70

Анонимен

преди 8 месеца

Ама като са зад протестиращите, защо не са на протеста на недоволните, нали ги подкрепят или само на думи.

69

До 78

преди 8 месеца

Несвързани глупости говориш.Марица сега се дотира от бюджета. Двете американски централи са с фиксирани договори за изкупуване. Няма централа на собствена издръжка която да е на плюс.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Анатема за Бойко и рода му, проклети да са и той и семето му. Той е виновника да съществува това правителство.

67

Ало, 71:

преди 8 месеца

Сега България дава 1,7 милиарда евро на отговорно пазене в Брюксел. За да са послушни следващите правителства. Като гаранция на осъден. След като ги затворим в 2028, от тези пари се разрушат за да не могат да се пуснат отново, от 2030 до 2038 ще ни се изплатят 2 милиарда. Ха познай дали 20 евро тогава ще са повече от 17 сега. Ще се изплатят, ако разбира се решат че слушаме достатъчно и че не трябва да се дадат на някой друг, както прочутия фонд на мира. Какви пари приказваш.да се дадат сега?

66

Анонимен

преди 8 месеца

ВРЕДЕНКОЯ ВЪН! ДА НЕ УВИСНЕШ НА ВЪЖЕТО! ЩОТО ТОВА ВРЕМЕ ИДВА!

65

Заралия до 71

преди 8 месеца

Хората сами си изкарват заплатите. Не просят помощи. Искат да не им се пречи.

64

До 68

преди 8 месеца

Тия работници и общински ТЕЦове повече пари никой няма да се заеме да им дава. Ако не получат финансиране сега за тези планове това ще е. После протестиращите ще питат къде била държавата. Но какво са пожънали това ще е.

63

До 64

преди 8 месеца

Ми било евтинос ТЕЦ така, че да видим.

62

Заралия до 65

преди 8 месеца

За да изправят хората пред свършен фак. България трябва да се откаже от Плана за устойчивост.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да се изказват само хора с опит. Другите да преценят и гласуват!

60

999

преди 8 месеца

Имам два въпроса - защо плановете се предават в Брюксел в последния момент и кой ще преговаря по тях.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Нямам търпение да дойде късната есен или ранната зима, да ви вдигнат цените на тока и газта и да се озъбите. Само стригане до кожа за такива овце като вас.

58

Анонимен

преди 8 месеца

И отново заради този oxлюв, страната е блокирана.

57

До 61

преди 8 месеца

Сметката излиза и им изнася. Че другите общини и градове не се развиват ни е ясно, но това си е тяхна отговорност.

56

Заралия до 56

преди 8 месеца

София е богата, защото там са централите на компаниите и държавните учреждения. Освен това градът е развиван за сметка на останалата част от страната. Пресен пример със закриването на ТЕЦ, умишленото проваляне на АЕЦ ,,Козлодуй", ,,Южен поток", ,,Бургас-Александруполис", АМ,, Струма" и още и още...

55

До 55

преди 8 месеца

Отговорността за разнообразие от предприятия е на искащите да запазят авнтономст общини. Провала им е на улиците в момента. Тези хора биха напуснали, но нямат къде да отидат. Сега протестират срещу териториалните плано които имат за план изграждане на нови площадки с веи енергия които да поеме тези кадри които ще бъдат скоро освободени.С или без позволението да работят до 2038, тези ТЕЦ ще затворят в един момент. На какво разчитат тези хора в дългосрочен план, не само 10 години не е ясно.

54

До 55

преди 8 месеца

Да има протестиращи за запазването им. Но виж кои са.Хора предимно от района на тези предприятия и директно назначени и близките им. Защо? Защото ги е страх да не загубят предприятието. Друго с такива заплати там явно няма. Нито могат да пласират знанията си за централите другаде. Исканията са за сметка на всички останали. И сега ще получат три години заплати за едното напускане. Парижкия акорд е подписан преди близо 10 години и имат още три с този план да научат нещо в сходна сфера.

53

Анонимен

преди 8 месеца

После пак да кажат от правителството, че не са продажници. За пари са готови на всичко. Интереса на народа никога не е важен. Ставащото в страната от както ПП има пръст във властта не е демокрация, а чист тоталитаризъм. Те правят каквото и както си искат на всяка цена

52

До 54

преди 8 месеца

Като цяло има достатъчен БВП да си е самостоятелна. На никой не му е кеф да поддържа Видин например. Но това е да си част от държавата щеш не щеш.

51

Заралия до 53

преди 8 месеца

Хората протестират за запазване на ТЕЦовете.