11

аз

преди 9 месеца

Нашите служби са придатък на КГБ.

10

Анонимен

преди 9 месеца

след местния вот ПП-ДБ отива в небитието, парламентарни избори след това - и вън към щатите продажни лакеи долни м.ъсни джендърски по..оги!

9

Анонимен

преди 9 месеца

а ти що си продажен американому и украиному, но помни че скоро, съвсем скоро руските украйнини ще изтласкат нацистите, ЕС ще изтласка България към Русия и ти ще трябва да идеш в изгнание

8

Анонимен

преди 9 месеца

Тагаревчето и онзи розов генерал Каталясов са с болни амбиции ...Розовия да обедини и оглави службите а Тагаревчето да опразни всички складове и да ликвидира териториалната ни итбрана (щото армия отдавна няма)..Иначе гоненето на няколко попа е пиар акцийка навръх празника -буря в чаша с вода забъркана с лъжичка от посолството на Козяк

7

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото повече се показваш пред хората и най-нагло говориш, толкова по-бързо ще бъдеш изметен

6

Цв

преди 9 месеца

Защо непрекъснато ни навирате в очите тоя ***, който сте наясно авторите, че е най-мразения човек държавата. И се надяваме всички скоро да си намери майстора?

5

Анонимен

преди 9 месеца

Тази .ърша докато не ни въвлече във военен конфликт с Русия няма да се спре. Нямаме армия, нямаме икономика, няваме сигурни партньори и видяхме, че НАТО не струва нищо. Украинците имаха армия 8 години се подготвяха милиарди долари бяха наляти в отбранителни съоръжения, техника, обучение имат подръжка от НАТО и въпреки всичко ядат бой. Аз не знам на какво основание нашите продажни .оклуци се ежат на Русия.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Ау, какъв герой! Води битки с паметници, попове и църкви! Но те натовските слоги толкова си могат.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Значи правят глупости и после някой ако не им каже няма да се усетят, а ако им каже искат да го махат. Това много прилича на комунизъм. После хората ще ги е страх да кажат нещо срещу властта случайно да не ги пратят в лагери.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Войната срещу паметници и църкви не води до нищо добро!

1

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Тоест знаели са и знаят ,но Радев ги натиска да не правят нищо. Те не служат на България, а на Русия.