24

Анонимен

преди 8 месеца

След 100 години Европа призна арменския геноцид, след 100 години ще признае и този и готово - хепи енд. Вие кво искате ве, някой да се загрижи за вас. Аз пък имам приятели арменци и са ми по-добри приятели, от много други "приятели". Искрено съжалявам за тези хора.

23

До Алекс 18

преди 8 месеца

Да не ти се налага да напускаш така по собствено желание...

22

До Алекс

преди 8 месеца

Санкциите са за убийства и терор - няма значение чия е територията. Или има?

21

До Зозо

преди 8 месеца

Явно в кофти компания си попаднал, късмет си е това :)

20

Анонимен

преди 8 месеца

То и Косово беше част от Сърбия....

19

Алекс

преди 8 месеца

До Анонимен18 ЕС не наложи санкции,защото Алиев възстанови контрола върху територия призната от ООН за азербайджанска.Няма основание за налагане на санкции.

18

Алекс

преди 8 месеца

Арменците знаят какво направиха с азерите през 1992 г.,когато победиха в Първата Карабахска война.Изгониха ги всичките.Тотална чистка.Затова се изнесоха на пожар.С тази разлика,че сега Азербайджан не ги гони.Напускат по собствено желание.

17

Анонимен

преди 8 месеца

А за стотиците убити цивилни азербайджанци, под покровителството на руските войски в 90-те никой не пише и не се сеща,нали?Арменците се прецакаха яко!Времената са други вече-има една силна Турция,нехаеща русия и далечна Америка и никакви пари няма да помогнат на правещите се на хитри и на умни арменци!Обратно в ***,наречена Армения!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Защо ЕС не наложи санкции и не спря азерския газ, чрез който Алиев спонсорира войната си и практически прогони стотици хиляди от домовете им??? Хм, къде сте, защитници на евроатлантическите ценности, толкова ли сте евтини, че сега не се повдига този въпрос???

15

Анонимен

преди 8 месеца

Много са.

14

Зозо

преди 8 месеца

Още 1991г. в ООН е признат за Азерски Наг. Карабах. Познавам няколко арменци, всички са мошеници.

13

Минуващ

преди 8 месеца

"Защо след като арменците преди 3 седмици правиха съвместни военни учения със САЩ, и имат проамериканско правителство, САЩ не им помогнаха" -- САЩ им помага да се изнесат от незаконния анклав без жертви, какво не разбираш? Нали са живи и здрави, другото ще се оправи, а ако бяха останали не е ясно какво щеше са стане.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Никой не жали сърбите, просто се демонстрира абсолютната липса на последователност в западната политика. Правят си каквото искат и пробутват вицове за права и свободи.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Това се случва с вас, когато се с приятелите със сорос.

10

Защо

преди 8 месеца

Защо след като арменците преди 3 седмици правиха съвместни военни учения със САЩ, и имат проамериканско правителство, САЩ не им помогнаха.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Стига сте ги жалили тия сърби и проклетото им Косово. Като толкова го обичаха да си бяха стояли в него, а не сега почти 99% там да са шиптъри!

8

Пришълецът

преди 8 месеца

Тия овц* демонстрираха какво е оургой ефект:)))

7

Анонимен

преди 8 месеца

За 1% от това което азерите правят на сърбите им спретнаха косово. Пълно етническо прочистване извършено от турчеещи. Пък по тв-то ми разправят как трябвало да се пазим от путин който е през три държави от мене.

6

Еееее

преди 8 месеца

Сами си го направиха

5

Патриот

преди 8 месеца

Защо ЕС и НПО-тата не се самосезират за терора от страна на Азербайджан към арменците? Представяте ли си тука ако започнем да изселваме индианците към Индия какъв вой ще нададат ЕС, САЩ, НПО-та и БХК? Защо Азербайджан се ползва с такова специално и благосклонно поведение от страна на Запада?