147

Анонимен

преди 7 месеца

Преди 1989 станахме 9 милиона, но дойдоха демократите на власт и ни направиха 6,5 милиона, вкл. няколко милиона избягали в чужбина

146

Анонимен

преди 7 месеца

След 1989 избягаха от демокрацията в България. Факт!

145

Анонимен

преди 7 месеца

В предвид какво се настрои последните години, си помислих че сме в демографски бум.

144

Анонимен

преди 7 месеца

Тия дето избягаха масово след 90-та година бяха хора, недоволни от комунизма. В социалистическа България беше смъърттттт да се живее безпартийно. Безпартийните свършваха по два начина - Белене или глад и мизерии.

143

Къв ти е проблема?

преди 7 месеца

Нинова ти каза стойката!"Ниско наведен и се държиш за палците"

142

Анонимен

преди 7 месеца

21ви век демографска криза се оправя само с механичен прираст отвън - не само българи. А за да стане това, трябва интензивни инвестиции. А за да има такива, трябва хора с много добро образование и...възпитание. Иначе, дори и всички жени в детеродна възраст да раждат по 5 деца, кога го виждате истинския прираст? Няма как да стане.

141

Анонимен

преди 7 месеца

При соца бяхме 9 милиона натикани в държава-затвор. Българите не са намалели драстично но между 2 - 3 милиона живеят извън България и част от техните деца няма да се самоопределят като българи. Сред виновниците са и тези, които днес обсъждат тази тема - Станишев, Йотова и разни други другари!

140

Анонимен

преди 7 месеца

до 165 Ако напредваше в този сайт щеше да има статии за това, кравар! Напредва баба ти!

139

Анонимен

преди 7 месеца

В България ще останат само пенсионери и роми след време. Младите хора вече половината са по чужбина.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Първо създадохте няколко мега тъnu поколения, създадохте една държава без никакъв контрол и справедливост и искате да не изчезне, е няма как да стане. Както казваше един мой професор: "ако искаш нещо да се случи, трябва да създадеш условия да се случи", та при тия условия това ще е. До 2050 два милиона пенсионери над 65 и 2-3 милиона неграмотни роми.

137

Анонимен

преди 7 месеца

Добре де, а тоя като управлава какво направи по въпроса?

136

Име

преди 7 месеца

Общо взето измислици. Ако сте гледали криви на раждаемостта, най - големият прираст е бил между първата и втората световна война. Прабабите ни са имали по 5-6 деца, после е спаднала, следващото поколение са имали по 2-3 деца, но са били много родители, затова, по соца сме стигнали 9 милиона. Но още преди промените на практика е отрицателна раждаемостта, просто тези ефекти идват с голямо закъснение. А пък през деветдесетте с тези кризи при Жан, как да гледаш семейство...

135

Анонимен

преди 7 месеца

Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско *** и Хазарска Пендеругяста Свинчурела кланяща се на Фолоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу(Киев) а виновник е Угор Лачич (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.

134

Анонимен

преди 7 месеца

България ще изчезне през 21 век.В края на века никой няма да помни този народ.

133

Анонимен

преди 7 месеца

Маааа ти чак сега ли го разбра УАААА, Съсел скааапан крадлив? Стой си в еврогейския парламент и не се обаждай, скааапаняк!

132

Колев

преди 7 месеца

А когато ти беше премиер,защо не взе мерки?Нещо повече, по твойто време най-много българи избягаха в чужбина!

131

Public enemies

преди 7 месеца

ЕС свободни граници за търсене на по-добър живот.

130

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е това Руснак? Да не е порода Български рогат *** развъждан предимно около българския обор МОСХА(МОСКВА) основан 1068 година от христа от Българския цар Ахад Мосха (1061-1076). Дегенератите населяващи погрешка създадената Българска *** наречена Русия са едни много набедени за "славянски" кюфтета които ние Българите сме изкензали и култивирали, защото Хазарите ги опедерастиха и не признават своят Български произход, история, култура, писменост и взик.

129

Анонимен

преди 7 месеца

През лето господне 2050 балканският кеннеффисттан буллгейристан ще е новата риммска империя. Малкото останали бледолики римляни ще бачкат от зора до мрак по нивите да хранят хранят мургаввите си събратя. Докато те денем изнасилват жените и щерките им по улиците на градовете и нощем бабичките им по селата. Това ще е кармата за безпрецедентната в човешката история диващина българска, наречена "възродителен процес"! Karma is a bitch, boys and girls!!

128

Тия с бизнесите

преди 7 месеца

И скъпите коли 99% са милионери с куфарчета