390

Анонимен

преди 8 месеца

Не е хуманно да завладяваш територия като се избива мирното насление, но в повече случаи се стига до там. Евреите много мирни араби изклаха, докато успеят да се настанят в пустинята, преди тях пък арабите правеха същото, преди тах пък римските легионери налагаха властта си там и така нататък.

389

Anton Chigurh

преди 8 месеца

Изключи си телевизора и си включи мозъка.Цялата тази така наречена атака мирише от всякъде.Мирише по абсолютно същия начин както на 11.9.2001 в щатите.

388

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време не можаха всички евреи да излетят през комините на Бухенвалд, ама сега може и да се получи да литнат с пушека в Газа.

387

Анонимен

преди 8 месеца

Само да напомня, че днешните араби в Палестина са дошли там с арабското нашествие от 8ми век, при което арабите опитват да завладеят Европа. Едиствената причина сега в България да няма араби, които да се смятат за собственици на земята ни е, че Хан Тервел ги е изклал под стените на Константинопол.

386

Анонимен

преди 8 месеца

Ислямският свят се радикализира много отдавна. 11 септемви 2001, после атентати в много европейски градове, включително и Бургас. Разделение на мюсюлманите в Иран. Орди бежанци заливат Европа. Някой бягат от радикалите, но има и терористи сред тях. Сега това нападение срещу Израел. Ислямския свят ще се раздели на две кървави половини. Едните ще искат да живеят добре, другите ще ги тикат насила към шериата.

385

Anton Chigurh

преди 8 месеца

Типично нациско изказване.Първо ги обездушаваш,поставяш ги по-ниско от човек (в случая зверове).По този начин стават по лесни за изтребление.На времето, Хитлер също е правил такива изказваня срещу евреите.Виж как се обръщат нещата.....

384

Хърбел на щърбел.

преди 8 месеца

Да, арабите са плиткоумни животни и за тях място в цивилизования свят няма, но защо си мисля, че лукавите евреи не падат по-долу?

383

Анонимен

преди 8 месеца

Всички освен евреите са зверове следователно , те човеците евреите могат да избиват зверовете.. Право дадено им от Бога

382

долни кучета

преди 8 месеца

По долни същества от явудиите няма ! Избиха цяла Палестина за 80 г!Аллаху Екбер

381

Анонимен

преди 8 месеца

Да завладяваш разни територии, които от векове са пренаселени с друг народ и после да се сърдиш че този народ иска да те изгони от замите си ... ами евреите сами си предизвикват съдбата. Не може да се каже, че не са били подготвени за подобен сценарий. Още с обявяването на държавата Израел са били готови на война с арабите.

380

леля чичо

преди 8 месеца

по начина по който се бомбардира Газа в момент , изглежда че зверовете са точно евреите, гледам от клиповете че безразборно се взривяват цели блокове, но според медиите където падне израелска бомба там има терористи, няма празно, Русия удря с ракета някой блок(без да го съборя), според медиите точно в този момент всички майки и деца са били в този блок

379

Анонимен

преди 8 месеца

До Христо Христов главатаря на избиващия политзатворници в Белене - руски енича рин.

378

Христо Христов

преди 8 месеца

До 387 "Османската империя така е обяснявала пред съюзниците си за избитите в Батак" - главатарят на башибозуците клали в Батак е бил български ***.

377

Анонимен

преди 8 месеца

Посланика е напълно прав и го казвам след като изгледах клиповете с атаката по цивилни. Има клип от нападанието на ислямистите над група младежи които са на концерт - потресаващо е да гледаш как мръсни , брадати фанатици крещят аллах акбар и стрелят на месо по цивлни момичета и момчета, които бягат. Има и клип как пленяват майка с дете, ако имате слаби нерви не го гледайте. Няма как човешки същества да извършват такива зверства.

376

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен"Римска" са на баба ти шортите.

375

Анонимен

преди 8 месеца

До Бах мама му., Русия няма нищо общо с тези нападения, ама нищо общо, войната ще се мести в Азия и ще е много голяма, затова се спасявайте докато е време, ако има граждани там в него район, да се прибират в България.

374

Анонимен

преди 8 месеца

Великите сили са виновни,защото са дали в такъв конфликтен регион да си правят държава.Обявявайте със Зелето Велик Израел и да се приключва с всички войни.

373

Анонимен

преди 8 месеца

Изнасяйте се от там и него район, докато е време, там ще става голяма война, ама много голяма.

372

Анонимен

преди 8 месеца

Палестина е името на римска провинция населена с евреи и християни. Арабите са нашественици по тия земи. Така както Македония е географко понятие, така и Палестина е географско понятие.

371

Meдведев от

преди 8 месеца

американската мрежа туитър преименувана на Х - на перфектен английски си драскам тук глуупостите щото в руските социални мрежи никой не ми ги чете американците пак са виновни и за този конфликт и за Украйна