210

ъ

преди 7 месеца

До Гнидолиний. Като им гледам собствената височина на Страйкърите, доста са лесни за обръщане, особено при страничен наклон. На хартия е едно, но на практика става друго, нали видяхме прословутите танкове на Запада. Има си закони на физиката, които търговските шашми не могат да преодолеят. Нито пък политическите коректности. Истината е, че подаряваме годни бойни машини и даваме пари за нещо, което вероятно никога няма да видим. Пак.

209

Анонимен

преди 7 месеца

До Гадолиний 228 Тоя страйкър може и да е извънземна технология, но обясни за чий *** ни е на нас? Ще стоят гаражите за бойна готовност с години и когато се наложи да ги изкарат половината няма да палят. Такъв е манталитета на бг военните. Има и невероятни подводници, да купим ли една такава защото е невероятна технология?

208

Анонимен

преди 7 месеца

До Слава Теб Тагарев197 Тагарев може да има всички изброени качества, но като ги ползва за чужди интереси е не само безполезен за България но и опасен за нашата държава.

207

Съвет

преди 7 месеца

До Анонимен 214 Тагарев лобира само за Украйна..Така е . Трябва да помогнем и на Русия с генерали ***-ни-сти имаме ги в излишък, че руснаците изостават с логистиката и генералите намаляха.

206

ZDF

преди 7 месеца

До Гадолиний Веднага възниква един *** въпрос как така американската фирма Дженерал Дайнамикс Европа предлага своята машина Пираня 5, модел от преди 10 години за цена 1,7 млрд. лв., покривайки всички изисквания в проекта от 2018 г., а Дженерал Дайнамикс САЩ предлага модел от 90-те г. на миналия век, който не отговаря на изискванията ни за 1,5 млрд. долара (2,73 млрд. лв.). Цена с повече т 1 млрд. лв. по-висока!

205

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя украински министър ли е или български

204

Гадолиний

преди 7 месеца

Израел не произвежда подобен клас машини а Южна корея има само прототипи Факт тежак БТР с програмируеми снаряди Само Сащ и Германия и с 1000 оговорки и Китай

203

Анонимен

преди 7 месеца

Тикквата си въобразява, че някой ще го търпи заедно с Шиши ако ги няма ПП ДБ и помощ за Украйна

202

Тия консерви

преди 7 месеца

са абсолютно безмислени срещу дронове и не се ползват за отбрана а само за нападение. Кого точно ще нападаме като всички покрай нас имат 100 пъти повече самолети не ми е ясно и терена на балканите изобщо не е подходящ за тях. Поредната измамна сделка със свалени ***.

201

Гадолиний

преди 7 месеца

все още 4акам някоя копейка да каже какво му е старото на драгуна или да предложи алтернатива май това 4е е Американско ги плаши но Американското винаги е по добро от руското сравнявай краслер с лада ))))

200

КОСТЯ КОПЕЙКИН

преди 7 месеца

я гист патамуша я руски

199

Анонимен

преди 7 месеца

и какво му е старито на страйкер драгун бе тоше *** 2021 година е

198

Анонимен

преди 7 месеца

тосшко и свиленски диния 4алгар и *** другия само *** и двамата нр служили войници но за сметка на това 4ервени семки та дрънкат

197

Анонимен

преди 7 месеца

костя копейкин е една огромна грешка изпълзяла от канафката на максуда

196

Анонимен

преди 7 месеца

Тагарев е за оставка,вече не се крие и явно лобира само за Украйна.

195

Анонимен

преди 7 месеца

путин е огромна грешка фатална за русия

194

Гадолиний

преди 7 месеца

оръдието е И с програмируеми снаряди то4но за борба с дронове и пехота в окопи кои други имат такова немското боксер да има и шветското цв90 донякаде криво ляво ами това е драгойко други серийни няма в цял свят

193

Анонимен

преди 7 месеца

Тъпарев е огромна грешка, дано не стане фатална. Ама, Киро такива ги избира, по калъп, като него.

192

Гадолиний

преди 7 месеца

това е страикер модел драгун меко казано не е стар 2021 го приеха на въоражение

191

Гадолиний

преди 7 месеца

До Анонимен я ми кажи кой изрелски и южнокорески са по добри (За леко пехотна моторизирана бригада ) имай в предвид 4е 33 бр от тия страйкери са и с дронове за арт корекция ...