115

Анонимен

преди 8 месеца

До До 105 - страхотен виц! Кажи още някой?

114

Първи тест..

преди 8 месеца

Първи тест и в България - Украйна vs. Русия или Запада vs. Изтока, ЕС+САЩ vs. Русия, Китай. С.Корея, Иран .... Нищо ново под слънцето

113

До 118

преди 8 месеца

Все още има Алтернатива на Американския Колониализъм в България, казва се Възраждане!Ако и те ни предадат, Народен Съд и Революция! Следващите ще си помислят!

112

До 118

преди 8 месеца

Нови избори! На тях вече евроатлантическите партии няма да имат мнозинство!

111

Анонимен

преди 8 месеца

Да речем мине вота и правителството падне. Каква е алтернативата? Радев и руско служебно правителство? Нови избори и същите партии със същия брой депутати? Някоя копейка тука да ми обясни алтернативата, пинеже каквито и избори да минем, проевропейксите партии ще са мнозинство...

110

Анонимен

преди 8 месеца

Тая сглобка не паботи да България а за САЩ! Да пада!

109

До 113

преди 8 месеца

В зраждане още те са управлявали, за ППДБГерб е ясно ме са марионетки на Посолството и мафиоти!!

108

Нинова е по малко

преди 8 месеца

Комунистка от Киру! Той вчера заяви в тоталитарен стил, че НЯМА алтернатива на управлението на Денков! Денков доживот! Пък нарича Путин диктатор..

107

Анонимен

преди 8 месеца

Денков ще издуха БСП, Възраждани и итн с 200!

106

Анонимен

преди 8 месеца

До 111 Кой ще ти осигури по-добър стандарт, бсп и иzрaждaнe ли? Бухахахахах

105

Тактиката е

преди 8 месеца

Да ке отклонява вниманието от Преврата и Корупцията в България, от престъпленията на ППДБгерб с накакви си русофили!!!! А да това са всички българи, които протестират и искат по добър стандарт на живот!!

104

На Сту то

преди 8 месеца

Не му достига мозъка да разбере, че 80% от ППДБ тата са или бивши комунисти от БКП и даже от ДС или техните синове!!! От Атанасов, до Киру, от Настимир до Тагаренко, всички просто са си сменили цвета като хамелеон! Парите нямат цвят все пак!

103

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

102

Анонимен

преди 8 месеца

20 лв че вота няма да успее

101

@Сту

преди 8 месеца

До СтуИстинските комунисти са се намърдали в празната от консерватори и християн демократи дясна част на парламента. Само, че това са истински комунисти - радикални либерали/болшевики, а не живковите, които бяха по- скоро консерватори и антипод на истинските комунисти на Димитров. Тези, които докараха Трети украински фронт в България и създадоха македонската нация.

100

До 105

преди 8 месеца

Костадинов взима заплата като Наподин Представител, така се финансира! Все пак 15% от България са гласували за неговата партия и той ги представлява!

99

Анонимен

преди 8 месеца

До До 96 - 98 - я кажи сега, кажи - как се финансира Копейкин? Айде, да речем - мен ми плаща Козяк - което направо е нелепо. Но ти кажи - кой плаща на Копейкин? Сигурно "народната либоффф" а не примерно някои Трибуквени Крайморски Групировки? Айде, дай да се посмеем...!

98

до 90 Сту

преди 8 месеца

Не се знае кълнеш ли ги или ги благославяш. Може след време "руска пенсия" да е еталон за пенсия :D

97

Анонимен

преди 8 месеца

"САЩ и Европейският съюз търсят правни варианти, които да позволят прехвърляне на замразените руски активи на стойност 300 млрд. долара на Украйна", заяви ръководителят на украинската президентска канцелария Андрий Ермак. Това потвърди и държавният секретар на Щатите Антъни Блинкен.

96

До 97

преди 8 месеца

Цончо ти ли си? Май_ка ти каза да идваш да обядваш а да не си играеш пак на програмист по форумите!