58

Банкеръ

преди 8 месеца

Тоя е научил,че няма да има ток зимъска.Поне едно нещо е осъзнал.То и миналата зима нямаше и сега отдалеко гъделичка мечката по пъпа,белким се смили над нацистите.Вова обаче не е в настроение за любов.

57

СВОЙ

преди 8 месеца

Зеленото Чудовище изгаси тока на 500х Украинци и продължава нагло да иска още оръжие.

56

Анонимен

преди 8 месеца

София се вдига на протест срещу безобразното презастрояване! Срещу подкупните общинари

55

Тагаренко

преди 8 месеца

Да си дарим дефектния ток на Украйна. Той е с отпаднала необходимост.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Е как тази зима бе Зельо? Нали щяхте до есента да сте взели Крим, а нова година да празнуваш в Кремъл? Ква стана тя сега!? Залужни обяви край на контранастъплението, а вие за цяло лято взехте 4 села от по 15 къщи всяко, с цената на половин милион загинали и тежко ранени.

53

Чък Норис

преди 8 месеца

Мога да произвеждам електрически ток за цяла Украйна с велоергометър, но не можете да ми платите.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Добре. Ние какво да направим? Да бръкнем в контакта, че Украйна ще остане без ток? Или да събираме ток в консерви за бъдеще на Украйна?

51

Зеления лайнар

преди 8 месеца

Това джудже гном....докога ще сваля гащите на Европа....наркомана в лудница някъде в Америка....близо до мумията

50

Анонимен

преди 8 месеца

А България в знак на солидарност с Украйна си гаси тока сама. Зеленски, кажи баба тенкю на сглобката!

49

България днес

преди 8 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ !

48

Зеленски

преди 8 месеца

Откри Америка :)

47

Анонимен

преди 8 месеца

Не думай!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Стига си плакал бе папунняк не е рекъл Путин не ви е оставил без ток.

45

Мда

преди 8 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Милер,Дерипаска,Мордашов,Авен ,Чорни,Абрамович, Викселберг,Усманов,Ротенберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

44

Анонимен

преди 8 месеца

С новите ракети ще може да гърмите наволя по руски подстанции и трафопости. Болгород, Курск, а защо пък не и Масква трябва да бъдат на тъмно.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Нали виете, че това е война, какво тогава се оплакваш. Но ако беше война, Русия нямаше да ви щади, щеше да сте без ток и вода от самото начало. Здраво бомбене на цялата инфраструктурата и до месец край. Примери много, САЩ и всичките им войни след ВСВ. А този има наглостта да се оплаква, че Русия се защитава при лятната им офанзива.

42

Тап

преди 8 месеца

Зеленски откри топлата вода. Наред е да открие колелото.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Сега като думнат далекопроводите на Украйна - Зеленски ще звънне на Денков да проси ток. А Денков нали нищо не може да откаже на Украйна - вече е започнал да прави план как да изпраща ток на Украйна. Мислил, мислил и открил, че може да праща ток през батерии. Но завода за батерии е точно като завода на Кирчо за автомобили (само голи обещания). За това обявява кампания за буркани. "Дари буркан с ток - спаси Украйна!".

40

Анонимен

преди 8 месеца

А помните ли как Колин Пауъл излъга пред ООН за химическите оръжия в Ирак, които бяха основа за американската инвазия от 2003 и втората война от залива?

39

Ха ха

преди 8 месеца

Чичко Вова ще дръпне шалтера на зеленият наркоман. Нарко трябва много да зоби, че да си свети сам.