8

Анонимен

преди 8 месеца

Ама на 3 март ли е създадена България? Аз мислех, че никой не знае кога точно в края на 7 век, нооо *** още тогава са знаели, че ще ни асвабадят след 1250 години

7

КаракачанЛапачБойков

преди 8 месеца

3ти март е ден на падането под руско робство а денят на независимостта е ден на Освобождението от руско-комунистическо робство!

6

Анонимен

преди 8 месеца

При бай Тошо, 3-ти март беше нищо.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Каракачанската свиннкя е виден ДС др0гар, ест., че ще подкрепя БКП и копейките. Да не говорим, че друго и не може да прави, цял живот на държавна софра и копейки от Масква.

4

Нане

преди 8 месеца

Мъ кажете бре и от кой България обявява Независимост... От османската империя, наложена ни зависимост от берлинският конгрес... Днешните ни приятели, според третополовите ни слуги краварски... ===))) а ВМРО вече е позор за България след сглобката с гробарите...

3

Шефрет

преди 8 месеца

Като гледам как управляващите дразнят хората със всеки един техен акт или идея ,народа ще му писне идълбоко се съмнявам ,че ще доживеят вобще до март.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Тези,които искат да сменят датата 3-ти март са същите,които преди години искаха да махаме кирилицата и да пишем на латиница.Не им вярвайте!

1

Тъй, де!

преди 8 месеца

И Каракочан ще го пренапишем на Черенкочан!