183

Анонимен

преди 1 година

Отиваш в магазина и като избираш хляб и викаш: "Ала, баланица, стар фасул в паница. Ах гиди Ванчо, наш калпазнчо! " и който хляб ти покаже показалеца е "чисто български"! Аз така избирам хляба всеки Божи ден!

182

Събудете се

преди 1 година

В дългосрочен план, само погребалния бизнес ще спечели от вноса на нискокачествено, радиационно заразено от Чернобил, и замърсено от бомбите от войната зърно. Мислете какво да правим, за да не стига това нещо до чиниите ни. Зърнопроизводителите и те са мафия, като цяло не ги подкрепям, но съм твърдо против украинското зърно да влиза в България!!!

181

Сатир

преди 1 година

По думите й украинската сделка не касае хлебопроизводителите, защото произвеждат хляб единствено и само от българска пшеница. - Кой и как ще контролира и оповестява резултатите?????

180

До 194

преди 1 година

Излез малко от Интернет, вреди ти на мозъка и се гърчиш

179

до188

преди 1 година

До Анонимен:украинси език в училищата ще се учи ли?Кафе 3в1 в магазинче,и то украинско.

178

мъкаа..

преди 1 година

До Анонимен::То е от мъка и тъга за паметника.Затова.

177

Анонимен

преди 1 година

До 555 българския полиолеинов слънчоглед де факто го забраниха. Сега се сее само моноолеинов слънчоглед, ГМО, двегодишна годност с дефектен центромер. Та с него, в който има само омега 6 трябва да се взимат и хапчета омега 3 за да не се възпалят червата. Шафрана е единтвеното свястно олио, макар че и то вече е заразано.

176

Фанатик по рождение

преди 1 година

Аз много вярвам на политиците. И на доктора вярвам дето ми каза че имам коефицент на интелигентност колкото на овца.

175

Анонимен

преди 1 година

Лъжи, а защо тогава са пълни болниците и поликлиниките и има толкова много умрели хора напоследък. Централните гробища в София ги разширяват към теца

174

Анонимен

преди 1 година

А като попиташ хлебарите, казват други работи. То професията на политиците е да лъжат. Щяха да поевтиняват бензина и да спират инфлацията...

173

Анонимен

преди 1 година

Е това ми ти укренско зърно къдя ще го туряте? Не в хляба, не в закуските, а в някои нецензурни вдуми.

172

Зърнопроизводител

преди 1 година

Заради украйнската пшеница, тая година може да си остана с миналогодишния Майбах.

171

Анонимен

преди 1 година

Да бе няма да има. Леко да не повярвам. Няма какво да ги спре да смесят зърното или просто да ни пробутат евтиното украинско като българско като по-скъпо и така да спечелят от разликата. Това ще го правят прекупвачите, а производителите ще са прецакани затова протестират.

170

До 180 Тираджия

преди 1 година

Абсолютно вярвам, че е така. Последната 1 година хляба е с изключително лошо качество. Никога не съм купувала по-лош хляб. Правя разлика, защото обикновено купувам хляб на една и съща фирма от години.

169

555

преди 1 година

Да защитим българските производители и нашия хляб. Земята ни дава най-хубавите плодове и зеленчуци, най -качествената пшеница и слънчоглед. Труда на тези хора е тежък и благословен от Бог.

168

Анонимен

преди 1 година

У България освен че управляващите не са Българи а и са големи Лъжци ще хакат Украйнско Зърно пълно със обеднен уран доставен от Англистан и Хазарска Сащ насилствено да едът Българите.

167

Хххх

преди 1 година

Един писал долу че има страни върнали укрозърно...дори и в Африка се усетиха че пробутват ***...

166

Хххх

преди 1 година

Странно а какво ще го правите като се внесе в България.....ще му вдигате цената и ще го препродавате ли...

165

Тираджия

преди 1 година

Лелката говори глупости-от година и повече внасят и влагат отвратителното укро зърно, но претоварено от Румъния(ЕС!). Вижте пред хлебозаводите и маслобойните в Северна България - всичките камиони са румънски, а колегите си го казват очи в очи. Африка и Ливан им върнаха зърното на тия у.рр.оди

164

Гай Баньо

преди 1 година

Ама како , да не си мислиш че някой ти вярва?