209

Курти

преди 8 месеца

Уж всички сме хора ,но така ли е в действителност ?Проблема на арабеските е ,че те не се интегрират . Емигрират с цел разплод и лесен живот , все пак те бягат от страни ,в които те са на власт . Всеки който е имал възможността да обиколи страните от западна Европа го знае , те са като *** . И вината за това е изцяло на тези дето уж ги интегрират сред обществото . Аз лично не съм видял бежанец да работи . Лежи в мизерията и не го интересува , нали някой му дава пари за храна ....

208

Какво ни пука

преди 8 месеца

Едните държат световните финанси и ограбват целия свят. Другите са варвари, готови за джихад всеки ден. Да се избиват там помежду си. Сега е важно да се укрепят границите, че пак ще припнат към ЕС "бежанците".

207

redordead

преди 8 месеца

Когато евреите почват да заселват тези земи, това са основно пустини и НИКОЙ не иска да живее там. След като правят от пустините оазиси, изведнъж палестинците се сещат, че много искат да се заселят там...

206

Никой

преди 8 месеца

До Анонимен 197. Ти ни се подиграваш май. "В телеграм гледах едно клипче ,човека се опитва да избяга от Газа,но Израелските войници го правят на решето!" Газа е територия на Египет дадена на палестинците.Ако някой иска да се маха от Газа ще отиде в Египет без проблем.Ако иска да премине незаконно границата с Израел това е друга работа.Ще стрелят по него. Така се пазеше границата по Живково време

205

Анонимен

преди 8 месеца

Днес Газа се изравнява със земята, защото там били не хора, били животни, както се изрази израелският министър на отбраната. Животни. Палестинци. Безогледно, жени, деца, старци и мъже осъдени на съжение.

204

Куку

преди 8 месеца

Разберете хора!!!Арабите са тумор,който произвежда само смърт,справка клането във Франция,Белгия,Германия дори в България-взривения автобус в Бургас.Дори да им дадът земите на днешен Израел,Гърция и Турция след 50 години там ще бъде невъзможно за живот.Те са като скакалците-унищожават всичко и се местят!

203

я

преди 8 месеца

До от вчера. В българските затвори също има деца. Наскоро едно дете закла друго в Пазарджик. Да го пуснет да се разхожда в центъра на София ли?

202

смях

преди 8 месеца

хамас, никога няма да освободят пленниците, защото те знаят, че това е единственото нещо, което им дава 1 % шанс да оцелеят. Никога няма ги екзекутират, защото с тях тогава е съвсем свършено. Като са толкова курназ, да приемат сражението в Газа и да ги видим какви са войни. Много е лесно да убиеш вързан човек. И те искат с това общество да им се даде правото на държава. Държава от зверове, които убиват вързани пленници.... Евреите, могат си загубят робската държава, но няма се съгласят на това

201

смях

преди 8 месеца

арабите щяха да спечелят уважение, ако бяха нападнали казармите, полицейските управления, КПП-тата и самата войска. Да се бият с мъже с така наречените им "поробители", тогава целият свят , с тая медийна свобода, щеше да им каже, тия мъже умряха за свободата си. Но те тръгнаха срещу жена и деца, и разни младежи на концерт. Убиват, показват разкрачен труп на убито момиче. Плюят върху него. Това е позор за тях. Никой няма им го прости. Дори арабите и арабските държави не ги подкрепиха.

200

Реалист

преди 8 месеца

Всички са един дол дренки , едните са радикални ислямисти , другите си мислят ,че държат бога за *** . Разбираш ли , божия народ . И Израел и САЩ и по-голямата част от държавите в ЕС сами си създават терористи , и всякаква друга *** . Ако си мислите ,че на някой от "големите" му пука за жертвите ,които има при военни конфликти и т.н. значи трябва да сте луди . На никой не му пука за хората ислучващотосе с тях , всичко се прави само и единствено за пари , власт , природни ресурси и пропаганда

199

Куку

преди 8 месеца

Палестина е измислена държава,не произвежда нищо,няма ток,няма храна,няма пътища,няма детски градини,няма производство,училища.Питам има ли смисъл от такъв тумор който дава само насилие над жени и деца???

198

Анонимен

преди 8 месеца

В Газа действат нормите на шериата. Там всяко пето момче отива курбан за начинанията на вождовете на Хамас. Жените раждат много деца, защото знаят, че едно-две момчета ще си идат за вярата!

197

Анонимен

преди 8 месеца

До Бгг Геноцид е когато намалява популацията, а палестинците имат по 8 деца. Развъждат се ускорено в условията на геноцид ли? За вас *** истината няма никакво значение.

196

Анонимен

преди 8 месеца

Когато заплашват нарцистичната свинння Инджев с убийство на децата му кретттенннът вие като линейка в завой, но когато Исраел убива палестинчета тогава това е антитероризъм. Вижте що за бооооклууук е тоя паааарцаал.

195

Анонимен

преди 8 месеца

Спокойно вече ЕС, нама да има какво да отглежда в Газа, там ще стане красив плаж!

194

Анонимен

преди 8 месеца

Макар и крайно решението е изселването на всички палестинци от Газа в автономията на Западния бряг. Така лека-полека Хамас ще залезне.

193

Анонимен

преди 8 месеца

Инджев, разкрит си. Ще те убия барабар със семейството ти.

192

от вчера

преди 8 месеца

Аестрийската ORF вчера съобщи, че Катар е предложил посреднияество за размяна на еврейски заложници за палестински затворници. На първо време 36 жени и деца. ДА! В Затворите на Израел има палестински ДЕЦА>

191

Анонимен

преди 8 месеца

Основна заслуга за демографската бомба в Газа има ЕС. Всяка година съюзът отделя милиарди за да храни палестинците и след като те не искат да работят се занимават с размножаването си. ЕС отгледа цяла армия от джихадисти!

190

5000 СА МАЛКО

преди 8 месеца

500000000 трябват