26

Анонимен

преди 7 месеца

Да гледат от израелците как се прави. Първо обкръжаваш с танкове и после наред.

25

аз

преди 7 месеца

Защо трябва винаги да се чака да се случи нещо лошо и тогава да влизат в тези махали.Защо ежедневно не са там и да видят кой какво прави там,ходи ли на работа ,яде и пие ли или какво.Нямат по 1 ден трудов стаж и само прибират а ние трябва да ги храним. Толкова ли няма работа за тях или те не искат да работят.ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ????

24

няма оправия

преди 7 месеца

А за изборите в нашия град кметът им асфалтира улиците в гетото...нови варели за ***, абе гербалъ стяга електората, а иначе дупки колкот щеш по пътищата, улиците накълцани кат новогодишна баница от гаазаджии, ВИК и прочие, шахти пропаднали, задръстени и.т.н.

23

Анонимен

преди 7 месеца

До 21....Да пратят Гешеф...Той много добре се разбираше с тях.

22

USA

преди 7 месеца

До Анонименне знам за фондациики, ама в Америка имаме първа и втора поправка на конституцията, които ни позволяват свобода на словото и право на самозащита. Сиреч ако искаш вееш пречупени кръстове пред дома си, ако искаш вееш знамената на лгбт или на сталин, конфедерации, каквото искаш...и ако някой си позволи да те заплашва в твоята собственост-дом, крепост имаш право да го ликвидираш законно. Май не е така май нито в Европата, нито в Русията, а ***. Май квото кажат милицонерите и ромите

21

Анонимен

преди 7 месеца

Полицаите са се оказали не подготвени Нямали са ножове.Като ония от Бургас Дето са нямали автобус под ръка Та са тръгнали с полицейска кола да спират автобус.Ами ако беше влак или самолет.

20

поредното доказателс

преди 7 месеца

Тези пар.азити се превръщат във все по-голям проблем. Любимците на политиците (особено от ГЕРБ) и НПО-тата стават все по-нагли, арогантни, нахални. Не само, че не плащат никакви данъци, такси, комунални услуги и т.н., ами изсмукват всякакъв вид помощи- здравни, социални, ТЕЛК. Втълпено им е и вече го чувстват, че нямат никакви задължения, а само права. Извършват незаконни дейности (наркотици, джебчийство, измами, проституция) и живеят в незаконни къщи. Кога ли ще ескалира проблема до нетърпимост

19

Българин

преди 7 месеца

Да качиха ви се на главата!Още ги галете и обгрижвайте!Да започнат да раждат от 12 годишни,защото на 16 били закъснели.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Абсолютна атомна бомба в неолиберализма пусна носителят на Нобелова награда за икономика Джоузеф Стиглиц. Той обяви, че Източна Европа е поне двойно по-бедна, отколкото би могла да бъде, ако не беше влязла в ЕС- който има мозък се сеща - какво ще стане с еврото

17

Анонимен

преди 7 месеца

американските фондацийки ни подготнвят гражданска война - и косовски варианти

16

Анонимен

преди 7 месеца

Ами според българското законодателство , трябва да има реципрочност при защита ...Раздайте и на полицаите по два ножа.Налу така гласи българския закон Щом ромите нападат с два ножа, полицаите и те трябва да са подготвени за случаите на нападение с нож.А може и с два кока в двете ръце.Има случси на нападение и с колове А може и с бутилки .Дайте им и по една бутилка за всеки случай...хахаха...България????

15

Анонимен

преди 7 месеца

За сега американската демокрация остава най ефективна.Винаги с пистолет насочен на пред.

14

Male

преди 7 месеца

как липсва комунистическата тояга, как липсва, що по онова време като видеха полицай изчезваха на момента, що аааааа. Щото знаеха че и без да са направили нещо ще едат пердах и то як. Как липсва тази тояга мале.

13

Анонимен

преди 7 месеца

До 5....Има едни упойващи стрелички които ползват за уличните ***...Много ги ползват и за улов на диви животни Има и електрошокове .Пистолети с ток и прочие.Полицсите също така не се научиха да стрелят в краката .Но най ефективно за сега остават танковете.Чочоолу показа наглед как за години води до ред и дисциплина.

12

пияница мистик

преди 7 месеца

Ахахахахахахахахахахахахахаха :)))))))) Eгaти и новината бате :))))) Сандокан с двата ножа тръгнал срещу полицаите - служители на реда, а те тръгнали заднишком да отстъпват :)))) Единият се спънал и паднал и Сандокан го пронизал в гърба. А сега познайте в "лошия" САЩ ако нещо такова се беше случило какъв щеше да бъде изхода :)))))

11

тъй де....

преди 7 месеца

В римските маали си требе ежедневен кютек за респект.....

10

Анонимен

преди 7 месеца

Да разбирам ли, че ако не беше наръган полицай никой нямаше да закача битовите престъпници в махалата? Значи няма проблем, че тормозят редовно данъкоплатците... проблем има само, ако тръгнат срещу някой техен.

9

Анонимен

преди 7 месеца

При подобни случаи се стреля на месо, за какво ги носят тея "ютии" на кръста?

8

Анонимен

преди 7 месеца

На Радев електората.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Има ли данни за новата популация