44

РУСОФОБ

преди 15 години

руснаците достатъчно се изцапаха с кръв в кавказ ! да бъдат изгонени от ООН !

43

ЛЕОН БОНДАРЧУК

преди 15 години

Путин опълчи русия срещу целият свят ! По безумна политика не сам виждал ! Олигархията печели , народа пати ! Много жалко за мойте сънародници , ще трябва да изтърпят какво ли не !?

42

ANTIPUTINOWEC

преди 15 години

русия палестинизира кавказкият регион , сега сърба попарата , която сама надроби ! жалко за обикновените руснаци , те винаги патят от безумията на своите недалновиди и перкясали политици !

41

репортер

преди 15 години

Руският башибузук да спре с руските номера !Да избиват своите , само и само да не се изтеглят !Долно и гадно руско племе !Язък за жойничетата !

40

BUNTAR

преди 15 години

SWOBODA NA GRUZINSKIQT NAROD !

39

РУСОФОБ

преди 15 години

Стреляха , колиха , бесиха , прогонваха , ограбваха , сега олеле ! На ви сега грузинска земя мамкави руска долнопробна *** !!!

38

преди 15 години

тук много специалист с е събрал и международните отношения не са им проблем,раздават присъди,брей,брей

37

777

преди 15 години

Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си.

36

преди 15 години

Автомобиль с грузинскими номерами - пак добре, че не са намерили автомобил с взривове с болгарскими номерами. Ами интересно ако намерят автомобил с германскими номерами или с американскими номерами кво ще правят тогава? Аа, това не може да стане - автомобила който се е взривил ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е с грузинскими номерами.Хващам бас, че на предната седалка са намерили пообгорено, но все пак четивно свидетелство за раждане на шофьора на автомобила, където черно на бяло е написано, че е чист грузинец от Тбилиси /за предпочитане - роднина на президента Саакашвили/.Ах тия грузинци - не престават с техните номера. Но знайно е, че който от номера живее, от номера и умира. Номерджиите накрая ще се наиграят на номера и ще им се случат нещица, които не са и сънували.

35

ihjkdg

преди 15 години

Този, който е срещу Русия е дьонме. Той е срещу България. Предал си е майка си и баща си. Леля ВАНГА каза : "България без Русия е загубена". Ти бе, дьонме, знаеш ли какво щеше да стане ако Българските опълченци и руснаците от казашкия кубански полк не удържат Шипка ? - тебе нямаше да те има. Турците имаха заповед да изтребят цялото българско население , когато руснаците се отеглят.Най-страшното е черната неблагодарност.

34

ммх

преди 15 години

Аман от прозападни мижатурки и блюдолизци!ЗА ТОВА ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ЗАВИСИМИ ,А СЕГА СТАНАХМЕ И ОКУПАТОРИ И ПРОДАВАМЕ ОРЪЖИЕ НА ТЕРОРИСТИЧНИЯ РЕЖИМ В ГРУЗИЯ ЗА ДА НАЛЕЕМ МАСЛО ЗА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!

33

преди 15 години

Данните не са окончателни, по всяка вероятност броят на убитите ще е по голям. Чудя се, дотам ли стигнахте да оправдавате една терористична атака? Срамувам се, че има такива като вас, че и май приличат на българи...

32

абхазец

преди 15 години

Пропагандната руска машина прехвърля убйиствата си на грузинският народ , за да не се изтегли от района ! Палестинизацията на кавказкият регион е изцияло руска вина !!!

31

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Да бъде предаден на съд , а Горбачов да поеме отново демократизирането на Русия !

30

ТЕОЛОГ

преди 15 години

Руските еничари да прочетът библията ! Ако са истински християни !? Но май и в това отношение са лицемерни !?

29

политолог

преди 15 години

............. НЯМА ДА ОСТАНАТ БЕЗНАКАЗАНИ ! Но руснаците си търсят повод да не се изтеглят и убиват свойте ! Гадната същност на руската престъпна военна хунта тепърва схе бъдат озарени с огън и кръв !

28

БУНТАР

преди 15 години

Окупираното и поробено грузинско население се надига в нелегално опълчение ! Грузинците са много горд народ и нямат наща робска психика и ще отмъщават до тогава , докато не се изтегли и последният руски башибузук ! Руската военна хунта няма да издържи на нелегалната борба за освобождение на Грузия !

27

РЕПОРТЕР

преди 15 години

ЛУДИЯТ ДОНЮ ДОНЕВ , кадесето , ВЕСКО , НИКИ , 777 , АЗЗЗЗЗ , ДАНЧО - 63 И ДРУГИ Е ЕДИН ИСЪЩИ НЕНОРМАЛНИК ДЕТО ЗАЩИТАВА ОКУПАТОРСКА И АГРЕСОРСКА РУСИЯ И СЕ СТАРАЕ ДА СЪЗДАВА ВПЕЧАТЛЕНИЕТО ЗА МОРАЛНА ПОДКРЕПА НА РУСКИТЕ УБЙИЦИ С ПРЕОБЛАДАВАЩ ПЛАН ! ТОЯ ИЛИ Е ПАТАЛОГИЧНА ФОРМА НА ЛУДОСТ ИЛИ Е ПЛАТЕН РУСКИ ДЕЗИНФОРМАТОР И ЛЪЖЕЦ ! Не може да окупираш чужди територйи и да очакваш , че няма да има ответна реакция ! Руснаците си търсят повод да не се изтеглят и съботират мирният план ! За това ги бива ! А и нападки към Грузия имат ! Но на крив хей и вълната му пречи ! Руснаците незабавно да се изтеглят от суверенна грузия иначе нито северен нито южен поток ще видят , НИТО ЗАПАДНИ ИНВЕСТИЦЙИ !

26

Vasilev

преди 15 години

И какво бе младо момче, добре ли ще ти стане ако загинат руснаци, осетинци, абхазци. Ще бъдеш доволен, щастлив. Явно ти харесва някой да разстрелва от от въздуха сърбите. Да бомбардира в Цхинвали, да убива мирни жители и пр. Може би не им е било добре на всички от това, че някъде е имало миротворчески сили (между прочем смесени - руснаци и грузини), но нима е по-добре да бомбардираш и да убиваш. Отвори си задните части към американските интереси да ти поставят някой кочан царевица. То те това даряват на България както е известно. В началото на псевдодемокрацията подариха царевица и се оказа гранясала, негодна. Та такива ми ти работи педерастче гадно - отивай доброволец в Ирак с твоите побратими американците. Там поне ще се наситиш на стрелби и убийства.

25

777

преди 15 години

Американците дърпат конците на Наакашвили. Това на всеки му е ясно. Той една крачка не може да направи без одобрението на човека от храстите. Нали те го направиха президент. Американците започнаха много опасна игра на нерви.Ех, Товарищ СТАЛИН. Не надо было так быстро уходить на небе.