38

Сандо

преди 7 месеца

а ние кво правим, подараваме си последните имащи ПВО на Украйна. Е честито

37

НО срещу руското

преди 7 месеца

ПВО за байрактарите траят като наши ЛГБТ-шници пред тълпа руски запалянковци! :):)

36

Анонимен

преди 7 месеца

The New York Times публикува карта как се движи украинската контраофанзива. През настоящата 2023 година, Руската федерация е окупирала 857 кв. километра, а Украйна е освободила 370 кв. километра от тях. От началото на войната, Украйна е освободила над половината от завладяното от Русия според отиващия си началник на обединените щабове на американската армия ген. Марк Мили... .Статистиката показва, че ВСУ са унищожили 4687 танка, 8972 бойни бронирани машини, 6409 артилерийски системи, 794 РСЗО,

35

Анонимен

преди 7 месеца

Aшкусум.Къде са те куде сме ние?

34

Анонимен

преди 7 месеца

A какво става с контранастъплението?

33

Анонимен

преди 7 месеца

нещо ги занем прехвалените байрактари

32

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Една - Само 1 Ракета на С-400 и на Патриот - Струва около 5 милиона Долара, и Експортната Версия на Байрактар - Също е около 5 милиона Долара ( за Турската Армия е по Евтино), Та Каква е Равносметката .....*** Да ги Свалят Колкото Си Искат - Поточните Линии на Заводите на Байрактар Работят , Сами си ги Произвеждаме - И Можем Колкото си Искаме Бройки, и Най-Важното - Никой Не Умира - Няма Жертви - Просто Карбон и Фибростъкло, и Няма Нужда от Обучение на Пилоти с Хиляди Часове***- Р.Т.Ердоган

31

До 35

преди 7 месеца

"УМНИКО", Окрайна НЕ СЪЩЕСТВУВА. ТОВА Е РАЗПРЕДЕЛЕНА ТЕРИТОРИЯ МЕЖДУ РУСИЯ И ПОЛША.

30

???

преди 7 месеца

Тоя същият хубавец май беше обвиняван за връзки с терористите и главорезите от Ислямска държава...................нали???

29

Анонимен

преди 7 месеца

"не са стратегическо оръжие, не печелят война" - Стратегически оръжия са "Посейдон" и "Сармат", но тях ги притежава Президентът Путин.

28

Анонимен

преди 7 месеца

До 32 - Супер ефективни са, когато дргата страна няма особено гошеми противовъздушни отбранителни способности. Ама русия има

27

Анонимен

преди 7 месеца

РУСИЯ ВЕЧЕ РАЗПОЛАГА С ОРЪЖИЕ КОЕТО ОБЕЗМИСЛЯ ЯДРЕНОТО КАЗВА СЕ АЛАБУГА ВЛЕЗ И ПРОЧЕТИ. САЩ ВЕЧЕ ИЗПРАТИХА НОТА ДО РУСИЯ ДА СПРЕ С РАЗРАБОТКАТА И ПРОИЗВОДСТВОТО. ЗА УЖАС НА КРАВАРИТЕ НО ТОВА ВЕМЕ Е ФАКТ.

26

Жуков

преди 7 месеца

За два месеца в Украйна бяха свалени всички прехвалени байраци.

25

Анонимен

преди 7 месеца

УКРАЙНА РАЗРАБОТВА СОБСТВЕНО ПВО, А СКОРО ЩЕ ИМА И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЗА УЖАС НА ВАТ. НИЦИТЕ...БЪДИ СИГУРЕН, УМНИКО!!!!

24

Анонимен

преди 7 месеца

В Украйна отдавна спряха с Байрактарите преди година Руснаците се научиха много бързо да ги свалят. Този хилещия се къде видя да се използват не знам. Следя може би към 300 Телеграм канала дори и в Украинските не съм видял да използват Байрактар. Ракетоносеца Москва беше ударен с ракета Харпун.

23

Путин е путка

преди 7 месеца

И на негов гръб евнуха ерджолан се прави на мъж!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Русия винаги е сдържала като военна сила Турция и е спирала трайното и настаняване в Средна Азия. Американските и руските евреи се радват, че от двете страни на фронта умират руси, но Нова Хазария няма да бъде позволена от Турция. Англия най-вероятно ще застане на страната на Турция за да пререже китайската копринена "панделка" и въпросната да не попадне в ръцете на "новохазарите". На изток от нас назрява Армагедон.

21

Циганско фърчило

преди 7 месеца

Каква поредна ромска драма! А туруците замязали на попови прасета у главата от плюскане на преоценен и бракуван компир!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Убава работа ама...е работата.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Има два вида дронове, разузнавателни н с бойна глава! Струват от 500 до 1000 лева, с лазерен принтер и в маза ги правят! Те не са стратегическо оръжие, не печелят война!