68

Патриот

преди 11 месеца

Двете сестри са - голямата КГБ и малката ДС всичките епископи и мутрополити са червени сатанисти , чекисти . Но сатаната макар и да държи църковната власт и в двете поместени църкви ще претърпи поръжение , защото винаги има остатък от верни и свещенство , и народ ! Господ ИИсус Христос Победител!

67

Анонимен

преди 11 месеца

Може и да е прав!

66

Сещам се за

преди 11 месеца

Един действителен случай: Навремето болшевиките почнали да измъчват един (истински) християнски свещеник, и в един момент го попитали "Я кажи кой е тоя звяр 666, за който пише в Библията, комунизмът ли ? ", а когато той им отговорил, че е нещо друго, почнали да се бият в гърдите, и да викат гордо "Ние, ние сме този звяр ! " ! Та.... този "патриарх" е един от техните приемници !

65

Анонимен

преди 11 месеца

Вижте Ирак на какво прилича след като от там минаха американските херувими. Вижте Сирия и Либия. Вижте афганистанците в горите си след пришествието на американския херувим в Афганистан. И тук ви чака същия Армагедон дрипльовци бегейски

64

Анонимен

преди 11 месеца

КАК ЗАЩИТАВА ОПИТА ЗА УБИЙСТВО НА НАВАЛНИ- БОРБАТА ЧОВЕШКИ ПРАВА СА НОВАТА ЕРЕС....

63

Tom Ripley

преди 11 месеца

ЕВРОПА Е 720 МИЛИОНА (влиза и Руското население само до Урал)...ЕС със БРИТАНИЯ БЕШЕ = 520 МИЛЛИОНА...ЕС БЕЗ БРИТАБИЯ Е 454 МЛН...РОССИЯ Е 143 МЛН + 3 (КРИМ) = 146. 770хил.....В ЦЕЛИЯ ЕС (454 МЛН) ИМА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30-35 МИЛИОНА МУСАЛМАНИ...А САМО В РОСИЯ, която има ТРИ !!!!..3 !!! ПЪТИ ПО-МАЛКО НАСЕЛЕНИЕ ОТ Е.С. , = ИМА над 25 МИЛЛИОНА МУСАЛМАНИ...!!!..ТАКА ЧЕ КОЙ Е ИСЛЯМИЗИРАНИЯ = ЕС, или РАССИЯ ??

62

Анонимен

преди 11 месеца

ПАТРИАРХ КИРИЛ ПРОЧУТ С ЛЮБОВТА МУ КЪМ СКЪПИТЕ ЧАСОВНИЦИ- BREGUET- 30 000 DL. НЕНАВИЖДА ЗАПАДА НО ОБИЧА ЛУКСА ПРИ МИН ЗАПЛАТА ОТ 300ЛВ И СРЕДНА 1400ЛВ НА РУСНАЦИТЕ

61

Анонимен

преди 11 месеца

Посолството на Сатаната в София се намира на ул. Козяк!

60

Еми от Православна

преди 11 месеца

Държава като нашата България да преобрази 3000 църкви в джамии и поднови от 1990г и нито 1 църква е доказателство за решението.На КОЙ се сърдим?Какви ги говорите и какво вършите другари комунисти че,закрихте всички заводи,у-ща, детски градини и изгонихте 3 мильона Българи.

59

123

преди 11 месеца

Стар пособ на руската пропаганда 0 обвинявай пръв другите в това , което правиш

58

Анонимен

преди 11 месеца

ПАТРИАРХ КИРИЛ- АГЕНТ МИХАЙЛОВ ОТ КГБ

57

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото в Украйна има фашисти , толкова и в България ива сатанисти

56

Анонимен

преди 11 месеца

ПАТРИАРХ КИРИЛ- ДО 1996Г ВНАСЯ В РУСИЯ БЕЗМИТНИ ЦИГАРИ ЗА 14 МИЛИАРДА ДОЛАРА....

55

Анонимен

преди 11 месеца

ПАТРИАРХ КИРИЛ- ....ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА СА НОВАТА ЕРЕС- ЦИТАТ ОТ НЕГОВО БОГОСЛУЖЕНИЕ...

54

На османските

преди 11 месеца

Потребители им пречи всичко Българско и родно.Кючеци, мурафети,алъж-вериш,схеми и крещене на 4часа е в тяхната традиция,мултикултурни далавери са приоритет на мюфтийството което не плаща данъци и се блажи с излишните европрограми за развитие на ислямските етноси.

53

Нео

преди 11 месеца

Тотално сбъркана държава-в това я превърна сбърканият диктатор.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Дявола в расо, който освещаваше ракета с името "Сатана", и който одобрява убийства на невинни хора, тръгнал да обвинява другите в "сатанизъм"? Ще гориш в Ада прокълнат ***!

51

Анонимен

преди 11 месеца

Видяхме миналия месец как Русия защити православието в Нагорни Карабах. Като го предаде на Азербайджан и Турция.

50

до 46

преди 11 месеца

КОИ канонизирани световни религии? КОИ ? Вие , ако сте само с най-повърхностни представи, бъдете така сдържан(а) да не правите обобщения.

49

До ПравославенБългар

преди 11 месеца

Грешиш, Сатаната не е отвъд океана, а отвъд Черно море, много по-близо, отколкото си мислиш, и не живее в обикновен бял дом, а в позлатени дворци !