74

ХА ХА ХА

преди 8 месеца

Поверие гласи, че Ленин лежи в мавзолея, омагьосан от зла фея. Ако девствена комунистка го целуне - той ще се събуди и ще се върне СССР...

73

Истината е

преди 8 месеца

Имат мерак, но нямат възможности

72

Русия

преди 8 месеца

Това което са построили руснаците в Камчия още петдесет години не може да го построите и то на собствена територия, щото са ви малки душичките комунистически и все наготово сте чакали.

71

Гай Баньо

преди 8 месеца

До 70 : Армения няма граница с Русия , но ако погледнеш картата ще видиш че Армения има граница с Иран. Което не е по малко важно за краварите.

70

Анонимен

преди 8 месеца

русофилите верно мислите българите за овце

69

?

преди 8 месеца

Следват "Приднестровска република", "Южна Осетия" и "Абхазия".Как ще пласират тогава негодната cтpрана?

68

Анонимен

преди 8 месеца

До 85 Да прав си колега ученията са завършили преди 9дни. Пропуснал съм тази информация. А, кога бяха планувани, преди 1 гоьина или преди 1 месец? Струвами се преди месец, след офанзивата на азерите и добре, че бяха тези учения, защото сега азерските войници щяха да са в ЕРЕВАН.

67

Реалист

преди 8 месеца

И къде е "свободният свят" в подкрепа на тези арменци срещу геноцида който ги очаква? Спомнете си Косово. Или щом е срещу Русия ( както се възприема очевидно ) по някакъв начин всичко е позволено.

66

Анонимен

преди 8 месеца

До 83 Пашинян ги превърна в евтиниПроституки на Запада. Защо им трябваше да късат дипломатическите отношения с Русия, защо обиждаха и гонеха Руснаци? ////А, поспри се малко стига лъжи, "информацията" лесно може се провери и обори. Вие русофилите верно мислите българите за овце.

65

ЕвроАтлантически лъж

преди 8 месеца

До АнонименАрмения и САЩ започнаха съвместни военни учения, съобщава Франс прес. Ученията "Ийгъл партнър 2023", които се провеждат от 11 до 20 септември. Лъжите на ЕвроджендерЛГБТ/Третополовите край нямат!

64

Гepманистaн Убepалec

преди 8 месеца

Следват "Приднестровска република" после "Южна Осетия" и "Абхазия".

63

САЩ ги насади

преди 8 месеца

Никол Пашинян е Арменският КироКанадецо и БокоТъпото...продаде Армения и Арменският народ за да го гали по главата Америаканският посланик. Арменците искаха демокрация...ето ви демокрация --Пашинян ги превърна в евтиниПроституки на Запада. Защо им трябваше да късат дипломатическите отношения с Русия, защо обиждаха и гонеха Руснаци? Ето ви сега клане докато Западните им партньори им се присмиват - 1 млмн бежанци излъгани от ПродажникаПашинян! За жалост и България върви към този модел!

62

Анонимен

преди 8 месеца

До 79Армения първо се отказа от Организацията на договора за колективна сигурност (ОДКС), после приеха санкции срешу Русия а за капак политиците им организираха военни учения със САЩ /на границата с Русия)))Опаа,нагли лъжи! Армения все още не се е отказала от ОДКС, санкции няма и през Армения Русия заобикаля санкции.Въпросните учения, още не са проведени, планувани са преди 2 седмици, след като Русия нищо не направи да защити Армения.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Това, че Средноазиатските републики членки на ОДКС не подкрепиха военният си съюзник Армения срещу Азербайджан (който не член на ОДКС) е разбираемо, в Средна Азия са мюселмани и при това тюрки като азерите. Но Русия и Беларус нямат оправдание, защото се афишират за пазители на християнството и неговите ценности и допуснаха мюселмани да тъпат над хилядолетната християнска земя и народ на Армения.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Тя като приключи с НАТО в Украйна ще ни започне Нас, Косово, Албания и Казакстан . Такива имперски държави имат вечни интереси без значение Путин, Медведев или друг е начело в Русия. Едно време в Ялта ако американците и англичаните не ни бяха харизали на Русия сега щеше да е друго. Турция го играе много лавиращо за сега, но до кога ще видим.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Поредната тъЪпа пропаганда.

58

Анонимен

преди 8 месеца

До 62Истината е че арменците се заиграха със Запада и Русия сега им гледа сеира.///Няма такова нещо, Армения винаги е подържала добри отношения със Запада но винаги големият съюзник е Русия.Армения е 4 пъти по малка от България с 3 милиона населения. Какви интереси, още по-малко военни могат да има Запада след като Армения няма граница с Русия?

57

Анонимен

преди 8 месеца

Сега Ердоган ще си вземе Родопите и еднорозите ще останат без работа. Ще пратят сестрите и майките си да ги посрещнат.

56

нафърфорий

преди 8 месеца

Най-голямото посолство на Щатите с численост с над 1,000 души американски персонал е в ... Армения!!! И кво, спасиха ли ги американците??? Не!!!! Целта на Щатите е да вбие клин мужду РФ и Армения, за да могат да съоръжат своя, американска воена база заедно с Израел в Армения срещу....... Иран!!!!! Успяха ли??? Почти!!! Остава РФ да изтегли базата си от Армения и готово!!!! И Турция, и Азерите, със съгласието на Пашенян осъществиха този план. Путин отново беше изигран като ученичка!!

55

Анонимен

преди 8 месеца

На ход сега е Ердоган да си върне парче от Армения.