273

Венелин

преди 8 месеца

А Паси, Лорер - кога ще заминат?

272

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир. Държавата Палестина, нападна държавата Израел.....

271

Анонимен

преди 8 месеца

Е са е момента като се скупчат всички дългоноси на едно място, персийците да ги изтрият за благото на целият свят....

270

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир.....що ли Хамас нападна Израел, а не някоя съседна държава....

269

123

преди 8 месеца

Това което направиха Хамас, не знам в чий интерес е , но не е в интерес на плестинците в Газа. Шанса за мир и някакъв изгоден за всички компромис в тоя регион клони към нула. Израел беше разединен и имаше реален шанс да надделеят по умерените политици и да има отстъпки и някой ден държава Палестина. Сега това е невъзможно. Дори умерените евреи и застъпниците на правата на палестинците, вече са променили позициите си. И защо? За да избият група цивилни и да крещят Аллах акбар?

268

Анонимен

преди 8 месеца

Според Ционизма, Божествена душа имат само евреите и само към тях може да използва думата "човек". В неевреите има "животински души". Всички останали народи са "клипот" (мръсотия, пoвръщaно, изпрaжнения и нечисти животни). А според Хамас, да се взривиш в училище с еврейски деца е голямо геройство. Да си се избиват.

267

ГОТВИ СА

преди 8 месеца

Сухопътен валяк в Газа....

266

КОМУНОИД БГ

преди 8 месеца

Ние подготвяме путин, но от ЕС не мърдане.....Подкрепяме и Хамас....но от НАТО не излизаме...

265

Смешни гръци

преди 8 месеца

Като гледам летищата,бягат от Палестина юдеите!

264

ИЗРАЕЛ СВИКВА

преди 8 месеца

Синовете и ДЪЩЕРИТЕ си под бойните знамена....и без паника, разумно и спокойно се сформират новите бойни единици....готви се сухопътна операция в Газа....

263

Анонимен

преди 8 месеца

Едни отиват да се бият, други бегат далече. Нормални неща. Нищо ново под слънцето.

262

До 285

преди 8 месеца

Да не бъркаш руснаците с украинци? То в цяла Европа вече ги търсят и аз одобрявам!

261

Дедо Ванго

преди 8 месеца

Сега следва: Американският флот бомбардира Ливан. Йемен, Йордания и Египет се включват. В отгововор САЩ използват атомно оръжие срещу Иран. Следва атомен удар от Иран и Пакистан срещу Израел. Свиква се международна конференция, която решава евреите да напуснат радиоактивната пустиня и да се създаде нов Израел на територията на обезлюдената Украйна.

260

ДО 283

преди 8 месеца

Да посочим всеки русофил в БГ.....скатал се от служба при Путин....немат ли срама другарите...

259

456

преди 8 месеца

Кой каквото ще да говори против евреите,това е страхотна нация,възхищавам се на солидарността и силата им!

258

Да помгнем на Израел

преди 8 месеца

Трябва да посочим всеки евреин в България, скатал се от служба ! Нямат ли срама? техните мъже *** в тази война, а те се спотайват!

257

Анонимен

преди 8 месеца

А Зельо тръгна ли към Израел, Зельо? Да се бие за родината си. Тръгна ли Зельо?

256

Анонимен

преди 8 месеца

Това за разлика от руснаците които уж трябвало да защитават страната си от нещо.

255

Анонимен

преди 8 месеца

Израел бил измислена държава а? Едва ли има много държави в които при такава ситуация хората сами да бързат да се приберат за да помагат с квото могат.

254

До 267

преди 8 месеца

Ти си последният човек на който биха искали мнението или пък има значение на коя страна си защото нито на едните нито на другите помагаш като мишкуваш зад клавиатурата.