78

aZ-ът

преди 8 месеца

Либерасти - вкусна ли е диapиaтa в устенцата дето я хрупате в момента ?

77

Анонимен

преди 8 месеца

до 72 Наемник, то и аз съм се бил срещу руснаците на CS. Избивах ги всичките и вдигах победоносно знамето на победата. Наемник, ти от квартала си изобщо излизал ли си покрай тия игри на компютъра?

76

Анонимен

преди 8 месеца

Май всички взеха да се дърпат. Развръзката наближава. Русия има нови около 330 000 доброволци, не наборници. Още 150 000 обучени наборници. Свежи резерви. Украйна тепърва прави нова мобилизация. Почнете да стопляте, какво следва от една замръзнала фронтова линия, в която единият съперник е отслабен, изтощен, без нови оръжия. Руснаците произвеждат масово танкове, които явно са с офанзивна цел. Аз залагам на 4-5 пробива на украинският фронт, когато замръзне всичко началото на зимата. Краят идва.

75

АнонимеН

преди 8 месеца

БРИТАНИЯ И ФАЩ ПРЕДАДОХА УКРАЙНА ОЩЕ ПРЕДИ МЕСЕЦИ ТЪЙ, ЧЕ ТУК НОВОСТ НЯМА! МИ РИШИ СУНААК НЕ ОТИДЕ НА СРЕЩАТА НА ООН ЗА ПОДКРЕПА НА УКРАЙНА! А ГОВОРИТЕЛЯ НА НАТО ПО ЗАРЪКА НА БАЙДЪН ПРЕДЛОЖИ УКРАЙНА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТЕРИТОРИИ В ЗАМЯНА НА ВЛИЗАНЕ В НАТО! И ФАЩ И БРИТАНИЯ СА ПРЕДАТЕЛИ И ТОВА ПО-СХВАТЛИВИТЕ ГО ЗНАЯТ! ТЪЙ, ЧЕ ОТ ФАЩ САМО СЕ ОЧАКВА ДА ЗАРЕЖДАТ СИСТЕМИТЕ ЗА ЗАЩИТА ЩОТО ЗА ДРУГО НЕСТАВАТ! ЕС РЕШАВА ЗА УКРАЙНА А ЕС Е С УКРАЙНА А НА РОСЕН ПУТИНИЦААТА МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА ПУКНЕЕ :D

74

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна при население 40-50 милиона, може да си позволи армия от 10 милоиона войници, те карат само на партизански отряди, което е смешно :)) Също би требвало да имат достатъчно съветска техника, а не да просят от БГ и други страни :))) Само за 7 дена сме били рашките при Добрич през ПСВ, така че това не е оправдание :))

73

Шех Обрезада

преди 8 месеца

А какво стана с яхтата Шехерезада?

72

Теле зрител

преди 8 месеца

Ние като лоялни евроатлантически партньори трябва да извадим последния коз от ръкава...или вълшебния заек от цилиндъра като помогнем на Украйна с една рота войнолюбиви укрофили като Тагаренко,Гном,Пъцито,Плевнята,Елнапоптодорова и още стотина телевизионни говорящи глави които всекидневно громят Русия от телевизора!

71

Епа

преди 8 месеца

Където се появи случай. А ти отворен сражавал ли си се с някой на живот и смърт или само по форумите

70

Анонимен

преди 8 месеца

Военната индустрия на русия произвежда 7 (седем) пъти повече продукция от всички страни от нато взети заедно...факт!

69

До навмник

преди 8 месеца

Къде си се бил?В Кънтерстрайк ли?

68

Наемник

преди 8 месеца

Чета и се смея на вашите коментари. Някой от вас сражавал ли се е? Аз съм се бил със и срещу както руснаци така и натовци. Разлика няма. Аз не вярвам на никой. Но ако САЩ се откажат аз повече рамо до рамо с американци няма да воювам.

67

До 10 Светозар

преди 8 месеца

И защо Русия да се меси в Нагорни? Има си договор от 2020г, Нагорни е територия на Азербайджан..

66

АнонимеН

преди 8 месеца

РОСЕН ПУТИНИЦЪТАА ПАК СЪСТАВИЛ ЕДИН ПАСКВИЛ ПА КОЙ СЕ ВЪРЖЕ ВЪРЖЕ! ПАРИТЕ ЗА УКРАЙНА НЯМА ДА СЕ ИЗЧЕРПЯТ, ЗАЩОТО САМО ДА ИМА НУЖДА И ВСИЧКО ЗАПОРИРАНО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ И БЪДЕ ДАДЕНО С РЕШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД!

65

блицкриг

преди 8 месеца

Трябва повече подобни статии, русофилите са оклюмали.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Рашките ги смятам за агресори, но винаги съм смятал укрите за меки китки, що се отнася за война :)) Прецениха янките, че не могат да съставят армия украинците и взеха да дърпат назад :))

63

Тюхчев

преди 8 месеца

100те нашенски БТР не помогнаха ли бе?Нали щяха да обърнат войната!Тюю!

62

game over

преди 8 месеца

Може да се каже,че предстои много лош сценарий за Украйна.Безусловна капитулация ще е най-добре, защото ще бъдат спасени хиляди човешки живота.

61

блицкриг

преди 8 месеца

Светлина в тунела за русофилите

60

Русия

преди 8 месеца

Трябва да бъде спряна. Щом САЩ се плашат на нас ни трябва нов Ивайло да ни вдигне срещу източните руски ордиНякой в този форум казва ли се ивайло ?

59

Напред, на нож

преди 8 месеца

Щом САЩ намалява парите, ЕС ще ги увеличи. Наскоро всички въшни министри от ЕС му отидоха на крака на Зеленски за да обещават подкрепа. И пак на наш гръб.