37

Анонимен

преди 1 година

Да, прав е! Защо трябваше да ги спираме, с или бе промени в конституцията нищо няма да се промени в усещането че българите са нагли окупатори които претендират РСМ да е втора България! Можем само да се върнем във времената на ВМРО когато са се избивали заради българизма си!

36

Анонимен

преди 1 година

Омразата унищожава този ,който мрази, г-н Пендаровски.Никой в Европа не може да разбере какъв ви е проблема.

35

Мани Пулатор

преди 1 година

Твоята фамилия звучи доста европейски. Такива имена ние ги модернизираме и доближаваме до характера.

34

Неразбиращ

преди 1 година

Македонските политици са страшно нагли. Били изненадани, че говорят на диалект на българския език и че имали държава от 1944 г. А пък ние сме изненадани как всяка лъжа може да стане политическа доктрина. Например, че цар Самуил е създател на македонско царство.

33

Анонимен

преди 1 година

Ами то и ние сме шокирани че в 21 век обикновени хора биват пребивани в т.нар. Северна Македония само защото са с българско самосъзнание. Според мен тази измислена държава не трябва да бъде допускана в ЕС преди македонизма да бъде отречен и забранен.

32

Анонимен

преди 1 година

Язе ,па са шокируван ,ка ке си вкарувате аутогол и нема да приемете изменение у Конституцията и ке гледате ЕС през крив макаронец.

31

Продължавате

преди 1 година

Да се шокирате. Шиптърссите ви номера да подпишем ама нищо да не правите не вървят вече. И всички ви разбраха що за гюбрета сте в РСМ

30

той знае как

преди 1 година

На изборите Бойко като се върне тогава ще видите от кьорав кон сълза!

29

Анонимен

преди 1 година

Към милион и двеста хиляди сте македонците , а групата на албанците, турците и *** - към 600 хиляди. След 15-20 години ще сте се изравнили по брой с тяхната група. И край с Македония. От глупост и инат ще се самозатриете. Явно сърбите за толкова години управление съвсем са ви притъпили способностите да мислите.

28

=

преди 1 година

С този акъл единствено в Албания ще влезете, но след 30 г. Когато албанците станат мнозинство.

27

Малака

преди 1 година

След 25 години ще сте готови да влезете братя антични македонци и то ако ние решим

26

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Абе стига си...циврил Пендо,ами си приемете документа с точките както са...съгласувани,защото "Масква не верует на...сльози".

25

Макидония

преди 1 година

А влезе в Еврупейския Саюз точно никога.

24

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАМИ НЕ Е...ГРЪЦКА Е!И ТО С ПРИЗНАТ МАКЕДОНСКИ ЕЗИК И МАКЕДОНЦИ!!!

23

E

преди 1 година

Оди се жалвай у Брюксел.И нас не на щат у Швнгену амъ ко да праим.Се тая .Колкото по далече сте от ЕС толкова по доре за свободата ви като народ.Ние сме поробени и наведени защото има едни шмекери у Министрествата дето са облажват.

22

Анонимен

преди 1 година

Македония не е ли ... Българска ? Хеее хее хееее

21

Анонимен

преди 1 година

ПРОБЛЕМЪТ НЕ СА БЪЛГАРИТЕ,А ТОВА,ЧЕ ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИЯТ СЪСЕД,КОЙТО НЕ ВИ ПРИЗНАВА...ДОРИ ГЪРЦИЯ,КОЯТО ВИ БЛОКИРАШЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ПРИЗНА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК СЛЕДОВАТЕЛНО И НАРОДНОСТ НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ...

20

Учуден

преди 1 година

Яд ги е сърбоманчетата,че Бойко ги прекара,като удобрихме резолюцията на Франция и сега нема къде да мърдат!Понеже шикалкавиха 20 години и ни се друсаха на главите,издевателстваха и набираха точки с мръсни нумера!А сега просто нема мърдане.Тези,които плюят по Бойко просто не са в ред или са фили,които търсят начини да ни забъркват в проблеми,които за нас не съществуват!На л,удия македонски кон Борисов приложи дълго и здраво френско въже!От там нататък да мята к,ъчове,да цвили,да прави каквото ще

19

Анонимен

преди 1 година

Като си сменят името на Западна България, може да видят ЕС.

18

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Тоя пудел скоро не е ял шамари