55

мак

преди 7 месеца

Беше леко груба, но иначе е вярно, че парадират и се правят на жертва, която не са.

54

Анонимен

преди 7 месеца

До 52 Стига умува ... Не тие силата.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Не може с такава визия да дискриминираш ЛГБТ, ти им правиш комплимент!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Много добре са го убили този гей в Бирисовата градина.

51

1

преди 7 месеца

Мъжете ходят на уролог, жените ходят на гинеколог, а всички други ходят на психиатър!

50

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименНИКОЙ НЕ КАЗВА ТОВА НЕЩО...ПРОБЛЕМЪТ Е,ЧЕ ЕДНА ОБЩНОСТ (ХОРА С РАЗЛИЧНА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ)Е ТАРГЕТИРАНА И БЕЗ ТОВА С ЕЗИК НА ОМРАЗА...ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТИ,КОГАТО Е ОБЕКТ НА ГОВОР НА ОМРАЗА,НАЛИ?А ЗА ТАЗИ ОБЩНОСТ ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ ИМАМЕ ДЕСЕТКИ СЛУЧАИ НА АГРЕСИЯ,СКЛОНЯВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО,УБИЙСТВА И ТАКА НАТАТЪК...АЗ НЕ ЗНАМ НЯКОЙ ДА Е БИЛ МАЛТЕРТИРАН САМО ЗАЩОТО Е ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН (НОРМАЛЕН)

49

Некъф

преди 7 месеца

Най-после справедливост от българския съд

48

Опа

преди 7 месеца

Откога да имаш собствено мнение по въпроси е подсъдно и ненормално?

47

Анонимен

преди 7 месеца

Трябваше да осъдят ЛГБТ-ците, че дискриминират Милена и я тормозят за някакви постове във Фейсбука.

46

59 годишен

преди 7 месеца

Вече се страхувам да кажа каквото и да е за да не дискриминирам някого или да не излезе политически некоректно. вярвайте ми че едно време се чувствах много по-свободен от днес. Тогава поне имаше няколко постоянни и неизменни табута. Тях като спазваш и си свободен във всичко останало. А сега изненада от всякъде. За убито куче затвор но за убит човек може и условно.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв Страсбург,бе? Тя да не е французойка,или случката е от Франция?

44

Анонимен

преди 7 месеца

Значи да си нормален е изостаналост. Да ти имам критериите!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Много от хората са изостанали в България. Интересно е как рокаджия миже да е част от тях? Когато човек е чат от публичното пространство не бива да се изказва негативно към група или групи от хора без значение далинте са религиозни,етнически или други групи. Ако това го правят повече известни липности се получава негативно отношение къ тази група. Примери много в България. Според мен трябва да я осъдят в Стразбург и не само нея ,а и Българския съд.

42

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименНАПРОТИВ НЯМА ПО-ГОЛЕМИ БЕЗДЕЛНИЦИ ОТ ОНИЯ МИРИШЕЩИ НА ДЖИБРИ "РОКЕРИ" ДЕТО СЕ БЯХА СЪБРАЛИ ДА Я ПОДКРЕПЯТ...ПОЗНАВАМ ТАКИВА КАТО ТЯХ,ГОТИНИ СА ВЕРНО Е,НО НИЩО НЕ РАБОТЯТ И НЕ ПЛАЩАТ НИКАКВИ ДАНЪЦИ...ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ ДОРИ ВЕДНЪЖ МИ КАЗА:АЗ НЕ ПЛАЩАМ НИЩО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА И НИЩО НЕ ИСКАМ ОТ НЕЯ!!!

41

Вълчо

преди 7 месеца

Едните крякат досадно по площадите, а милените съсскат злобно, не ги харесвам и едните , и другите. При Милена кучето е заровено покрай дъщеря й, която се представя за момче на име Джон или Майк, нещо такова, затова рокаджийката им е набрала , и яхнала метлата.

40

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 37 "Тук не бе сама!" - едва ли си и плащал адвокатските хонорари. Трябва да си ги извади от джоб, отделно нервите. Насреща я съди организация с бюджет.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Еднорозите пак са превъзбудени. Никой не се интересува от вас,споко. Бъркайте си в дупките,обаче насаме.

38

Глас на различните

преди 7 месеца

Нищо, вкарайте я в Сливен, за урок на другите.

37

Беселина

преди 7 месеца

Много се радвам за Милена!

36

Анонимен

преди 7 месеца

А кога ще спрете да ни занимавате с тая бабишкера? Като млада беше против комунистите, днес се завъртя на 180 градуса, най-вероятно я е хванала носталгията по младостта, и тя като нашите копейки се надява че "ако дойдели руснаците" ще й върнат младостта... Очевидно е трудно да приемеш че няма как да стане