173

Иванов

преди 8 месеца

Какво ни занимавате с тази църква още държавата отнема със закон земята под църквата и самата църква ако трябва със закон,за справка вижте проклетите македонци как си променят законите за да ни накажат а и рашките също така че действайте

172

Анонимен

преди 8 месеца

До 125 Новини от...: Ангола и Бурунди? Сички ся се бутат у Африка - и китайци, и американци, и руснаци. Континент голям, ресурси много, така че всеки се стреми да щипне от баницата. На Камчатка спасили тракторист, новини от тоя сорт и тука с лопата да ги ринеш. Уголовно дело? Такова дело се завежда за всякакви инциденти по принцип, не си открил топлата вода. Сводката ти не се връзва с "най-нисшата нация", щото само се разходи из разни сайтове и у нас и ще откриеш даже и по-цветисти писания.

171

Антикомунист

преди 8 месеца

Все едно да питаме нинова или копейкин на кого е църквата!

170

Антикомунист

преди 8 месеца

Червените попове, бивши дс служители, пък сигурно и настоящи какво друго може да се очаква от тях!

169

Прогноза

преди 8 месеца

Тъй като всички митрополити са агенти на ДС и КГБ ще излязат със становище подписано и написано изцяло от РПЦ. Българските свещенослужители са ,като бг комунисти....продажни и корумпирани АНТИХРИСТИ.

168

блицкриг

преди 8 месеца

Рус е Украйна, следователно Руската църква принадлежи на Украйна.

167

Кога?

преди 8 месеца

Концентрационни лагери за руснаци в ЕС? Конфискуване на златните им зъби и имоти преди това! Изглежда ми познато!

166

Анонимен

преди 8 месеца

Делян Пеевски ще се мъчи да фалшифицира документи.. каза че юристи трябвало да търсят доказателства.. а като ги знаем нашите "юристи"... Пеевски е фашист!

165

Васил делчев

преди 8 месеца

Логично. Тя затова се казва руска. Това е братска църква в братска държава. На когото не му харесва - е сатаната е оттатък океана. Да ходи да му се кланя. От рептили това може да се очаква.

164

Сандо

преди 8 месеца

Руската черква се оказа верно руска. И ся кво праим?

163

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Русия спечели войната даже Тагаренко ще се прекръсти пак на Тагарев и ще си спомни че товори добър руски и е завършшл Академията в Москва ;) Щото е продажник разбира ке парите нямат цвят!

162

Да затвориш църква

преди 8 месеца

Като санкция за защита на демокрацията е най долния метод! Комунистите си служеха със същите методи за защита на комунизма!

161

До 170

преди 8 месеца

По високата инфлация ли го позна това? Или по картата на Украйна която стигна до Москва виме ;) Или ти го каза Галя от Посолството!

160

До 168 Хаха

преди 8 месеца

не се притеснявай, няма такъв вариант.

159

До Граничи с фашизъм

преди 8 месеца

Войната, която започна блатния джуджак в Украйна ли визираш?

158

Хаха

преди 8 месеца

Ако Русия спечели войната, Денков и Киру ще са първите да се кланат пред Руското Посолство и да затварят Американски църкви! Продажници без родни!

157

Бог

преди 8 месеца

Е сега вече като затвориха църквата и Украйна ще победи!!

156

И какво,

преди 8 месеца

...Митрофанова била държала ключа към Свети Серафим? Тя ще казва кога да се молите,и кога не! Ами ходете да се молите на Митрофанова! А може и да ви организират поклоническа екскурзия да целувате Мумията в Мавзолея! Путин също искаше да го обяви за "светец"! Гледайте само ,билетът да е еднопосочен!

155

Смях

преди 8 месеца

некъв руски чexъл в расо се изказал от името на цялата БПЦ

154

Граничи с фашизъм

преди 8 месеца

Омраза и отраничение на един цял народ на ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИП!!