30

До 37

преди 7 месеца

Много е смешно. Докато ти звъннат посреднощ да организираш погребения. Няма разлика между настинка, грип и ковид нали. Специалисти. Алкохолизирани обаче

29

Анонимен

преди 7 месеца

Нашите политици от неделя до понеделник ще измислят хиляди лъжи. Кой им вярва?

28

До 34

преди 7 месеца

Така е. Лъжат ама лъжат себе си

27

Анонимен

преди 7 месеца

Ракията е най-ефективна срещу ковид заедно със шкембее с обилно шесън и лют червин пипер.

26

До 16

преди 7 месеца

Преди да влезем в дискусии прочети какво се нарича ваксина. И как предпазва една такава. Ваксината винаги е самият вирус, деактивиран ако мога да ти го обясня така. Нямам нищо напротив да си седя вкъщи и да го местя. С карантини няма да уплашиш никой. Та образовай се малко. То не е само да пиеш ракия от сутринта. Ама да беше социализъм какъв щяхте да го ядете. Ей ви демокрация. Търкаляйте се че сте много уки и всичко разбирате

25

Анонимен

преди 7 месеца

Той, Българина облиза с език челото си... гнойни мисли потекоха през потните жлези и сърцето му продължи да тупа отмервайки пулса на живота от момента на раждането до инжекцията на шестопръстната ръка! Падна и умре и никой повече го не виде!

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 34 Хората са имали доверие на бай Тошо, а на вас и гарргите не ви вярват.

23

Анонимен

преди 7 месеца

До 30 При Тошо населението се е увеличавало и държавата се е развила и са му вярвали. Сега щой ще повярва на Боко, Пеевски, Кирчо, Локумчев и тем подобни демагози?

22

Анонимен

преди 7 месеца

До Пак хайвер Виж сега при счупен крак нито ще ме карантинират като проккажен, нито ще ме карат а си инжектирам снетествана напълно съмнителна течност.

21

До 28

преди 7 месеца

А едно време като ви боцаха с каквото си искат. И вие набоцахте децата си щото няма тън мън при тошо. И сега двцата растат здрави. Ама тая новата ваксина не става нали. Само на червените ваксините ставаха. Щото нямаше мърдане. Айде познай какво ще стане накрая. Ще ви бучат с каквото остане. Отивай докато още имаш избор

20

Пак хайвер

преди 7 месеца

Давайте си като магарета на мост. После се оплаквайте от всичко. Само сте си виновни. Като чупиш крак отиваш на лекар, ама като е вируса - докторите са убийци. От къде ги измисляте тия неща, на какви слухове вярвате само вие си знаете. Ама си играете с живота. И вашия и на други хора. Ако трябва ще ви наложат. Вие никой не сте изгубили от вируса затова сте такива устати

19

Анонимен

преди 7 месеца

Препаратаджиите са 5-10% от населението, но са толкова истериччни и крресливи, че звучат като 85-90% от населението. Пък и по мадиите дават само тяхната гледна точка.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Той, Българина спря... в полезрението му се мерна галопираща сестра със спринцофка във ръка. Разсъблече я с ириса на зеницата си... погали вълната на чочарката и ... и продължи да галопира без да и обръща внимание!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Много се лъже. Тестове не се правят. Никой не е наясно от какво са болни учениците. Просто както всяка година през есента са първите масови заболявания - нищо ново и страшно. Но чуждоблизачите наринаха поредните пари за експериментални компоти и гледат сега да ги оправдаят.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Той, Българина се побара по крачола... напипа го... беше твърд... преметна го в другия ... и продължи пътя си без да се обръща към шестопръстата ръка!

15

Анонимен

преди 7 месеца

Време е за Възраждане!!

14

Хайвера

преди 7 месеца

Много сте напред с материала в бг. Само там не вярвате на ваксини. Вие сте най-големите специалисти. Защо тогава бг е на последно място по всичко освен корупция, бедност, затлъстяване, замърсяване и оглупяване.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Усещате ли, че без бой това представление няма да свърши?

12

333 до Хайвера

преди 7 месеца

Искам да знам, дали ваксинираните ги карантинират , или и те минават по общия ред?! Ако и тях ги затварят, какъв е смисъла от ваксинацията, след като стана ясно, че ваксината не предпазва, а само ще го минеш по-леко/евентуално/.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Не са виновни тия, които налагат терор, виновни са тия които кротко го търпят!