14

Анонимен

преди 8 месеца

Честит първи сняг!

13

--+

преди 8 месеца

НПО да се грижи за тях.Нямам думи да оставят тия хора на произвола само ,защото НПО-тата се правят на загрижени.Пуснете ги всички тях в центъра на София по-близо до парламента .

12

Не че нещо

преди 8 месеца

Специално аутистчетата ги изцедиха до дупка да носят пари. Появиха се един-два филма и те станаха "гениални, но специални". А дечицата са си просто ллуди, няма лечение, има обгрижване с много търпение до края на живота им.

11

Гошо

преди 8 месеца

Ами да закрием и затворите щом сме почнали. Явно държавата абдикира от своите задължения за пореден път и ги прехвърля на кого точно? Хората работещи в тези НПО-та нямат нито опита, нито квалификациите да работят с рискови групи. В най-добрият случай те са нищо повече от ентусиасти ронещи сълзи за права, достойнства и хуманно отношения. Празни приказки и клишета. А кой ще поеме масрафа чисто финансово. Оставени на самотек, тези психично болни представляват опасност за себе си и обществото.

10

Да..

преди 8 месеца

И още .. как да изперем едни пари, като набутаме окраинците с бомби, а болните... кучета ги яли...

9

Анонимен

преди 8 месеца

Тъжно

8

То..

преди 8 месеца

В момента няма държава... Управляващите партии през последните години герп, пп, ... се интересуват единствено и само единствено от присвояването на еврофондовете и нищо друго! А вие говорите за болните.... то за тях няма такива....

7

Анонимен

преди 8 месеца

Още един пъклен план на "Стела" се провали!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Тези нпота са противоречиви в конституцията и всички закони на които се оповаваме откакто я има България след Османската империя. Не разбирам как явно ни цакат а през точно робството сме били изключително задружно против врага. От това не става нито държава нито нация. От 1945 насам я няма държавата България. Същите ни управляват от тогава така че не ми отговаряте за носталгия по конслагера ссср.

5

аз

преди 8 месеца

Пак ЕС ви е виновен, а .

4

....

преди 8 месеца

Време е всяка гилдия да си се бори да си оправи системата. Подобни статии са вик в небитието, което не може да се промени. Вик на безсилие.Само дето, обществото не може да реагира на всеки вик и да приоритизира перманентно.Време е да осъзнаем, че ако съм част от образователната система имам задължения да я поправям постоянно. Не да пишем статии колко е зле. Зле е! Но си трябва и действие! Ама не да чакаме лекарите да дойдат да оправят образованието!А учителите да се размърдат. Иначе оправия няма

3

Анонимен

преди 8 месеца

Ами така е, след като другарката докторица се занимава с Инициативния "комитет" за избор на болшевишкото ни юмруче и ретроградни левичарски партийчета.

2

Анонимен

преди 8 месеца

НПО искат да изядат хляба и на болните? Знам, че за социални и здравни услуги има солиден бюджет...Държавата абдикира. Няма вече държава!

1

Анонимен

преди 8 месеца

ПАРТИЙНИЯ ДОМ, МИН СЪВЕТ, ПРЕЗИДЕНСТВОТО - ТРИЪГЪЛНИКЪТ ИЗВЕСТЕН КАТО "КУКУВИЧЕТО ГНЕЗДО".