27

Анонимен

преди 8 месеца

Да излезе ся Киро, да разправя кое било бензиностанция с ракети и колко още ще плащаме на укритата(дето ни са бензиностанция, ни ракети имат, ама се мислят за богопомазани)

26

тесла

преди 8 месеца

Не знам кой на кого и какво ще затъква, но Европа и САЩ постепенно преминават на ток. До 5 г. ел.автомобилите ще доминират. Интересното е, че и в Китай нещата вървят на там със страшна скорост. Всички са разбрали, че добива на нефт е на доизживяване и ще се опитат да измучат каквото могат оставащите години...на наш гръб естесвено. После ако искат могат да се къпят в петрол, да го пият или каквото там правят *** и арабите като им е скучно.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Т.Е. отказът от дерогацията няма отношение!

24

Анонимен

преди 8 месеца

1 долар = 100 рубли. За 1 долар в Русия можеш да си купиш 2 литра дизел или кило и половина домати или 4-килограмова диня. ------------------------------------------------------------ 1 долар = 1.80 лв. За $1 колко литра дизел можеш да си купиш? 1 долар в България за една пpocтa баничка не стига.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Глобалният скок на цените на горивата е от полза за Русия. Прави бяха тези, които казваха "Имаш крава - пиеш мляко". Глупендерите цивилизовани какъв ще го кършат?

22

...

преди 8 месеца

Как пък толкова се е повишило търсенето на дизел, при положение че дизеловите автомобили са все повече ограничавани ...

21

мдаа

преди 8 месеца

И на цялата тази картинка, ние отнемаме концесията за Росенец на Лукойл и се отказваме от дерогацията дадена ни от ЕС. Луд умора няма, само това ще кажа за управляващите ни марионетки. И горивата нямало да минат три лева ли, до края на месеца са го подминали.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Усещате ли как Русия и СА ше извъртят на САЩ същия номер, който сащ и СА врътнаха на СССР.... :D :D :D

19

Анонимен

преди 8 месеца

А стига бе Русия и Саудитска Арабия им го завтъkнаха.Бензиностанция с ракети,ама всички го отнасяме,а?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Е в Бг имало едно време рафинерия, снабдяваща доста държави с качествен и евтин дизел и бензин.))

17

Ханко Брат

преди 8 месеца

Съвсем скоро Путин ще Ви спре и кранчето за Газ..... Тогава западна Европа ще го целува току що изпразнен!)

16

Pen

преди 8 месеца

ААА няма страшно, нали минаваме на зелена енергия :)))

15

Петков

преди 8 месеца

Ала-бала с президента, но не е дошъл момента, Русия да надвием и опашка ша подвием;))), че в Канада, ей го, на, нема литър, нема два ! Как ще карам с мойта Лена, лъскава жипара, нагодена... Дали ще е щастлива, тя? А, моята жена? Как тъй без кола? А, децата? Ой,ой,ой, как без климатик в тоа летен зной? Е, руснаци, ей, диваци... ей ребята, ну простит меня дурака! Без бензинка с ракети, падат наште самолети! Ха-ха-ха...

14

Анонимен

преди 8 месеца

Какво стана с желанието на колективния запад да принуди Путин да продава своя нефт под $60/барел? Ще обикаляте и ще го молите за $100 да ви продаде. Що не минавате на зелена енергия?

13

Анонимен

преди 8 месеца

Бавно,методично и и интелигентно Русия на Путин постига целите си. Краварите решиха да ги пробват,не им се получи,вече са наясно с това и скоро ке са ни лук яли ни лук мирисали. Последствията и опирането на пешкира ще е за мишките като нас,които бяхме по украинци от самите укри и се вряхме нам където не ни е мястото между големите. Но никой не ни е виновен ,сами си търпяхме простите продажни политици.

12

долу ЕС

преди 8 месеца

искам ппдб и герб, да закрият лукоил, и Кирил П да си продължи мисълта за въоръжената бензиностанция

11

Анонимен

преди 8 месеца

Ко стана бензиностанцията с ракети, не е ба ва света :)))

10

да

преди 8 месеца

путин каза че санкциите са като бумеранг, ама кои да го слуша......скоро всички, по чехли, на опашка при путин, да му се извините!...каза го н. пр. митрофанова - това е между големите сили, вие не се месете, ама кой да я слуша!

9

SS

преди 8 месеца

Санкциите срещу Русия се връщат с бумерангов ефект.

8

Факт

преди 8 месеца

Русия има и газ и петрол.