82

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с Шенген, след 16 години 6лизане на брюкселски *** българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците, или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

81

Анонимен

преди 9 месеца

Ердоган заяви, че Турция може да се "раздели" с ЕС, ако е необходимо.

80

Анонимен

преди 9 месеца

До Некъф. Руски е. Нападнали са си сами Севастопол.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Населението на ЕС за последната година обедня средно с 10%, страни като България обедняха дори над 20%. Спад с 40% на жизнения стандарт на ЕС означава голям процент от населението да изпадне под жизнения минимум, и единственият изход е да се присъедини към престъпни групировки. За ЕС това ще бъде както 90те години в Русия. ЕС ще бъде много по жестоко, особено кланетата между местните мюсюлмански диаспори и милионите украински бежанци които ще се борят за заемат територии.

78

Муахаха

преди 9 месеца

Юруш на БГ ЧерноМорие! Ще Имате Страхотна Почивка - Морете е Чисто, а Украина е Съюзник!!

77

Некъф

преди 9 месеца

Някакъв без да види дрона казал, че е украински! не се заигравайте с думите! Ако се установи, че е руски веднага русофилите ще кажат, че са потулили истината.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Г-син Димитре Ставров, тука едни колега по снимката разбра модела на мината, а ти като експерт говориш за вероятности.

75

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с контранастъолението? Освободиха ли вече Крим и 4те области?

74

Анонимен

преди 9 месеца

Въобще не мойм да се сетим че е така. А основата причина произтича от това, че на всичко викате "дрон". А то има радиоуправяеми самолетчета от най-различен размер, радиоуправяеми корабчета, хеликоптерчета, количи и т.н. Които имат най-произволни характеристики по продължителност на полет, плаване и т.н. Тоя самолет няма такава радиоапаратура която да го управлява от Украйна дотук и не изглежда да е способен на автоматичен полет или спътникова свръзка.

73

Анонимен

преди 9 месеца

До бомбони НЕ Е БОМБА И НЕ Е ДОЛЕТЯЛА ДО ТЮЛЕНОВО- БОНБОН НА ТРОН....

72

бомбони

преди 9 месеца

Т.е. мината не е бомба?

71

Ха-ха-ха

преди 9 месеца

Града герой севастопол отново "геройски" се сражава. Пуйлото толкова се вживяше в "герочиния подвиг" на дедите от ВОВ, че реши да си спретне такава война, па макар и с измислени безпочвени доводи.Понеже всички "врагове" правят само бизнес с расиюшка и няма кой да нападне горкия руснак и той пак да прояви чудеса от храброст, ще кажем че са искали да ни нападнат, палячото Лукашенков даже искаше да покаже 4 места от които са искали да нападнат.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Tarapeнko внacя въopъжeниe зa koлoниaлнaтa apмия...

69

1234

преди 9 месеца

Докато органите се задействат *** братя може и да го наберат за джилезо! хаха

68

морски

преди 9 месеца

Не е плувало, плавало е.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Освен зърно ни пращат и боНби

66

До 81

преди 9 месеца

Тези дронове които пускат украйнците нямат за цел да унищожават цели обекти и да убиват много хора. Тези дронове имат за цел да тестват ефективността на ПВО системите на противника и открият коридори където има пробойни. После по тия коридори може да пуснат истинските ракети. Дроновете също така има и психологически ефект върху противника. Създават страх сред населението. Руснаците знаят че защитата им на места е пробита и едни потенциални атаки с по сериозно оръжие ще достигнат до тях.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Аз помня как американска ракета падна над къща в Горна Баня и никой не посмя да попита как, какво, защо. Просто си паднала тя.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Начи не бил на лошите руснаци, а на добрите украинци. Следващия път ако гръмне у утепа некой, нема кво да го говирум, наш е...

63

Член 23см

преди 9 месеца

След като сме били атакувани от укро-дрон, член 5 кога ще се активира да ни защити от укронацистите ?