309

ff

преди 8 месеца

А твоят син, с какво сърце е ограбвал и удрял с метална тръба невинни момичета и ги е ограбвал.

308

Ха-ха

преди 8 месеца

Да напомним на писачите по сайтовете,че "контролен изстрел" означава изстрел който гарантирано умъртвява повалена вече мишена. Обикновено в главата, от малко разстояние. Практикува се най-вече от килърите. В случая правилният израз е "предупредителен изстрел".

307

Мда

преди 8 месеца

Работата е ясна, "момчето" всъщност е завършен престъпник пред който се е очертавала бляскава кариера. Крими-контингентът е лишен от перспективно младо попълнение. Хелзинкския комитет е недоволен!

306

Анонимен

преди 8 месеца

eдин в крака и един в гърба, за всеки случай е трябвало и контролен в главата

305

Анонимен

преди 8 месеца

До Зозо- Не се прави на интересен. Много добре са действали. Куршум за всеки нагъл крадец. На 18 напада жени с тръби,на 30 ще има вече 15 присъди за кражби,убийства и инзнасилвания.

304

Анонимен

преди 8 месеца

Утре с по 2 калашника ще тръгнат на работа ...УВО23

303

срамота

преди 8 месеца

Съжалявам че другите двама кю.неца не са били гръмнати.Това крадливо ,лъжливо и нагло племе няма място сред хората.Всеки кюнец струва по няколко стотици хиляди лева , а някой над милион ,през целия си престой на земята.От раждането ,детски ,помощи ,училищни такси ,социални ,после пари за полиция ,съд ,прокуратура ,разследващи ,медицински и издръжка в затвора.

302

Анонимен

преди 8 месеца

Грабежа е много тежко престъпление срещу личността. Това не е обилкновена кражба. За мен полицая е действал правилно. Чудя се майката на този младеж какво ще каже на ограбените момичета. И дали роднините и съкварталците да не отидат на протест в Ботунец и те. Ако осъдят полицая, ще е поредното доказателство, че това нашето не е държава.

301

ХоХоХо

преди 8 месеца

По принцип е трябвало да го настигне и хване, ама при нашите полицаи физическата подготовка липсва. Такива тюфлеци са, че няма и накъде. Изпуснал си служебния пистолет - смях, ама извадил личния - странно какво прави в него това оръжие. Оня бягал, ама едновременно с това си бъркал в раницата. Полицаят стрелял във въздуха 4ри пъти, т.е. с първия предупредил, с другите 3 изстрела не е успял да го улучи. Не оправдавам крадеца, но политиците ни крадат милиони, а тук за една чанта - куршум.

300

Този Който

преди 8 месеца

Майката, дето орева по всички телевизии, да взема ли да и нацепя една тръба, поцинкована 1 цол в наглата кратууна, а? А циглетоо на 18 години и вече рецидивист. Ако си беше седяло вкъщи или на тази възраст още се ходи на училище, щеше ли да е застреляно, а? От тук нататък трябва да има протест в подкрепа на полицая, защото изхода от този случай ще предопредели в голяма степен и изхода на всеки следващ подобен за дълго време напред.

299

България над всичко

преди 8 месеца

Кюнчето как смело разказва, че успяло да избЕга, герой!Време е да се върнат едни времена, в които инките не смееха да се разхождат по улиците!България е почти завладяна!В малките градове белите не смеят да се разхождат вече, че наблизо била махалата!Българино време е да се събудиш!

298

Радослав

преди 8 месеца

До 320: ако вкараш изискване за средно образование само ще стимулираш корупцията в училищата. И без това сега училищата имат стимул да водят на отчет заради делегираните бюджети. По важно от образованието (защото на държавата не и трябва всички да са високо образовани) е да си данъкоплатец. Ако ти си изпълнил ангажимента си към държавата и си си платил данъците имаш пълното право да получаваш каквото ти се полага по закон, ако не си, значи няма за какво да ревеш и да очакваш.

297

Иван Проданов

преди 8 месеца

И ся да рева ли за ТОА????

296

8888

преди 8 месеца

Образцов полицай. Гангстер бяга и бърка в чантата си може би за да извади пистолет, по-добре стрелба. Иначе можеше да четем - полицай загина при изпълнение на дълга си. А е намерил и време да извика и да произведе предупредителен изстрел. Образцов, образцов.

295

ХоХоХо

преди 8 месеца

Някой вярва ли на тази скалъпена история. Целта явно е да се оневини виновния полицай, който се е правил на Клинт Ийстууд.

294

Анонимен

преди 8 месеца

В САЩ не е важно дали си на 15г или 51г - важни са делата ти. Щом удряш с трба по главата, значи си голям и те съдят като голям. Така трябва да е и тук.

293

MNENIE

преди 8 месеца

Подкрепям Полицая застрелял престъпника . Това е била организирана и подготвена акция срещу опасни и въоръжени престъпници - по свидетелски показания престъпниците са казвали че притежават огнестрелни оръжия , въпреки че са налагали жертвите с метални тръби . При този случай МВР трябваше да въоръжи Полицаите с Дълго Оръжие , но това не е направено - Полицая е решил да се подсигури и с личното си оръжие , ако откаже служебното - тоест - Полицаите са се страхували за Живота си и този на случайни .

292

Радослав

преди 8 месеца

До318: те като нямат 18, няма и как да имат средно освен ако не са вундеркинд и не са взимали по 2 класа на година. Та затова да се вкара изискване само за осигурителен стаж. Защото може от 16 годишна възраст да работят ( официално с позволение на родителите) и е възможно да няма 18, но да има трудов и осигурителен стаж.

291

Дзивко

преди 8 месеца

Почти перфектна работа на ченгето, тия дето пишат закона за неизбежна самоотбрана да кажат как полицая знае дали тоя докато бяга не вади оръжие, защото предварителната информация е че са въоражени, да го гони добре, ако са повече да го засекат, но когато са двама в екип и има риск да избяга, по добре стрелба, да уцелиш от 100 метра с пистолет е добра стрелба, вероятно личното оръжие не е макаров

290

Радослав

преди 8 месеца

До 311: няма значение образованието, изискването трябва да е трудов стаж и платени осигуровки. Може да си без образование, да работиш чистачка, но ако си плащала данъци държавата е длъжна да ти изплати майчинство! Може да си с висше, ако не си плащала данъци, държавата нищо не ти дължи! Индивидуални партиди му е майката! Също така майчинството трябва да се смята върху осигуровките на двамата родители! Защото мъжете също плащат данъци, но насреща няма нищо!