24

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам Дейф ли е Мейф ли е, но сега Израел ще извади големия валяк и ще направи няколко курса из териториите на алахакбаровците. Даже не знам защо го правят, при положение, че много добре знаят, че жертвите от тяхна страна ще са минимум по 10.

23

Ала Бала

преди 8 месеца

Най-важното на тази планета е да се минава от криза в криза - петролна, жилищна,, финансова, война, за да няма човек секунда свободна за личностното си развитие, понеже ако има, то първият въпрос, който ще си зададе е .... абе за какъв Х са ми тези, дето ме "управляват".

22

Еврейн (Да де, ама..

преди 8 месеца

да де, ама как ХАМАС са успели да съберат 110 000 ракети, както пише тук? Ирански ли са? Бре, хама че работа...

21

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен21-Да, прав сте! Това са геополитически конфликти за територии, ресурси и пари, но винаги страдат невини граждани. Затова войните са толкова лошо и неприемливо нещо, но за съжаление носят огромни печалби. Да не мислите, че в Украйна хората искат да ги отвличат от улиците и да ги пращат да воюват, или пък, че руснаците, вместо да ходят на шашлик с хубавите си момичета искат на фронта? Не разбира се, изключваме тия на договор, тях това им е професия и те са я избрали.

20

Анонимен

преди 8 месеца

До 21 Тези които избират цивилни са руснаците и джихадистите. Животни, които се гаврят с труповете на беззащитни хора.е бъдете наказани

19

Споко

преди 8 месеца

Дядо Байдън се насити на контраофанзивата в Украйна и като му доскуча си намери нова играчка!!! Има ли световен конфликт, значи Ковида се отлага!!! Тъкмо се притесних , че като затихнат американските мераци в Украйна ще има нов щам Ковид, и ето ти нова война! Цинични американски лидери! Ама не смеят около САЩ да воюват, че срамът във Виетнам още го помним!!!

18

Анонимен

преди 8 месеца

"Има отвлечени и убити жени и деца ,това Хамас не трябваше да прави .Днес или утре ще влязат танковете в Газа , и избитите без подбор ще бъдат 10 пъти по вече ." - Нормално, Израел винаги са избивали невъоръжени жени и деца.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Кой "стои зад атаката срещу Израел" - Е точно пък днес.бг ще знае, и ще ни каже. Иначе погледнато - Изходът от този конфликт е предрешен още при започването му. Арабелите неможе да не знаят това, но незнам защо го правят. Последният път лично Брежнев спира арабо- израелската война, след като израелците стигат на 30км. до столицата на Сирия. Тогава Брежнев заповядва на Косигин да събуди и информира Линдън Джонсън, че ако веднага не се приберат в Израел, после просто няма да има къде да се прибера

16

Анонимен

преди 8 месеца

Следващите седмици ще наблюдаваме как Газа се превръча в руини. От Хакамас ще остане само Лаллаху бакбар

15

Анонимен

преди 8 месеца

Така наречените евреи съм ги виждал на сл.бряг нахални момчета които са на тумби по 10 15 човека да ни ги набият някъде тия хора са мразени навсякъде ,но като се нашият са много лофюукни мислят се за богове ,возят се на тфийолкиъе и ходят са играят комар ,,на външен вид ми приличат на ромове ,сухи слаби и тъмно ,та тия ли ощомали най доброто разузнаване пълна нула ,гадове нахални

14

Орки които искат да

преди 8 месеца

Са хора или зомБита които са били хора ? Кое от двете са мюмюните ?

13

Анонимен

преди 8 месеца

от къде Хамас има такива ракети?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Без енергетика и Бг ще е като Газа.Костовистите ще са като тия *** от Хамас, само те ще разполагат с коли и къщи и ще правят с нас каквото им хрумне.Ще ни дават на Турция за пушечно месо.Костовистите са ислямисти!

11

Анонимен

преди 8 месеца

Езедин ал Касам са организирани да оцелеят при евентуално обезглавяване на лидерите.

10

Анонимен

преди 8 месеца

когато Израел изчисляваше средно минималните калории, необходими за оцеляването, 2279 на глава от населението, така че, за да няма излишна троха за палестинците"... И това ако не е тотален геноцид... Ама оон си трае, пък реват за неизнесената отровна и светеща в тъмното окраинска пшеница...

9

Исляма се храни със

преди 8 месеца

Смърт и омраза ! Дяволския култ е създаден да отговаря на нуждите на нехората !

8

R.A.T.M

преди 8 месеца

Най-добрите войници стават тези, които излизат рано сутринта и даже не мислят за война, а когато се върнат вместо къщата си виждат руини остават без жена, деца и родители. Вече не са хора, а вълци и ще убиват докато са живи. И ще живеят дълго, защото техния живот вече не им е нужен, не им трябват пари или медали, на тях им трябва отмъщение.

7

Мдаа

преди 8 месеца

Има отвлечени и убити жени и деца ,това Хамас не трябваше да прави .Днес или утре ще влязат танковете в Газа , и избитите без подбор ще бъдат 10 пъти по вече .

6

Анонимен

преди 8 месеца

Тук е пълно с неправилно съставени изречения и правописни грешки. "Колите, които го транспортират от небето." Как ви се струва?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Намира начин да се посвети на театъра, като играе ролята на Абу Халед в пиесата, озаглавена "Клоун". Все артисти напоследък - като кървавия киевски клоун.