390

Анонимен

преди 8 месеца

Много mъпо плямпане...

389

Боби

преди 8 месеца

До А бе и как е обречена? Трети квартал свършва и външната търговия и приходите в бюджета са Профицитни. Разбираш ли всеки бюджет(както се казва за всеки случай) се проектира с някакъв дефицит за поемане на форс мажорни ситуации като примерно голямо земетресение. РФ бюджет едно е уникален и е за 3 години напред и се актуализира всяка година но в момента е в профицит повече приходи от планираното.

388

Анонимен

преди 8 месеца

русия е убила поне 74 милиона военнослужещи на Украйна и е унищожила поне 8000 хиляди натовски танка. Източникът е напълно надежден. Доказателството са безбройните видео клипове с горяща западна техника. Украинската армия е в колапс, обаче рашистите не искат да се хванат на бас дали до 1.1.2025 русия ще "освободи" Донбас или не.

387

Боби

преди 8 месеца

До Анонимен 427 това е официалното изявлени е на щаба на ВС на РФ както и сводките на ВСУ трябва да се четат между редовете ясно защо...

386

анонимен келеш

преди 8 месеца

България си върна от руските лапи Росенец,изгони руския поп шпионин и още 70 такива от посольството и си върна църквата!Наред са Камчия и бутане на МУЧА!:):):)ЩЕ!:):):)

385

Боби

преди 8 месеца

До Хитро но плитко миналата година Разпутицата или есенните дъждове започнаха чак през ноември а тази година е също толкова топла каквато беше и миналата. Реално нищо не се знае.

384

Анонимен

преди 8 месеца

Има тук един рашист който всеки ден публикува руската пропагандна сводка на събитията от фронта. И всеки ден четем за успехите на русия на фронта при Купянск и как почти са взели Купянск. Отворих картата и за цялата 2023 фронтът продъжлава да е между Лиман Перший и Синкивка. За 9 месеца не са взели Синкивка. Обаче всеки ден слушаме за успехите на русия на Купянския фронт.

383

До 123

преди 8 месеца

Така е! Славяни не сме! Хановете от кой род са и откъде? Прабългарите са претопили, изклали и изселили месното население, идвайки тук. А прабългарите са тюрки! Ясно е, че има много тракийски гробници и наследство

382

Анонимен

преди 8 месеца

До 123 .Защо тогава руснаците украинците беларусите българите поляците чехите и югославяните говорим на един език славянски.

381

Боби

преди 8 месеца

До Сът 1200 км фронт, над 1000км морска граница над 2000км неактивна граница с РФ и Белорус но все пак трябва да се охранява за повече от 100 дни официално контранастъпление са "Върнати на Ъкрайна 500кв/км площ" - 22км * 22км практическки това е по-малко от застроената площ на София за което ВСУ са загубили ориентировъчно 100000 убити и инвалиди и поне 200000 тежко ранени които ще се лекуват месеци.

380

Хитро но плитко

преди 8 месеца

След 2 седмици започват есенните дъждове и става невъзможно да се провежда настъпление (включително и контранастъпление) и сега ще излезе, че укрофашистите са спрени по личната заповед на другаря Путин, а не от времето. Друг е въпросът, че украинските фашисти нищо не направиха цяла година, загубиха 200 000 убити и ранени по бойните полета и изгориха оръжия и техника за десетки милиарди долари без да постигнат абсолютно нищо.

379

А бе

преди 8 месеца

Боби! Не се вълнувай толкова! Тя, Русия е обречена, колкото и да се вживяваш! По-добре се прекръсти на Влади,че Боби звучи твърде непатриотично и англосаксонско за руски фен!

378

Боби

преди 8 месеца

До 123 Приема се траки сме с примеси на Вожки Българи това не поменя историята на България през вековете(а и понеже сме на кръстопът всеки който е минал и като военни походи и като търговци е поосеменил нялоя и друга местна особа)

377

Анонимен

преди 8 месеца

Защо тогава руснаците украинците беларусите българите поляците чехите и югославяните говорим на един език славянски.

376

Анонимен

преди 8 месеца

Ще я спре той! Ама...втория срок :-))

375

Сът

преди 8 месеца

Какво да спира?! Нали укрите зациклиха и няма никаква контраофанзива? Поне така говорят местните р0c0робu.

374

123

преди 8 месеца

До Боби.Според всички ДНК изследвания проведени на територията на България, не сме славяни, според всички историци(гръцки, римски и арабски) на тази територия са живяли Траки и са били многобройни.На територията на страната ни няма нито едно археологическо доказателство за преобрадаващо славянско население. Където и да копнеш в тая страна изилиза тракийска гробница, на всички древни карти земята ни е Тракия. Панславизма е доктрина измислена от Екатерина с цел прокарване на имперските им интереси

373

Анонимен

преди 8 месеца

Е то зимата ще я спре накрая... не се справят много руснаците!

372

Анонимен

преди 8 месеца

на снимката ...два дърти гея при това глупави

371

Анонимен

преди 8 месеца

путин е малък но засметка на това жалък