35

Вин

преди 8 месеца

Още един "експерт", дето "авторитетно" говори всеизвестни неща, но с акцент, че "силите били изравнени", " ако се притиснела Русия", "границата на конфликта е Черно море", сякаш казва нещо ново! Северната бензиностанция може да бъде размазана без ядрени ракети, само F -35 на Западните съюзници могат да ги върнат в каменната ера!

34

Урсула каза

преди 8 месеца

В речта си в Ню Йорк преди седмица когато даде наградите Глобален гражданит на японския премиер Кишида, говорейки за атомните бомби в Хирошима, че Русия ще използва атомно оръжие ОТНОВО!! Цитирам, не спомена САЩ нито неднъж в тази връзка, но имплицира ме Пусия ги е хвърлила атамните бамби и ще го направи сега ОТНОВО!!

33

А,

преди 8 месеца

добър ден! От доста време на все повече хора им е ясно. че другаде ако не е сигурно какво точно ще се случи, то Европа ще изгори заради украинците. От къде на къде?

32

Анонимен

преди 8 месеца

Отново глупости "на ръчна скорост" и хиперболизирането на САЩ цели обратен резултат. Тук евтино ви манипулират.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Бързо да раздават ПВО-то и една ракета да удря центъра на София. Вземе че пък се оправят нещата.

30

ФАКТ

преди 8 месеца

Тази сутрин подобаващо за идващите студени дни когато хората се прибраха от почивки всички медии в един тон им е заповядано да започне плашенето.Само на първа страница 10 статии за война и ядрени бомби.Но всичко си върви кучето си лае, р.ая.та слушат и така.Бях в Албания минлата седмица.И те са светлинни години напред от нас вече.Най продънената територия е Българската със най ама най пр.стия народ.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Русия тласка света към ядрен конфликт.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Бойното поле на този война ще бъде Европа,>>> да ама не, ако се стигне до ядрена война САЩ ще го отнесат! Това не са ПСВ и ВСВ ! Има вече интерконтинентални ядрени тактически ракети :)Затва САЩ никога няма да се намесят деректно!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Е говедарите натам ни бутат. За тях сме пешки, които нямат стойност и могат да бъдат пожертвани във всеки един момент. Назначили са си и разни харвардски пациенти за параван и ни управляват дистанционно както на тях им е угодно. Затова трябва да се съпротивляваме по всички възможни начини срещу този геноцид

26

Коцето

преди 8 месеца

Путин защо не преместиш подводницата в Мексиканския залив??

25

Баси експепрто

преди 8 месеца

За Путин Тръмп е най-изгодният кандидат, защото другият вариант е да спечели Байдън, а тогава промяна в американските стратегии би имало само ако Украйна не може да осъществи ефективна контраофанзива>>>>> Алооо експерта! Тя контраофанзивата се провали бее!

24

Петров

преди 8 месеца

Бойното поле ще е САЩ - по тик ви те на биденовците с ядрени ракети

23

До 23

преди 8 месеца

А после не вярвате че фашизма се завърнал! В Канада и Украйна си е чиста реалност! Да повикаш на цист в Парламента и да му ръкопляскат държавните глави на Канада и Украйна какво е?!! Демокрация ли?

22

Кво оръжие

преди 8 месеца

Произвеждат заедно Украйна и САЩ? Тоя експерт изплеска легена!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленото наркоманче е по ниско от Путин!!

20

Тоя кърти мивки

преди 8 месеца

Повод за ескалация на напрежението на този етап в Украйна няма да има, защото силите са изравнени>>> Украйна имала същите сили като Русия беее, ха ха ха ха!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Вижте в ютюб как Канада се извиняват че са аплодирали украинец нацист, по време на визитата на Зеления;);) мега скандал!!!!;);)

18

Анонимен

преди 8 месеца

Болният мозък на Хипофизното джудже трябва да се изследва от патолозите

17

Анонимен

преди 8 месеца

Наближава денят на пряко включване на фронтовете държави!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Плановете са били Крим да стане еврейска държава, а Русия да бъде територия за ресурси. Но Сталин със стоманена ръка е затрил тази доктрина. От 100 болшевишки комисари 96 са били евреи, 3-*** със съпруги еврейки и само един различен, който се е разболял и умрял рано. От тук идва и понятието болшинство и болшевики. И кои казвате са проводник на комунизма и тоталитаризма. Я пак.