76

Анонимен

преди 7 месеца

Ние сме културен обединетел на Балканите, ние сме спасили арменци, руски белогвордейци и евреи! Без нас те нямаше да пишат! Тия аборигени не са ни освободили от нищо! Ние сме много повече от тях, че да ни освобождават!

75

Не, че е провал.

преди 7 месеца

Но, най общо казано, САЩ се държат към всички държави, с изключение на Израел, Канада, Великобритания и Австралия, като към лека жена. Ухажват ги, дават им подаръци, получават каквото искат, после ги зарязват и даже отричат, че са ги ползвали.

74

путларах акбар

преди 7 месеца

Путин щото е в мен зис та говори глупости.. ха ха ха братушките от палестина, чечня, Сирия и Иран му обръщат хастара на дъртия пърдялник..ха.ха

73

Анонимен

преди 7 месеца

Най хубавото в Русия е табелата за България!

72

фекален мирис

преди 7 месеца

В Москва съм. Тук от Москва река се носи лай- н-Ян мирис. Жужакът се е наакал и си е забравил старческия памперс. От тоя жужаков мирис не се диша . Чакам скоро снега да затрупа реката и жужако вия бункер и да се оправят нещата

71

3 дня излагация

преди 7 месеца

а кола в задните части виждаш ли ги джудже нещастно..ха.ха ха хаха

70

Майка Русия

преди 7 месеца

Давайте братушки, освободете ни от робията на кремълския фашистки режим. обесете Жужака на Червения площад - за да процъфтява съвременна Русия

69

Няма стойност

преди 7 месеца

Каквото и да каже Кремълският терорист- търсен от международния криминален съд за отвличане на хиляди деца -няма никаква стойност

68

Анонимен

преди 7 месеца

10.10.2023Адна рубла под един цент

67

Анонимен

преди 7 месеца

Кремълското джyдже отдавна, вече е една голяма НУЛА в международната политика. Точно път той да говори за провали...

66

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Сега газа ни е по-евтин, откогато ни го "даваше евтино" фашисткия диктатор, а когато се оттървем и от руската собственост върху Лукойл и бензина ще стане по-евтин.

65

До вилнеещата копейк

преди 7 месеца

Пали към Русия, че се задава нова мобилизация!!! Нужен си!!!

64

нафърфорий

преди 7 месеца

Политиката на Щатите е взаимствана от Дребнобритания: "Разделяй и владей!" и допълнена от Клана Клинтън с: "Котролируем Хаос"! Резултатъ е ОчевАден!!!!!

63

Анонимен

преди 7 месеца

До ЦЕЛУНИ ЕКРАНА ..... да, бе... човека ви даваше евтини газ и петрол, ама вие не искахте... санкции му налагахте за това... сега дуйте таратора...

62

Анонимен

преди 7 месеца

На практика Путин обяви война на Израел.

61

смях 100 рубли 1$

преди 7 месеца

100 рубли 1 $, това е успех, но може и по-добре 200 рубли 1 $

60

Майка Русия

преди 7 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

59

И в Украйна провал

преди 7 месеца

Гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетите ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истината и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Всичко се знае. Всичко се вижда!

57

Ще пищите

преди 7 месеца

Евроатлантичета! Ще пищите по въжетата! А след това душите ви ще пищят по пътя към преизподнята. Там където принадлежат всички нац-исти, Ба-н-дер-овци и разни други сатанисти.