174

Анонимен

преди 7 месеца

Морално ли е да се лъже или някакво хлапе да ми вика копейка прросто така. Защото са му дали такава опорка или има една дума в речника.

173

Анонимен

преди 7 месеца

Зозо ти използваш език на омраза и ме съмнява плюсовете ти да са реални.

172

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 188 Морала и етиката са характеристики на всеки индивидуално. Обществения морал е само сумата от индивидуалните такива, така че никой не може да си извинява липсата на личен морал с "обществото".

171

Анонимен

преди 7 месеца

НПО направи така че от години в нашето общество да няма морал нито етика. Всеки може да има мнение но не може да се използват лъжи клевети фалшиви лайкове и заплахи. Обаче точно това се случва и Зглобката е типичен пример едно да се говори друго да се случва.

170

Ко става тук?

преди 7 месеца

Вироси,ваксини,маски,каски,мечета и пак се сбиха!А Комунизъм уж строят.

169

Историк

преди 7 месеца

До До Историк 152 "бил отделен и изолиран случай" Аз такова нещо не съм казвал. Аз написах, че случая в Абу Граиб е изолиран за контекста - който е стотиците хиляди жертви на гражданската война в Ирак. С други думи, опита се да подмениш думите ми. Впрочем, за случаите в Абу Граиб има ОСЪДЕНИ американски войници (там, където са събрани доказателства за вината им), тъй че ДАЖЕ за това не си познал.

168

Историк

преди 7 месеца

До До Историк 152 Опитите ти да подмениш темата на твърдението ти, а именно, причините за стотиците хиляди жертви в Ирак били резултат от "безчинствата на САЩ" удрят на камък. Даже така по-лесно лъсва, че действията на САЩ в Ирак е фейк опорка, която няма нищо общо с .... Ирак. Затова и толкова бързо "излезе" от Ирак. Виновниците за стотиците хиляди жертви на гражданската война в Ирак са ИРАНСКИТЕ МИЛИЦИИ, очевидно от кого създадени и очевидно от кои страни на Злото подкрепяни. Това е РЕАЛНОСТТА

167

Анонимен

преди 7 месеца

На кой му пука за ивицата на Газа на алахата .!.

166

До Историк 152

преди 7 месеца

Според теб Абу-Граиб бил отделен и изолиран случай. А ГУАНТАНАМО??? А десетките нелегални затвори на ЦРУ в различни държави, включително и в Европа??? Където се задържат НЕЛЕГАЛНО И ПРОТИВОЗАКОННО хора и СЕ ПОДЛАГАТ НА ИЗТЕЗАНИЯ??? Възмутен съм от лицемерието ви!

165

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 183 Газа е самоуправляваща се територия, която има избори, самостоятелна икономическа политика и съвместна с ПА външна такава. Палестинците от Газа могат да работят и учат в Израел, тъй че не си наясно с това какви термини използваш и какво значат те. Това не извинява морала де. А че Хамас нахлу в Израел е обратното на това, което твърдиш, че ссе случва, но това е реалността, а знаем какво правят с нея хората с нисък морал.

164

Анонимен

преди 7 месеца

До евреите са в основата на всички войни. Така е. Включително войната между Украйна и Русия.

163

Анонимен

преди 7 месеца

ДО Само на човек, който морала му е под морското равнище. Да разбирам ли че моралът ти е под морското равнище. Ако не знаеш в Газа има 2 млн. заложници от десетилетия. Виновен е не само Израел а и ООН. Ако Палестина беше независима държава, за Израел щеше да е по-трудно да нахлува в територията й, прогонва хора от домовете им, да стреля по цивилни. Интересно ми е какво ти шепне моралът за това. В градовете по Западния бряг палестинците от години нямат вода, а всяка еврейска къща там има басейн

162

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на Израел! Действат кораво срещу джихадисткия тероризъм. Не като меките китки в Европа, които се разсипаха да подпомагат бедните палестинци и да приемат бежанци. Палестинците масово се радвали на тълпи край разчлененото тяло на германската туристка, убита от Хамас на музикалния фестивал. А иначе приемат помощи от цял свят колко са били угнетени. Това ли им е войната на джихада, да избираш цивилни като при фашизма. Нека сега бъдат наказани яко. Те утре и нас така ще нападнат и колят.

161

Анонимен

преди 7 месеца

Кои са тия загубени българи от исраел, които са чули руска реч.Някои да стане интересен ,става за смях.А американска и укропитетска реч не са ли чули из галамацията?

160

Анонимен

преди 7 месеца

Сорросоидната агитка се е активизирала и си служи с лъжи и манипулации но кофти обаче за тях щото се излагат много яко. Баси.

159

До Ввв

преди 7 месеца

Абе каква Турция ти се превижда? Ивицата Газа е един тумор, който ще бъде успешно изрязан и тва е, каква Турция, каква Америка, какви 5 лв! Просто Хамас отвори портите на Ада за палестинците и тва е!

158

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 176 Точно така. Израел знае, че покажеш ли слабост, ще стане по-лошо. Историята ги е научила.

157

Анонимен

преди 7 месеца

До 166ДО Сега евреите ще сгънат ивицата на две. Не позна, сега е различно, замесени са стотици заложници///Не деи да имаш и капка съмнение, че Израел ще жертва заложниците, ако е необходимо.

156

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 169 Костадинов и поначало всички путинофили просто мразят цивилизацията и нормалността, затова ще подкрепят всеки и всичко, което ги разрушава. И понеже е без родник, не му пука, че ако наистина се настани хаоса на терористите подкрепяни от страни като Северна Корея, Русия, Иран, Сирия и пр., бързичко ще му отидат и "придобивките" от слугуването на съшите - просто се надява, че няма да се случи докато той е жив, а след него му е все тая. Той няма връзка с никого около него. Без род

155

Ввв

преди 7 месеца

До 165Пий си хапчетата...Израел е копой на САЩ от 1948г. Всъщност създателят на Израел е САЩ....А това че са оставили Палестина без ток вода и храна не е за първи път...те там са си свикнали...интересно е ако Турция прати храна гориво и вода дали еврейчетата пак ще се опитат да спрат турските кораби както преди...или ще ядят *** този път