214

Анонимен

преди 7 месеца

Денков сигурно в момента се учи да кара Кайт сърф с Киро някъде в топли води и не му дреме на сглобката!

213

Анонимен

преди 7 месеца

До Истината!!!Ако дадена държава, не се снабдява с газ, поради различни причини или географското си положение, а има собствени въглища, да ги държи затворени и не се възползва от собствената си енергия, заради вашия кеф , ли? Я стига глупости! Да не говорим, че квотите с емисии с които се търгува и отиват в джоба на един малък кръг от хора, са определено КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ! Освен това, допринасят за фалити на производства, защото оскъпяват изкуствено стоката!

212

Анонимен

преди 7 месеца

Гасете тока в цялата държава, да им теглят на буксир Теслите на мутро капиталистите.

211

Анонимен

преди 7 месеца

До Истината!!!, Ще имаш трънки, като ти спряха руската газ, немците си отварят въглищните мини и централи вече, а други продължават да ги използват и не са спирали да ги използват!

210

Истината!!!

преди 7 месеца

Въглещните електроцентрали са отживелица и си отиват, ще има газови електроцентрали и възвращаеме енергоизточници. То е както си отиде черно-белия телевизор. Стачките и блокадите им са излишни, оставили са плавен преход от цели 15 години до затварянето, до тогава миньорите я са живи, я не в тази отрова, в която се натиска да работят!

209

Анонимен

преди 7 месеца

Тези блокади на магистрали са инспирирани и организирани от политици. Назовете им имената. Тези предизборни стачки са безсмислени, защото само нагнетяват омраза и напрежение.

208

Петър Младенов

преди 7 месеца

Време е Ейбрамсите да идват

207

СПРЕТЕ ТЕЦОВЕТЕ ....

преди 7 месеца

Тая армия от некадърници трябва да си ходят по селата.Поне по едно прасе или коза да отгледат!За нищо не стават!

206

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименНе съм срещу зелената енергия, напротив, считам, че и тя е необходима в някои случаи, но много нагли и агресивни са спрямо хората и използващите друг вид енергия, а това, че те тровят природата, с използването на скъпи материали и изхвърлят токсични батерии, материали и правят токсични сметища, това не виждате ли? Само вие сте хубавите и "екологичните"? Престанете да натрапвате тази зелена енергия със насилие и квоти, които са нищо повече от голяма корупция и фалити за производители

205

ТИЯ ЛУ МПЕ НИ...

преди 7 месеца

..ПОЧВАТ ДА СТАВАТ НАГЛИ И НАХАЛНИ...САМО ВИНКЕЛА ШЕ ГИ ОПРАЙ..

204

Те и танкове

преди 7 месеца

Искали са пратят, но танкове нямало били в Украйна..

203

Анонимен

преди 7 месеца

До кога ще им дишам пушак и дотирам да вземт по 4 хиляди заплта и да са двойно повече от колкото е нужно .

202

Анонимен

преди 7 месеца

Ейййй, тези,,които нямат елементарна престава от технологии и технически науки, да не се обаждат, че ни писна, един пирони, една отвертка или машини за ремонт, няма да имате даже, без топлинна енергия и метали, една леярна няма да можете да създадете, а металите, чугуна, стоманата, стъклото, молибдена, волфрама и други, се произвеждат и обработват с топлинна енергия, като въглища, газ и т.н. Перките и слънчевите панели, не могат да извършват всички необходими функции за производство, а нищожни!

201

Анонимен

преди 7 месеца

Ако бяхме нормална държава Доган, Пеевски и Борисов щяха да са в затвора а Сорос Денков и такива като ПП и ДБ нямаше и да сме ги чували.

200

Анонимен

преди 7 месеца

Ако бяхме нормална държава, тия трябваше още от първия ден да ги арестуват и да ги изпратят да служат в съветската армия.

199

Анонимен

преди 7 месеца

Арестите трябва да са за Сглобката!

198

Анонимен

преди 7 месеца

Ама , моля ви се, влезте в нета и вижте технологията как се произвеждат стъкло и метали, стомана и че с енергия на батерии и перки, не могат да се създават и много производства, също не могат да работят без топлинна енергия, като въглища, газ и т.н.! Няма да имате основни неща и вещи за бита, без топлинна енергия, една отвертка или лампа , няма да имате даже!

197

Анонимен

преди 7 месеца

Какво ги бавите тези национални предатели и .ърши окупирали власта с помоща на посолството ? Сваляйте шалтера и за три дена ще се махнат.

196

Тия

преди 7 месеца

мръшляци полицаите колко човека си мислят, че могат да арестуват?!

195

Анонимен

преди 7 месеца

Чудесна новина, ама не е лошо и малко начупени канчета да има, да е урок за другите