20

Анонимен

преди 7 месеца

Аре стига, бе! Че ние за месец всичките ще сме заразени и починали, за да ви попълним статистиката и тази на фон дер с нейните ваксини.

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 15 Изобщо не ги сравнявай "ония" ваксини със сегашните!Тях ги правеха по 10-20 години и ги изчистваха както трябва,за разлика от тия "експериментални течности" по думите на сума ти професори,айде че не ми се изброяват!!Не може за 3 месеца да направиш ваксина!Не може и това е!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Трудно могат да се заразят с фалшив вирус, куне. Разболяват се от разни респираторни заболявания, които се "диагностицират" като ковид от един доказано фалшив тест. И децата с два грама мозък вече го разбраха.

17

Мишо

преди 7 месеца

да ми ядете ковида 19, баце с тия воксини

16

Гутен морген

преди 7 месеца

За предната стания говоря!а куню лук. Авия го знаем и за неговото мнение ми е .....местя го_|_

15

Анонимен

преди 7 месеца

Проф. Кунчев обясни и как ще повлияе сблъскването на Ковид-19 с настъпващите вече грипни заболявания. - Математик ,обяснява за вирусни заболявания ????? Сега остава да излезе някой вирусолог и да започне да обяснява теория на статистиката и висша математика :))))))

14

Анонимен

преди 7 месеца

До 13. Не знам. Разтриумен съм по въпроса за ползата от ваксините. Кат малък са ми слагали ваксини да не боледувам от съответната болест и да не я разнасям, а сега ги слагат за да ги караш уж по-леко.

13

Анонимен

преди 7 месеца

"По думите му пикът се очаква да настъпи през февруари месец,.." "пикът пак ще бъде около 40 000 души на ден, но ще дойде много по-рано - началото на декември, когато не се вземат мерки." Та какво казваш за мерките ,ще къртим пейки ,сертификати ,КПП по градовете ?? А и тия 40 000 на ден са малко ,виж 70 000 както беше предсказал миналата година ,е друго нещо ,много "вярно" :)))))))

12

баси

преди 7 месеца

Значи,да съм благодарен,че съм болен,така ли!?Ми тогава защо ми е тая ваксина!?Тия нямат връзка с мозъка си!!!

11

Анонимен

преди 7 месеца

И тоя голям калкулатор излезе. Слага произволно по 2-3 нули. Да му умножат мозъка с едно паве.

10

ЗАПОЗНАТ!

преди 7 месеца

Изобщо не им вярвайте!!! Умишлено се вдига шум и се повишава бройката на болните,защото има много ваксини, които трябва да се поставят! Иначе отиват на *** след няколко месеца!!! Това ми го каза доктор от,,ТОКУДА"!

9

Аз

преди 7 месеца

Р Кенеди младши спечели - има решение на висш американски съд - ваксините на шмайзер и модерните не са ваксини и са опасни за вашето здраве

8

Кух профил

преди 7 месеца

Няма ли кой да сезира прокуратурата за този, че всява паника и напрежение в обществото. Колко ти е хонорара бе, кунчев-мунчев?

7

Странно

преди 7 месеца

И лятото имаше, но ние не му обръщахме внимание, а сега какво е по-различно, или са такива нарежданията, че внесохте хиляди ваксини???

6

бан не направиха

преди 7 месеца

лекарство, а взеха 560 милйона . уморяват хората . професор учи докторанти и прави пари от фонд научни изследвания . да дари за лекарство . сбъркано е като черна станция да изкача на екрана .хората не го търпят .

5

Анонимен

преди 7 месеца

Пет шамана по медиите, пропагандиращи измамама на века, а ВРЯКАТ КАТО 1005!

4

Анонимен

преди 7 месеца

Ей само вкарвате паника сред народа, за да може фармацията да печели.

3

Нямате наяждане, бе!

преди 7 месеца

Математик, който дава "експертно мнение" и за болести? Скрий се, *** :) ХАХАХХАХАХА

2

Аз

преди 7 месеца

Е и? Аз го карах вече няколко пъти.

1

Верно ли?

преди 7 месеца

Не думай! Как ги изчисли? Е, и? Какво да правим сега? Да се Факсинираме ли? Няма да стане. Слуга на фарма мафията.