135

До 138

преди 8 месеца

Че вие в България за каква категория се смятате, ако не втора или трета ? Хранят ви с ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ и не възразявате, искате си Русия ще си я получите, искате си мутрата от Банкя ще си го получите, искате си болшевизъм - връщате си го и никой не ви пречи, сега вече и категория на интелигентни ли искате - Митрофанова ще ви я "подаде" първично отзад с "рубли" и без това не искахте еврото....биле втора категория ха ха ха, че каква да бъде пррост народ ?

134

Фитьо

преди 8 месеца

Слава на Орбан!Слава?Слава!Слава!

133

Емигрант

преди 8 месеца

Да се разпада, тогава напълно българската простащина ще унищожи България ! Не ми пука аз съм резидент на европейска просперираща държава и простащината не ми допада !

132

Анонимен

преди 8 месеца

Коментиращите по-надолу - ЕС няма да се разпадне скоро. Купувайте билети и към Расиа, там да се развивате

131

Анонимен

преди 8 месеца

Не само заради проблема с мигрантите - ще се разпадне ЕС преди всичко заради проблемите с Украйна. ЕС ще фалира. Както виждате санкциите които започват да налагат са повече от преимуществата. Третират се страните (като България и Румъния) като втора употреба хора. Използват манипулирането на избори,за да инсталират послушни правителства от предатели (като Денков, Киро и Асен). Това няма как да продължи дълго. ЕС сее омраза, неравенство, диктатура и не уважава народите и ще се разпадне на прах.

130

Еми да

преди 8 месеца

Те за това ги пуснаха за да имат причина за това което е планувано отдавна!! Няма как да съществува ЕС със страни като България Румъния Словакия и т.н! Дано да се разпадне че българите вече не ни издържат никъде !!!

129

аноним

преди 8 месеца

И от кого ще ги вземат тия пари??? За това ли сме вътре-и с двата крака???

128

Анонимен

преди 8 месеца

Това не е риск, а щастие.

127

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

Дай Боже! Дано България оцелее след 34 години демонокрацията,неолибера3тия и евроGейски ценности!

126

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС ще се разпадне защото народопсихологията на мигрантите е на светлинни години от народопсихологията на народите и страните членки на ЕС. Лично аз се надявам да се разпадне до края на 2025г.

125

Анонимен

преди 8 месеца

Скоро и африканците ще схванат, че ориза е само гарнитура. Китайците започнаха да залязват. Бъдещето е на антрацитите. В един момент всички раси ще се изравнят в развитието си и тогава ще започне истинския възход на земната цивилизация. В момента, има огромна разлика в развитието, която няма начин да съществува дълго. Африканците ще ни задушат с раждаемост.

124

Бербок

преди 8 месеца

Съюз пунта мара , да го пишат в конституцията нашите пъпеши от ппдбгерпдпс педи да се е разпаднал ,че после няма какво да впишат кат се разпадне и нато хептен

123

Анонимен

преди 8 месеца

БЪЛГАРИЯ ПО-ВЕРОЯТНО ДА СЕ РАЗПАДНЕ ПРЕДИ ЕС

122

дедо ви 2

преди 8 месеца

тия в Брюксел се провалиха в опита да докажат че теорията на Дарвин е вярна но за това пък доказаха че с популизъм може да станеш милионер .

121

Басси проницателният

преди 8 месеца

Мноу умен тоа!

120

Анонимен

преди 8 месеца

Баш от тия мигранти дето идват - нужда няма! А там където има нужда - европейските държави да прилагат еврейския опит - всеки с една четвърт доказана еврейска кръв има право на завръщане в Израел. Всеки американец, бразилец, аржентинец с четвърт италианска, немска, полска кръв да се завръща в предпочитаната си прародина. А не да пълните страните си с пришълци авантаджии

119

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС НЯМА ДА СЕ РАЗПАДНЕ, А Е АБСУРДО ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИМ КЪМ МИЗЕРИЯТА НА ИНДИЯ, РАША И ФАВЕЛИТЕ В БРАЗИЛИЯ....

118

Анонимен

преди 8 месеца

С тази пагубна политика, ЕС ще се превърне в Африка, а не обратното. Някой следи ли за расовото разнообразие в рекламите в Африка!? Скоро ще стане голям проблем, убеден съм.

117

Пян_Гъ

преди 8 месеца

Добре де, като искат демографски прираст, защо не създават стимули за местното население за 2, 3 и повече деца, а канят иноверци и насаждат *** култура? Ааа, сетих се! Защото 1) ЕС се управлява от колониални държави (малоброен бял елит и цветнокожи бачкатори, останалите са ненужни) и 2) за целта се подменя местното европейско население с цветнокожи. И никой не го вижда, никой не пита Борел що така. Жабата е полусварена...

116

ъ

преди 8 месеца

ЕС много отдавна се превърна в ЕСССР. С всичките глупости на зрелия социализъм, повдигнати на квадрат и изродени. Но без нито едно от предимствата му. Когато и да се разпадне този Съюз, все ще е късно.