188

Анонимен

преди 8 месеца

Този и много като него,както и днешната сглобка нямат друга алтернатива .Няма начин да не са русофоби, защото ако русофилията вземе превес а това зависи до къде ще стигне Русия с Украйна а и след това,за тях ще има Народен съд.

187

Анонимен

преди 8 месеца

Мангалоид.

186

Обективен

преди 8 месеца

Браво Ваньо , Браво Костов . А ти като преподаваше през 80-те години на студентите във ВМЕИ " Ленин" планова социалистическа икономика , не беше ли съветски агент?

185

Анонимен

преди 8 месеца

Така като го гледам ми прилича на мафиоз от класа, ама що не е в затвора да кажат от прокуратурата.

184

Стани богат

преди 8 месеца

Костов,сливенският ром одавна е милонер без да го показва.Далаверите са му до без край.

183

До ПП-ДБ

преди 8 месеца

Що не го сложите на трупчета? Какъв е този, та да Ви критикува? 20 г. станаха вече не подкрепи дясното, а си гледа децата, жената и теменужките, сега се сети да си отваря устата? Когато работата е свършена.

182

Бар наздраве

преди 8 месеца

Костовдиск одавна трябваше да е в затвора.Ще остане в Историята с унищожаването на икономиката на България и закриването и унищожаването на стотици заводи.

181

Костов не е съден.

преди 8 месеца

Още. За престъпления, за които няма давност. САЩ далеко, ОНД близо... Като си постигнат целите, ще си тръгнат. Русия няма да си тръгне. За пример - Афганистан. Досега 25 г. мълча като отходен газ в ***. Кой продаде "Лукойл" на руснаците, бе, евроатлантико?

180

Анонимен

преди 8 месеца

В момента точно говедарите се разпореждат с територията така, както турците не са се разпореждали. А руснаците по тошово време са давали разпореждания на високо ниво, но прехвърляха ноу-хау и технологии - тук и до ден днешен се правят калашници по руска технология. Да не говорим за машиностроене и металургия, които работеха и с руски суровини, АЕЦ, и т.н. Сега случайно да има завод за автомати М-16, за някакво производство да са дали лицензи, технологии. ... Не. Само изнасят - злато, капитали...

179

Анонимен

преди 8 месеца

Правилната приказка на Иван Костов е :България още не е осъзнала колко много я окрадох"Ха, ха, ха..

178

Костовдиск

преди 8 месеца

Комунист до 1989,сега -русофоб.

177

До 192

преди 8 месеца

Е ..че кой може да ОЧЕРНИ костов бе момче?!буахахааааа..че той кюмюрр вееее ..кьорав ли си е моът !!!

176

Анонимен

преди 8 месеца

Има доста осъзнаващи руските лъжи, но не са достатъчно да надделеят човешката маса с робски манталитет. Явно генотипът български е изменен от дългите години под различно робство, ставащи почти 800 и с руско-съвесткото!

175

Жиката

преди 8 месеца

Тагаренко кога ще го бием?

174

Анонимен

преди 8 месеца

Костов не е осъзнал, че годината е 2023. И хората смятат себе си за държавата, а не натрапени от американското посолство случайници.

173

Сашо

преди 8 месеца

Хората са осъзнали обаче Иван Костов какъв е - БЪЛГАРО -У.Б.И.Е.Ц. Срам за държавата ни.Каквото и да каже то все е помия от устата му.Най-мразения човек в държавата!

172

тулуп

преди 8 месеца

българите още не са осъзнали, че ти си за затвора

171

Костов,България

преди 8 месеца

осъзна,че ти разпродаде по време на криминалната приватизация материални средства за десетки милиарди на десет пъти по-ниска цена,на висши партийни функционери и децата им,след Андрей Луканов(той с куфарчета,а ти с фабрики, заводи и предприятия)ти продължи с производството на милионери от средите на репресивния апарат на бившата НРБ.Да,осъзнахме,да разбрахме за разкостването на икономиката под твоето мъдро ръководство. И какво от това?Ти си си милионер,живееш богато,не ти е търсена отговорност.

170

.

преди 8 месеца

Този още не е осъзнал, че е обект на погнуса сред адекватните хора. Бивш преподавател по научен комунизъм. Без коментар.

169

Анонимен

преди 8 месеца

Обаче не Трюдо се извини за малтретирането и убийството на хиляди деца от коренното канадско население, а Папата .