24

Анонимен

преди 8 месеца

Пробелама на европейците е, че европейския ценуви регулатор не иска да регулира цените на нивото на китайските, требе значи европейския ценуви регалатор да се саберат на накой самит и да направат европейските цени като китайските и тогава никой няма да купува китайски стоки.

23

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

АМИ АКО СИ КУПЯ ЕЛЕКТРОНИКА ОТ САЩ, КЪДЕТО ЦЕНИТА НА КОМПЮТРИТЕ СА НАПОЛОВИНА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИМА ЛИ РИСК? СИГУРНО ИМА РИСК ЗА БЮРОКРАЦИЯТА НА ЕС НО ЗА МЕН НЯМА. КАКВО ДА НАПРАВЯ ЧЕ ЕС НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО ОСВЕН ДЕКРЕТИ?

22

Valio

преди 8 месеца

Купувайте си без да се притеснявате......Всичко което е по магазините е прозведено в Китай само,че цените са мнотократно завишени.Плашат хората с тъпите и неверни статии.

21

Анонимен

преди 8 месеца

ДА БЕ, НАЛИ ЕС ВНАСЯ ОТ КИТАЙ

20

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 17. Гледах завод на Фолцваген мисля беше как се произвежда полуавтоматично да кажем електрически двигател. Имаше една операция при която един мултифункционален голям робот преобръщаше двигателя на 180 градуса и толкова. Сети са що е скъпо.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Новият хибрид BYD SONG - нощен кошмар за Volkswagen. 20 години Volkswagen беше на първо място по продажби в Китай. 2020 - BYD на 19 място, 2021 - 11 място, 2022 - 2 място, и 2023 BYD e на първо място. Е, няма масаж на седалките, но е по-добър от Фолксваген Тигуан, а струва колкото Поло.

18

СС

преди 8 месеца

Да направят европейските стоки с цени като на китайските и ще спрем да купуваме от Китай.....Добре че ми напомнихте, щях нещо да поръчвам от АлиЕкспрес!

17

Анонимен

преди 8 месеца

Русия и Китай ще спечелят битката със Запада, и всеки който е на тяхна страна ще може да има повече влияние в бъдещия глобален ред. Неизбежността на победата се определя от факта, че 80% от западната икономика е виртуална икономика (борсови котировки на компании), тоест главно е в сектора на услугите.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Пропагандата против Китай започна, най-много ги е страх да не започнем да си купуваме и коли от там защото няма да могат да ви продадат техните които също са произведени там.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Урсула реве от трибуната на Европейския парламент: Да глобал маркетс са заляти с по-евтини китайски електрически коли. Техните цени са кептнати артифишали лоу заради хюч държавни субсидии. Зис из дистортинг нашия пазар. Защо реве Урсула, имат пари - субсидират, вие защо нямате пари за хюч събсидиарис, нямате ли си високи технологии да произвеждате евтино, БМВ, Мерцедес, WV да уволнят работниците и да произвеждат с AI, нали сте високотехологични, нали капиталалистическата система е най-ефективна.

14

България над всичко

преди 8 месеца

то и оня БокLук Iphone се сглобява в Китай.. що го продавате в ЕС тогава хахахахахахаха

13

Анонимен

преди 8 месеца

Радетелите на "безопасни" стоки не разбират, че със скъпотията унищожават желанието на бедните да се занимават с нещо различно извън чалгата. А може би това е и целта.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Да, китайските стоки са опасни - имат достъпни за потребителя цени!

11

Анонимен

преди 8 месеца

До Купувам от Китай. Ха ха ха 100%...нашите "бензинсмени" продават 5-6 пъти по-скъпо. А другарката Габи не е обяснила какво е "опасна стока" и явно не се досеща, че няама пари за скъпа, тоест "безопасна" стока. Освен това от Китай ще внесеш стоки за които тука не е чувано и даже не могат да се сетят, че такова нещо въобще съществува предлагащите "безопасни стоки", тоест нервещи се на евтиното.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Повече от 10 год.купувам онлайн от Алибаба и до сега нямам никакъв проблем.Сложете същите цени на европейските стоки и няма да купуваме от Китай...

9

Анонимен

преди 8 месеца

Габи, а какво е "опасна стока" не си конкретизирала ?

8

Купувам от Китай

преди 8 месеца

Защото не искам да плащам 100% и нагоре надценка на същите неща, които се продават тук. И аз имам любовници да храня, така че...

7

Валери

преди 8 месеца

Това с връщането на стоката на търговеца е безсмислено- преди време купих компютърна платка от Китай, струваше около 40 лв. Като я тествах разбрах че е дефектна. Заведох спор с търговеца и той се съгласи да ми върне парите, но искаше да му върна платката. Като разбрах, че трябва да платя някъде към 30 лв за изпращане до Китай - и веднага изхвърлих платката!

6

Ванката

преди 8 месеца

А украинска земеделска продукция (пълна с пестициди, фунгициди, инсектициди, торове и пр. отрови на Монсанто) може, така ли?

5

Shark

преди 8 месеца

След като рискът от опасни стоки извън ЕС е голям защо вкарвате жито от Украйна? И защо вкарвате шоколад Рошен, при положение, че е пълен бокLuк!