71

Киев

преди 8 месеца

Може и с патриарха заедно по линия на братската Дружба на огорчение.

70

Киев

преди 8 месеца

Всички огорчени заедно с тях да се депортират и от там на фронта да се до огорчат, тъкмо като се върнат ще са забогатели от опявания ако им платят по комунистически.

69

Анонимен

преди 8 месеца

А случаят не е изяснен изобщо по чия заповед се е случило туй,понеже може по искане на руския Патриарх Кирил на РПЦ,понеже служителите му да се проявили с нещо към него,а той се счита за техен наставник и настоятел на представения обект църква на РПЦ,защото не е съгласувано с българския Патриарх на БПЦ как сигнал за някаква противопоказана дейност с/у БПЦ,държавните власти или цялото обществото,а само решение на МС и министър отговарящ за религиозните въпроси и вероизповеданията по нечий сигнал.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Ясноо е, че не ни трябва нито руска църква , нито руски т.н. културно-информационен център , нито каквито и да е руски пропагандатори на агресия и азиатски ценноести, но те трудно се премахват вкопчили са се като пиявица в българското общество! Видинският какъв беше на кой свчт живее. Нека видинчани да се замислят за духовния си водач , колко е духовен и колко водач истински !

67

Анонимен

преди 8 месеца

Ти ли бе!

66

анонимен

преди 8 месеца

Учите история , но помните избирателно , това което ви пасва на омразата . А тия писаници са от хора, чиито бизнес с турците е пострадал от освобождението . И те гледат само собственото си благополучие, а не общото. И е пълна лъжа, да цитирате Ботев, Левски , особено пък Захари Стоянов ,който къде беше се скрил по време на кървавите въстания ?

65

Анонимен

преди 8 месеца

ПРАТЕТЕ ГО ДА КОПАЕ ИЗПЪРЖЕНИТЕ ЧЕЧЕНСКИ ЧЕРКЕЗИ ВЧЕРА КРАЙ АНДРЕЕВКА

64

Евросатанисти

преди 8 месеца

Сатанисткия европланктон се очудва, защо е затворена руската църква. Много ясно, че ще е затворена след като антибългарската сглобка изгони всички свещенници.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Като са руснаци, на кого държат патлака в България!!Айде друм!

62

Анонимен

преди 8 месеца

Най-голямата джамия в Европа е построена от Путин в центъра на Москва. Попа какво изпищя по въпроса?

61

Иисус Е Жив

преди 8 месеца

Ш баните попове са търговците в храма печелят от мойя бранд без да плащат за патент

60

Анонимен

преди 8 месеца

Единственият начин да премине огорчението на видинския владика е да замине заедно с руските шпиони в Русия завинаги.

59

анонимен

преди 8 месеца

до 2. Много си далеч от истината. Путин ли подпали Печорската лавра в Украйна и преби и интернира свещениците от там и разграби всички антики и ги подари на частни колекционери на любимите ти манипулатори. Ама какво да се обясняваш с хора, които са зациклили на една точка и не мърдат от там. А най-вероятно и не знаят какво е това - Печорската лавра.

58

Попа Сатанист

преди 8 месеца

Шо изгонихте колегите уе ДАНС?

57

ПУТИН

преди 8 месеца

Е АНТИХРИСТА

56

Анонимен

преди 8 месеца

Но не е огорчен, че духовният му диоцез е едно от най-западналите места в клетата България,че в града едвам се събират деца за 2 - 3 паралелки за първи клас. Седнал да жали за руските шпиони и българомразци. Такъв владика е срам за Видинската епархия.

55

Анонимен

преди 8 месеца

До Да се знае - Да се знае, че се пише православна Украйна, а не Православна Украйна.

54

Анонимен

преди 8 месеца

2023-а година сме! Но слушаме мнението на жрец. Хм ...

53

Да се знае

преди 8 месеца

Видинският митрополит е единственият български духовник,който публично одобри агресията на руските нацисти срещу Православна Украйна. Четете в нета,как В окръжно писмо до свещениците митрополит Даниил оправда агресора във войната в Украйна.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Писна ми от псевдо патриоти. Не е съдал и два лева БВП, не епомогнал на еидн човек, не е защитил НИЩО в Бъглария, но оди да се млати по площадите. Днес Възраждане, вчера ПП, утре не се знае - поредните лигачи.