54

Живаншиев

преди 8 месеца

Прираст има само в Северна Корея, там хората като няма какво друго да правят се пръцат яко и се плодят. Даже от време на време става свръх населено и кимовете им спретват по някой гладомор.

53

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Самолетите в Россия много често падат от небето, щом чак Ким Чен е пътувал цяло денощие с влак вместо да отиде със самолет.

52

До Ранбо

преди 8 месеца

Е стига бе имаме си и инфлация, рецесия и украинско жито :)

51

Invaders Must Die

преди 8 месеца

Монголоидния танкист Альоша даде интервю, в което каза, че никакви 8 танка не е унищожавал. По думите на монголоида, танковете са били 1-2 и то с подкрепата на артилерия и пехота. Всичката ви е такава - русофилски мусор.

50

Ранбо

преди 8 месеца

Някога и ние бяхме като Северна Корея, имахме ракети, ядрени бонби, Космос, Армия и закрилата на Великата Рися! А сега имаме банани и геи прайд! Това било демокрация!

49

Турчин

преди 8 месеца

Вие не се смейте на Русия и на Ким, на този и онзи и с такива ехидни заглавия. Сутринта онзи Румен Бахов открито се подиграваше на едно ромско семейство. Не правете така, защото днес тръгнаха 57 хил първолаци. По-малко от в един истанбулски квартал. И от тях колко са българчета? Турците имаме по две деца, вече почти няма с три. Ама ромите има и по десет още. Българите често едно или не се женят. Та има за какво да мислите вместо Ким и изтребителя му. И бъдете сигурни, че е по-добре въоръжен.

48

Нелка

преди 8 месеца

Е имала интересна нощ :)

47

Анонимен

преди 8 месеца

От много кекс тялото става морно и мощно :)

46

Анонимен

преди 8 месеца

От много угаждане тялото става морно и мощно.

45

Абе незнам каква

преди 8 месеца

Тази омраза срещу Ким, но той не е нападнал нито една държава незаконно! За разлика от САЩ в Риция, Афганистан, Югославия, Виетнам, Сирия, Ирак итн. Но те наричат Ким агресор и престъпник :))

44

Мен

преди 8 месеца

Още хората ходят около него с бележничета и химикалки да си записват...

43

До 47

преди 8 месеца

Ти си чел статията? Аз като видя долнопробно е ротично затлавие и не мога да мета повече по мия!

42

До 37

преди 8 месеца

А ние от много преяждане станахме от 8 на 6 милиона за 30 години богатство и демокрация се редуцирахме с 1/3 ? Как така??

41

Разяснение

преди 8 месеца

Формулировката,че Русия се бори за съществуването си,е на Путин.Той обясни преди време,че Западът дава мило и драго за унищожението на Русия и ще воюва с нея до последния украински войник.Западната намеса с оръжия,техника,сателитна и друга информация,военни съветници и пр.доказва това и според Путин му развързва ръцете да използва всички налични средства(включително ОМП)при нужда за да защити съществуването на Русия.Така че тука няма пропаганда формулировката е руска.

40

Мартин

преди 8 месеца

Може да е всякакъв, но не се търкаля като пиян, както честичко прави дядото, и излага държавата си..

39

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен37 Като няма какво да ядат , как тогава от 9 милиона през 1948г , станаха 25 милиона през 2020 г , , а ... драги ми промит мозък ?

38

До 39

преди 8 месеца

Защото в една колония няма свобода на пресата и мнението! Само цензура!

37

Анонимен

преди 8 месеца

Северните кореи се срещнаха и разгледаха *** си, защото няма кой друг да им се радва.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея след 60 госини санкции успява да има междуконтинентални свръхзвукови ядрени ракети и ядрени подводници, а ние след 20 години в НАТО нямаме и една картинка на самолет и една надуваема лодка от Декатлон !!

35

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 39 Защо трият ли, ами защото който плаща, той поръчва музиката. В случая НПО-то на Сорос и посолството. Всичко, което не им изнася го трият, затова имаме цензура, а каквото не им достига, си го измислят. За това служи "авторката" с тези писания.