174

хахахаа

преди 7 месеца

До долния *** 185Армията на Украйна, в момента в който Русия я нападна наброяваше около 170-175 000 души. Там натовско оръжие нямаше тогава, после започна да пристига, разликата е в калибрите на използваните амуниции. Нямаше и обучен персонал тогава, който да използва натовското оръжие. И другият важен факт е, че сега, Украйна вместо да закупува натовско въоръжение, то и се предоставя безплатно. Както и всякакво друго.

173

Анонимен

преди 7 месеца

До долния *** 187. Пич ние сме Европа и НАТО.

172

Мдаа

преди 7 месеца

до 185 Расия, въоръжена с безаналоговите оружия на Джуджа, плюс ЦЯЛОТО оръжие от СССР, я бият като маче у дерек някакви от агитката на Динамо Киев. Смех, смех и ***.

171

Анонимен

преди 7 месеца

Виждаме, че с американска помощ и без нея, класата си е класа! Украинците са поне с едно ниво над путинци! Пия си мастиката със салатка доматита за предстоящата победа

170

Христо Христов

преди 7 месеца

До Руснак/170 ",вече мобилизират 16/17 годишни деца и ги пращат жертва на фронта ..." - така и трябва. Особено за тези от западна Украйна!

169

Христо Христов

преди 7 месеца

Дано по-скоро има тотална мобилизация и на младите урки от западна Украйна, ако може от 16 годишна възраст, за да бъдат ютилизирани още тази година. После да идва ред на нашенските атлантици!

168

Анонимен

преди 7 месеца

пожелавам на украинците да успеят да се освободят от нападналите ги терористи, надявам се раши стан да се разпадне на атоми, за да спрат да тормозят цял свят с имперските си мераци

167

Анонимен

преди 7 месеца

До Руснак_ как имаш наглостта да пишеш мнение се чудя, руснаците сте новите/стари фашисти, в ден днешен сте едни убийци на православни!

166

Shark

преди 7 месеца

Ама тази път не мога да не призная, че много добре и точно сте го написали - Източния театър на своята контраофанзива. Просто сте уцелили в десетката!

165

Анонимен

преди 7 месеца

Какво настъпление бе, Русия тая година не са предприемали никакви офанзиви. Само малки тактически атаки за по добри позиции. Руснаците са превзели над двойно повече територия с кратки тактически атаки отколкото укропите с великата им стратегическа пролетна контра офанзива. Русия ще атакува зимъска, и тая атака се очаква да е 2 пъти по-интензивна от първата им, която взе 20% от покрайна за няма и 2 седмици.

164

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 174 - Нито има насатъпление, нито контра. Украйна е неспособна да си върне загубените територии към днешна дата, а Русия не икса да влага повече ресурси за новва експанзия.

163

Анонимен

преди 7 месеца

БГ копейки, нали питахте всеки ден по 1000 пъти как върви контрата, та 1 въпросче и към вас, как върви Настъплението? На задна явно, всичко е по Великия План на Путтлер :))

162

Мда

преди 7 месеца

Рускофашисткият башибозук пак го дерат.

161

123

преди 7 месеца

Под всяка статия за Украйна се събират всички руски роби и се надъхват колко е силна Русия, колко велик е Путин и колко е слаба Украйна. Имам само един въпрос: Ако Русия е толкова силна, Путин велик, а Украйна слаба, защо по дяволите Русия е в глуха зищита от 6 месеца ? Нека безумните опрадвания започна сега.

160

Хахаха

преди 7 месеца

Хахахахахахахахахаха....

159

Руснак

преди 7 месеца

Голям успех е постигнала американската колония ***,Над два милион жертви и ранени хора в трудоспособна възраст,вече мобилизират 16/17 годишни деца и ги пращат жертва на фронта ...тия се оказаха по прости и от българите!!!

158

Анонимен

преди 7 месеца

168 - Напредват - 2 км между минити, псоле 2 км назад, после повтарят. На нас ни казват, че за семица са отишли 8 км напред, а реално не са били на по-близо от 25 км от окопи и артилерия от месеци.

157

хе хе хе

преди 7 месеца

Като прочете заглавието и генералните изявления на украинските говорители, човек ще рече, че Украйна всее пак напредва, макар и трудно. Като се зачете в текста обаче разбира, Украйна всъщност се отбранява, пак трудно. Иначе успехи големи - 14 села за 4 месеца и то защото рашите се чешат. Много е смешно:)

156

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова са успешни, че вече има кампания за набор на жени войници и наскоро Зеленски се изрепчи, как можело да копунясват из Киев, аи да не се бият. И преди някой да ми каже - не стават ли и жените за война - НЕ, НЕ СТАВАТ! От 1000 жени, ще има една, дето ще се доближи физически до "средното ниво" на сила при мъжете пак няма да стане. Една жена тренира 10 години, за да вдигне 100 кила от лежанка, един мъж, на 65 години, може да го псотигне за 3 месеца.

155

ПЕЕВСКИ

преди 7 месеца

Ние можем да компенсираме неспособността на нашите приятели и партньори да помогат на Украйна. ГРУХ. Благодарение на нашите съмишленици , ГРУХ, и коалиционни партньори г-.н Кирил Петков,Асен Василев ,Борисов ,Христо Иванов и нашето острие Тагарев , ГРУХ. Украйна ще спечели защото ГРУХ можем да и предоставим всичките блага на България.ГРУХ .По този начин нашите приятели от партньори от запад ГРУХ ще ни похвалят !ГРУХ