13

Нонсенс

преди 8 месеца

Каква е тази пазарна логика след намаляване на търсенето да се вдигат цените?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Аре бе форумни умници, поне от 10 години разправяте че ще се спукал балона, и аз все чакам да се спука, че да си купя апартамент за без пари в Софето!?! Колко ще трябва да чакам още? А има ли изобщо балон, и може ли нещо, към което има такова голямо търсене, да поевтинее?

11

Българин007

преди 8 месеца

Тая дивотия скоро ще приключи.Целия народ се набълбука до ушите с кредити.Накрая на всеки купон идва кръчмаря и взема сметката!!!

10

Ogi

преди 8 месеца

До АнонименТърся си апартамент от месеци, харесал съм само на 2 фирми в София качеството на работа, но пък и цените са високи. Всичко друго е плява и *** пълен, за старо не искам и да чувам - смрад на мишки и кисело зеле, проклети бабички, които си въобразяват, че притежават целия блок и мръсни общи части. За хубавите имоти ще има пазар и ще са скъпи, това е за съжаление.

9

Se edno

преди 8 месеца

До НеИзлиза ама, я сложи данъци, осигуровки, подръжка на офис и механизация, още куп други разходи. Не че е това оправдание за 2000 евро на м2, но не е и 600 евро.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Достатъчно е човек да отвори произволен сайт за имоти и ще му излязат хиляди обяви

7

Анонимен

преди 8 месеца

Глупости, има огромно предлагане. Пазара е в застой. За цените няма да коментирам, защото в България те нямат логика.

6

Pen

преди 8 месеца

То с тия цени , цял живот не можеш да изплатиш една малка кутийка ! :))

5

Иван

преди 8 месеца

1. Предлагането не е намаляло, дори напротив - огромен брой апартаменти ще се изсипят на пазара в следващите месеци2. Официалните цени са се вдигнали, защото все повече сделки са с кредит и поради тази причина се изповядват на реална стойност 3. Повечето сделки в момента се случват с отстъпка от 5-10%4. Пълно е с готови сгради, в които има непродадени апартаменти, което преди 12 месеца не се виждаше - всичко се продаваше до акт 145. Очаква се цените да паднат с още поне 5-10% в следващите ме

4

Анонимен

преди 8 месеца

Kaто не се строи ще поскъпват , я!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Лъжат! Накъдето се обърнеш се строи и презастроява, а предлагането било намаляло.

2

Не

преди 8 месеца

просто хората се усетиха, че квадрата излиза 600 евро, а вие споркойно го продавате на 2400 до 5000 , така че не ще спадне, ама ще се срине, точно след нова година.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Цяла къща с двор в провинцията струва, колкото 5 квадрата от апартамент в София