108

Анонимен

преди 11 месеца

До аха до 99 Само дето всичко това е лъжливият разказ, инжектиран услужливо от вашите "доброжелатели". Т.н. "енергетика" и сега е на загуба. Все едно да копаеш кладенец, където няма капка вода, че и пари да искаш.

107

хе хе хе

преди 11 месеца

Нинова дрънка с апломб, като празна лейка. Евроатлантиците обаче са още по-трагични. Зациклили са на рефрена "Възраждане = Хамас" и няма друго, само пиу-пиу-пиу... Като че ли ППДБ да Израел. Ако са, що щат тука, а не са на фронта срещу арабелите? Въобще това евроатлантиците са много изпилени мозъчета. Чак полирани:)

106

Анонимен

преди 11 месеца

Предлагам всички русофили да отидат в Русия, а всички американофили да отидат в САЩ. Надявам се така да останат само българофилите в България, както градовете си изчистиха утрепките и 90% от тях пристигнаха в София, така да си изчистим и страната и да останем само БЪЛГАРИ, които са българофили!

105

ТТ

преди 11 месеца

Когато другарката заговори за "национална сигурност", да се разбира "сигурността на руските агенти у нас".

104

аха до 99

преди 11 месеца

Кога "след това"? Ако Сглобката си замине сега или поне бързо, "след това" все още ще сме в държава с все още действаща енергетика, тук-там останали активи, необявена официално във фалит и с някаква възможност за съществуване на остатъчното население. Ако от Сглобката продължат да ни яхат още година време /а те се канят и повече/, нищо от изброеното няма да го има. Хората си дават доста ясна сметка какво става, недейте разчита на заблудата ППДБ - добри, ГЕРБ лоши или обратното.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане е българския Хамас. БСП е българския Хизбула. ИТН са Идил. Целта на терористите е една: Да унищожават. "След нас - потоп". Добре, че за сега нямат оръжия, ама и товаа не се знае.

102

дo 105

преди 11 месеца

Когато нямаш акъл, опорките на нинова ти заместват мисловната дейност. Как пасивът се превръща в актив, само вие си знаете. А в дефицитните ви мозъци, все едни "парииии", защото си представяте другите като вас.

101

Анонимен

преди 11 месеца

До гуша ми дойде от тази!

100

Анонимен

преди 11 месеца

Питам по каква методика определихте цената на двата реактора на "Белене", които заминават за Украйна и засекретихте доклада----По методиката на седесарския "Министър 10%". Важното е бързо да продадеш държавния актив, щом ще си прибереш някакъв процент в джоба. На льoльoвцитe гласували за ГЕРБ,ДСБ и ПП ще кажеш, че за финансовите загуби са виновни комунистите и Радев и всичко ще затихне. Чиста печалба!

99

Тревожно

преди 11 месеца

Хамас и Възраждане са партии посестрими

98

Анонимен

преди 11 месеца

Единственият риск за националната ни сигурност са русофилите като г-жа Нинова.

97

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане е българския Хамас.

96

Няма да падне

преди 11 месеца

Ами като няма да падне за кво се напиняте,а?Ние само да се надяваме напразно,а?🥳

95

ЬЬЬ

преди 11 месеца

Най-големият риск за националната сигурност на България са бсп,възраждане и всички други русофили извън парламента,тъй наречените "леви".

94

Анонимен

преди 11 месеца

До ахаТи не ми говори глупостите за посолството. Кажи какво ще стане след това. Или не си мислил, защото мразиш да мислиш.

93

Анонимен

преди 11 месеца

До аха Обратното е. Когато бяха в правителството, все пак направиха нещо. След това заложиха на криворазбрано русофилство, защото си помислиха, че ще им донесе гласове. Ала Копейката яко е заел тая ниша и става все по-зле за БСП.

92

аха

преди 11 месеца

Че за какво му е на някой пак да сглобява нещо толкова вредно като сегашната Сглобка? Номерът е веднъж да я разглобим, ама посолството държи яко, като френски ключ на обла гайка.

91

Наблюдател

преди 11 месеца

Най-голямата заплаха за националната сигурност е Копейката,а веднага след него е другарката Нинова

90

цар Борис III

преди 11 месеца

БСП и Възраждане трябва да се забранят, защото са вредни за България. ДА ЖИВЕЕ ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ!

89

Анонимен

преди 11 месеца

До аха Ха са я разглобили, вече няма кой да я сглоби. Ако знаеш такъв, кажи го. Самоунищожението е мазохистично хоби на българина.