11

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Както ми каза един англичанин преди 10 години. Днешните младежи вика не са като нас. Ние едно време като имаме проблем помежду си се бием открито. Бием се, после пак се сприятяваме А днешните младежи ако му кажеш нещо, което не му харесва не се бие а те издебва и те мушка с нож. Явно и в Англия и в България тенденциите са едни и същи. Настигнахме западняците.

10

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

9

Пазар

преди 8 месеца

Много хор са ме првдупреждавали да не ходя в Пазарджик. Доста *** имало и българите не падали по-долу. Могат да те пребият за нищо.Кмета им, който изкара милион мандата също беше замесен в убийство, корупция и ебн.

8

Морес

преди 8 месеца

В Пазарджик има повече ромски квартали от български. В България на тези местни много общини ще имат ромски кметове. До следващите Пазарджик може и областен ром да има за кмет. Натам си вървят нещата, ами дано не ни ги върнат от Германия, че процесът ще се ускори. Сега махалите са там частично.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Путинизъмът е много заразен и опасен. Виждат какви варварщини се правят в Украйна и това им дава криле на много подрастващи да вършат подобни неща.

6

До Хмм

преди 8 месеца

Ножовете се крият по-лесно. Няма как да си пъхна бухалката в джоба и се набивам на очи...

5

Хмм...

преди 8 месеца

Преди на мода бяха бухалките, сега явно е дошло времето на ножовете! И времена, о нрави, о мила родна територийке...

4

Академика

преди 8 месеца

Да се исприемва станбулската конфекция.

3

Анонимен

преди 8 месеца

9мм или някоя случайна артерийна дупка на 19 годишния малчуга ще ми осветлят бъдещето на небето. От такъв нормален човек не става!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Оскотяло стадо...

1

Манолски

преди 8 месеца

Много ножари се навъдиха