37

Анонимен

преди 9 месеца

До ДА ВИ СВЕТНА! - САЩ имат много повече стратегически ядрени ракети от Русия, но Русия разполага със мощна противоракетна отбрана и по-ефективни стратегически ядрени ракети, както и хиперзвукови. Освен това Русия е огромна като територия, а САЩ за мащабите на един САРМАТ е само малък остров. САЩ могат да нанесат големи щети на Русия, но с руските ракети бързо ще бъдат унищожени от корен, нищо няма да остане от тях.

36

Км

преди 9 месеца

Хайде да кажем ,,цветнокожи,,

35

Км

преди 9 месеца

Положението заприлича на,,Забранено за ***,, и ,,Забранено за евреи,,.Спомнете си кой налагаше такива мерки.

34

Фашизъм в действие е

преди 9 месеца

Фашистка дискриминация какви ***.

33

Анонимен

преди 9 месеца

А бе, а какво стана с контранастъплението бе! Я тука сега някой да каже, какво стана с контранастъплението, а?

32

Анонимен

преди 9 месеца

Да де,ама Полша забрани и вноса от Украйна,на пшеница,слънчоглед царевица,рапица нерафинирано олио,плодове и зеленчуци,мляко и млечни продукти,месо и месни продукти,живи животни,мед и пчелни продукти!

31

ДА ВИ СВЕТНА!

преди 9 месеца

Скоро ще стане ясно, че САЩ не разполагат с ядрени оръжия, защото всичкия уран от ядрените бойни глави е употребен за гориво на атомните си централи и ядрени двигатели на подводници и самолетоносаци! Даже НАСА не разполага с изтопи за междузвезните си кораби и се налага да ги купува от Русия!

30

РУZИЯ КРАДЕ И УБИВА

преди 9 месеца

КОЙ НОРМАЛЕН ИСКА ДА СИ ИМА РАБОТА С РУZИЯ..??

29

Анонимен

преди 9 месеца

А бе, Зеленски пролетта се заканваше, че ще почива лятото в Крим. А, бе, какво стана бе, какво стана?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Световната банка разпространява лъжливи доклади, че Русия е първата икономика в Европа, но истината приятели мои е, че Русия не е първата икономика в Европа. Това което разпространява световната банка в докладите си е лъжа.

27

До 30

преди 9 месеца

Това е лъжа частен *** Русия е 24 бе приятелю 24-та икономика е със 160 милиона население Мега смях

26

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

25

Просия

преди 9 месеца

Изолирана бедняшка кална клоака приятелите им както виждате са Северна Корея, която умира от глад невероятна държава. Таджикистан, Беларус невероятни места за живеене. Защо не се изнесете всички руски *** към Беларус към Чечня изчезнете нещастни червени ***

24

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 18, човече пии си хапчетата, русия никога не е била и няма да бъде 1-ва икономика в Европа, и понеже в русия са цъфнали затова центрлната банка им вдигна основната лихва на над 13 % предполага знаеш какво означава това, че кредит с лихва под 15 % няма:) т.е. ако си купиш една средна кола за 30 хиляди евро, само годишната лихва ще ти е поне 5 хиляди евро, кажи речи колкото средната годишна работна заплата там

23

Духайте супата

преди 9 месеца

Според доклада на Световната банка отпреди няколко дни Русия е първата икономика в Европа и 5-та в света. Пред нея са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Германия остана след Русия. В Русия няма рецесия, няма кризи и дори има малък растеж, въпреки "убийствените" санкции. И наблизо няма ни най-малка заплаха от финансова катастрофа, глад и опустошение. Обратното! Русия преживява бърз растеж на индустрията и БВП.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Как е контрата, как е контрата?

21

Анонимен

преди 9 месеца

1 милион SIM карти.

20

А В БЪЛГАРИЯ КОГА?

преди 9 месеца

НЕ ЩЕМ РУZКИ ФАШИСТИ В БЪЛГАРИЯ...... ЩЕ БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ, КАТО ПРОКАЖЕНИ ОТ ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ ДЪРЖАВИ...

19

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите разпространяват лъжи, че Русия била денацифицирала 700 хиляди укронацисти, но истината приятели мои е, че Русия за година и 8 месеца едвам е успяла да денацифицирала само 600 хиляди укронацисти.

18

чудя се?

преди 9 месеца

Какво чака Путин, а не вземе да превърне тази полска *** в безжизнена ядрено заразена територия барабар с някогашната велика британия и империята на гнили крака наричана САЩ!