55

ЗАПОМНЕТЕ:

преди 8 месеца

Б.САЛАМУРЕНО СИРЕНЕ--- Е ВРЕДНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!

54

Аноним

преди 8 месеца

Сиренето и кашкавал пакетирани по БДС на Маджаров са вкусни и редовно купуваме

53

ЗАМЕСТИТЕЛИТЕ СА:

преди 8 месеца

Суроватка за белтък/калциев двухлорид за сухо в- во/лецитин за мазнини/...и сухо мляко само за цвят и структура!ВСИЧКИ СИРЕНА СА С НЕЗАВЪРШЕН ЦИКЪЛ НА ЗРЕЕНЕ, ЗА ПО-ВИСОКО ТЕГЛО С БОГАТО СЪДЪРЖАНИЕ НА БАКТЕРИИ С ЧАСТИ ОТ ЖИВАТА ЗАКВАСКА!

52

СМЕХ....

преди 8 месеца

Бялото саламурено сирене У нас е вредно и отровно---защото е пълно със заместители на мазнини, сухо в-во, белтък и е незряло с вредни бактерии за стомаха!БАБХ-- НЯМА СЪВРЕМЕННА МЕТОДИКА за лабораторен контрол на продукта и го окачествява абсолютно примитивно!

51

ХХХ

преди 8 месеца

Как ще допуснете да има 1 продукт който се прави от мляко ? Тези продукти са за белите държави не за такива като България ! Спирайте го от производство и забрана да се появява на българския пазар ! Тук трябва да се яде само палмови масла , фураж за прасета , всякакви гмо отрови ....за какво сме член на ЕС ? Нали да помагаме на такива като Германия , Франция , Белгия и т.н. !

50

тончо

преди 8 месеца

Това е заради катастрофата с шофьора на камион Саяна, бил друсан притесняват се и персонала да не е друсан.

49

Анонимен

преди 8 месеца

До Първо казват и - Според мен конкуренцията е решила да дискредитира "Маджаров" и "Саяна", затова са уредили имената им да се споменават. Що се отнася до контрола - трябва да го има, но къде са дремали досега?

48

Анонимен

преди 8 месеца

Изобщо ми е чудно кой купува тези марки?! Маджаров е надценена около 4 пъти марка- тотална измамна марка. Саяна дори не ми се коментира. Хора, изобщо интересувате ли се какво ядете и какво купувате?! Тези измамници съществуват, благодарение на потребителите. Явно имат продажби. Аз вярно съм хитър програмист с 40к месечен доход и 100 декара обработваема земя и гледащ зеленчуци и животни и производител на млечни продукти, ама едно време бях просто програмист с 10к заплата и гледах какво купувам.

47

Първо казват и

преди 8 месеца

пишат,че почти всички продукти от овче,козе,биволско мляко са фалшиви,в тях няма такова мляко или е само за "аромат".После споделят с мъка,че не могат да конкретизират кои продукти и от кой производител са фалшивите,защото законът им забранявал.Сега излизат с факти за фирми и продукти.Законът не се е променял,няма данни за това.Е,обяснете ми кой кога лъже-медии,БАБХ,КЗК,КЗП,конкурентни фирми или(което е най-вероятно,в България сме)всички заедно.Важното е ,че обикновеният човек е тотално измамен.

46

Еврогейец

преди 8 месеца

Вие се радвайте че мляко слага при производството на сирене.

45

Българин

преди 8 месеца

Затваряйте тези фирми ,лъжци и наглеци!@!!

44

Анонимен

преди 8 месеца

Тия мошеници ги знаем. Кажете другите 7 кои са? Или трябва да гадаем? MyDay, Бор Чвор, Данон, Елена, Роса, На Баба, На дядо ... ?

43

Анонимен

преди 8 месеца

Всички продукти на Маджаров са с посредствено или ниско качество, но за сметка на това изключително скъпи. Конкретно сиренето му е с консистенция и вкус на тебешир. Остатъци от краве мляко в овче сирене му е най-малкия проблем. Не му купувайте бoклуцитe.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Маджаров никога не е плащал данъци към Бюджета. Имаше силен гръб.

41

Наси

преди 8 месеца

А за кашкавалите, разните други сирена, майонезите, лютениците, доматените сосове и сокове, и подобни, всички са нещо като нищо, нали. Химически буламачи пробутвани на бг наивниците, като чиста храна. А, на тоя напълно безполезен държавен контролен орган БАБХ кой и кога ще му клъцне топките.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Такива са "бизнесмените" на ГЕРБ. Не е важно дали слагат или не слагат мляко в сиренето, по важно е редовно да се отчитат в Чекмеджето на Про стия, срещу което той им осигуряваше 12 години закрила от Проверяващите органи.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Маджаров БДС хахахах по скоро укрива ддс от колкотомда е по бдс за цените да не говорим

38

Анонимен

преди 8 месеца

"да купуваме само от нея да видим как и другите ще започнат да се подобряват" - Няма как другите да се подобрят, защото няма от къде да купуват овче, биволско или козе мляко в такива количества, в които произвеждат сирената. Даже кравето мляко в голямата си част се прави от сухо краве млако внос.

37

Anonim

преди 8 месеца

Е не е овче, но поне е чисто мляко, а това не е без значение вече

36

Анонимен

преди 8 месеца

Купувам си само гръцко и турско сирене. Българските ментата - НИКОГА !