23

наникъде

преди 8 месеца

Чифу-и-е са в потрес.Не са прави и Хамас.Но трябва да има палестинска държава с граници.

22

Бай Дрън

преди 8 месеца

В предната война-Украйна -Русия, не взех страна, защото тия, дето се боят, са повечето като нас, българите. Няма как да вземе страна човек, що се отнася до жертвите на тая война, макар че политически винаги можем да вземем страна. В тая израелска война, същата работа, но по причини на 180 градуса. Нито едните са ми интересни, нито другите. Все едно следя война в Африка.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Много по-покъртителни човешки драми могат да бъдат разказани от палестинците. Те какво са преживели и колко жертви са дали заради еврейския ционизъм, не може да бъде описано. И то поколения наред, защото конфликтът не е от вчера.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Израелската армия сега ще започне масово унищожение. Но това безспорно ще породи ответна реакция. Мирът в никакъв случай не е на върха на копието.

19

Анонимен

преди 8 месеца

До Извинети,добре лиСте. Не си запознат момче. Въпреки усилията на политиците ни в последните 30+ години, българите все още се ползваме с уважение в арабския свят. А само ще припомня, че преди няколко години наши учени направиха проучване и се оказа, че най-близко генетично сме до иранците (все пак Иран е една от нашите прародини). Е това не се тръби много по телевизиите, все пак те са политкоректни.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Така е, само пропаганда ще ни бъде поднасяна, никой не иска да знаем другата гледна точка. Израелците са мъченици, а палестинците - терористи, само това ще четеме.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Ние си се разбираме с мисюлманите, да си се оправят евреите, като са расисти

16

Еврейска математика

преди 8 месеца

1 еврейски живот = 1000 арабски терориста

15

Анонимен

преди 8 месеца

Конфликта е стар и дълбок. Не е зле всеки писач да прочете малко история, а не да се прави на ощипана ученичка от 19-ти век. Някои очакват арабите просто да изпаднат в деменция, но явно не изпадат. Минават десетилетия, но решение няма.

14

Анонимен 11

преди 8 месеца

По същия начин ,бяха търсени,и палестинските дечица.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Той е прострелян в ръката, губи пръст и има рани по главата.///Ще се оправи и ще бъде отмъстен. За загубеният пръст, десет арабе ще останат без ръце. За ранената глава, десет арабе ще останат без глави.

12

българин

преди 8 месеца

Братя евреи,аз като християнин,съм с вас!Само умопомррачени мозъци могат да са на страната на гнусните араби-мюсюлмани.Припомнете си колко бомби заложиха арабите-мюсюлмани,и колко невинни хиляди християни убиха в Европа и Америка!

11

Анонимен

преди 8 месеца

Така става, като евреите извършват геноцид срещу всички останали. Накрая ще останат сами срещу всички. Скоро и чичо Джо, и еврейския им бог ще ги изоставят.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Малеее ДПС то уж мисюлманска партия как се е събрало с тез еврейофили, срамота.

9

Public enemies

преди 8 месеца

Религиозните фанатици си трепят, ние атеистите живот си живеем нямаме грижи.

8

Кравар

преди 8 месеца

Честванията на рожденния ден на сибирското джудже продължават в Газа . От 48 часа има неспирни фойерверки :)

7

Политкоректен

преди 8 месеца

Интересно ми е сега Алла Пугачова и останалите руски олигарси къде ще се изнесат да живеят? Нали всички се заселиха в Израел, където планираха да живеят щастливо с откраднатите парички? Пък техните съграждани нека там да ***? Ама като войната ги застигна и в Израел, сега къде ще се преместят?

6

Анонимен

преди 8 месеца

Ако някой си е мислил, че покрай войната в Украйна сме се нагледали на пропаганда, сега ще видите, какво е пропаганда. При всяко нападение над ивицата Газа, загиват толкова хора, колкото при нападението на Хамас. Никой не се е загрижил за тях. Не че е хубаво да загиват невинни, но защо страдаме само за евреи? И преди някоя медия да ме е изпреварила да ви кажа, палестинските деца ядът живи евреи и пият тяхната кръв.

5

автономна Палестина,

преди 8 месеца

разменят отвлечени срещу жени и деца в затвор в Израел, питам, какво правят палестински майки с деца в затвор в Израел, за да ги дават за размяна?!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Фашагите да не се обаждат, ние зачитаме всички хора.