75

123

преди 8 месеца

Някой задава ли си въпроса: Защо никоя от съседните арабски страни не иска да приеме "мирните" палестински бежанци ? Нали уж са им брята мюсулмани

74

Анонимен

преди 8 месеца

Чуков,глава Чукова ,ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ е, че украинците не режат глави! И войната там щеше да е приключила отдавна!

73

Анонимен

преди 8 месеца

Когато Византия е силна 4/ 7 век цялата култура на езичествено е изгорена, масово са били избивани хората, които не са ортодоксални, даже в еднаквата хритова вяра.Не знаеш за кланетата на Юстиниян в Италия...Но си чувал за инквизицията, 30 годиншната война и холокоста.Кофти, това , че онези са го правили не значи, че твоите не са го правили.Виждаш днес какво прави православието в Украйна, да речем.Смешни са такива тезички.

72

А бе

преди 8 месеца

68? За кое МИРНО НАСЕЛЕНИЕ от Газа говориш? Това, което реже глави на деца? Да ти изсъхне ръката, за глупостите които пишеш!

71

Бн Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 65 "над цивилно население." В Газа "цивилни" няма. Има само терористи и помагачи на терористи. Който е "цивилен" и "невинен" да започва да съдейства на Израел за предаването на терористите на правосъдието и освобождаването на заложниците.

70

до

преди 8 месеца

И православието е било безмилостно към еретиците и езичниците.Просто не знаеш историята отначалото, още когато Византия е силна.Знаеш историята в средата и края.Това прави доста куха тезата ти.Опитай да си православен в СА,Иран, Йемен, Пакистан.

69

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Абе Нещо си се объркал. Нетаняху заяви, че терористите нападнали Израел и извършили жестокостите там и техните помагачи, не са хора. И не са.

68

Цървул

преди 8 месеца

До номер 4. Ти хубаво цитираш резолюция 181! Израел спази резолюцията и си направи държава! А палестинците какво направиха от 1948 до 1973, годината в която предпочетоха да направят война с вече подредената еврейска държава? Да я получат наготово? Е,няма да стане така!!! Нито тогава, нито сега! Виж Столипиново,как всяка година от "Чистота" извозват планините от *** направени от нашите "палестинци"! Ти защо не отидеш там да чистиш, като си толкова разбиращ от резолюции???

67

Анонимен

преди 8 месеца

ЩОМ ЕВРЕИТЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ АРАБИТЕ СА ЖИВОТНИ, И ГИ ТРЕТИРАТ КАТО ЖИВОТНИ, КАКВО СЛЕДВА ДА ПРАВЯТ АРАБИТЕ?

66

Анонимен

преди 8 месеца

ГОЛЯМА ЗАГРИЖЕНОС ЗА УКРАИНСКОТО МИРНО НАСЕЛЕНИЕ И НИКАКВА ЗА СЪЩО ТАКОВАТО МИРНО АРАБСКО НАСЕЛЕНИЕ... ТИЯ ЗАПАДА ЕЛИТА ИМАТ ДВА МОЗЪКА И ЕДИНИЯТ Е МНОГО ЧОВЕЧЕН И СЪРДЕЧЕН А ДРУГИЯТ ПЪЛЕН С БУЦА ЛЕД. пОЛЗВАТ ГИ КАКТО ИМ ИЗНАСЯ...

65

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов заради зверствата на укронацистите в Донбас както сега Израел изравняват със земята цели жилищни квартали, Украйна нямаше да издържи и една седмица.

64

Абе

преди 8 месеца

Най-впечатляващо си остана изказването на нетаняхуто, че не били хора. Някакви си осемдесет годинки и забравиха, че с такива думи ги е почнал оня с мустачките. Жалки твари!

63

Анонимен

преди 8 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?

62

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас действат по същия начин както действаха украинските терористи - укрепления в жилищни райони заедно с живилното население, разполагане на артилерия и ракетни установки в жилищни зони.

61

Анонимен

преди 8 месеца

До Бен Гурион.........Бенчо спокойно. Нямам нищо против фантазьорите.

60

Анонимен

преди 8 месеца

До Бен ГурионХОДИ СИ НА ФРОНТА ДРАГИ бЕНИ хИЛ. ПРАВЕТЕ СИ ДЪРЖАВАТА В ГЕРМАНИЯ ЗАЩОТО АРАБИ НЕ СА ВЪРШИЛИ ХОЛОКОСТА. ИЛИ В АНГЛИЯ, НАЛИ ТЯ ЗАПЛЕТЕ ИНТРИГАТА С ПРЕСЕЛВАНЕТО

59

Анонимен

преди 8 месеца

сега в нарушение на всички конвенции за ведене на война въпреки предупрежденията на световни лидери, загиват дечица и бебенца. Е каква е разликата с целите на Хамас? Хуманитарна катастрофа за 2300000 човека. От които терористи нека да са хиляда, пхет хиляди нека са петдесет хиляди ама онези за какво са виновни и още нещо - ХОРАТА ПОД ОКУПАЦИЯ ИМАТ ЛИ ПРАВОТО НА СВОБОДА ТЕ ПРОБВАХА С ПРОТЕСТИ, ПРОБВАХА С КАМЪНИ ПОЛУЧИХА САМО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ОКУПАТОРСТВОТО... КАТО КЮРДИТЕ ОКУПИРАНИ МИЛИОНИ

58

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 51 В България по всичко ли сте "експерти", та ще обясняваш на някого, който е живял с години в Израел какво значат имената, с които си имал достъп само в Интернет?

57

Анонимен

преди 8 месеца

В Украйна вече няма защото Русия започна специална военна операция срещу украинските терористи.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Нацистът Шолц заяви, че убийството на 14 хиляди руснаци от украинските терористи било "смешно".