292

Анти Тяло

преди 8 месеца

Базата е по договор със САЩ, а не с НАТО!

291

аха

преди 8 месеца

Някакви троляци на посолсвото си измислят победи на ВСУ и по цял ден ги повтарят. Това е тролеене от най-елементарен вид, но какво друго да правят горките. При тези успехи в реалността им остават само виртуалните победи. Въобще, тъжна история, накъм драма отиват нещата.

290

Анонимен

преди 8 месеца

ЩЕ ИМА РАБОТА ЗА РУСКИНИТЕ...

289

Анонимен

преди 8 месеца

А ВИЕ ЗАГУБИХТЕ ОК. 150 00 ДУШИ И МИЛИОН ИЗБЯГАЛИ НА ЗАПАД! А И НИЕ НИЩО НЕ СМЕ ИЗГУБИЛИ, ДАЖЕ СПЕЧЕЛИХМЕ,Ч Е СЕ ОТЪРВАМЕ ВЕЧЕ ОТ ВАС!

288

sev

преди 8 месеца

Добра новина за Ямбол, много бизнвс щв има покрай базата, хотелите ше са на макс, ресторанти заеедения , търговия... А за хейтърите... да си броят стотинките и да си злобеят.

287

Анонимен

преди 8 месеца

АМИ ХАХА ПРОВЕРИ ДЕ, НЕ МИ ЗАДАВАЙ ВЪПРОСИ, НЕ СЪМ ТИ ДАСКАЛ! АЙ ПОДГОТВИ СЕ И ТОГАВА ТЪ ПЕЙ ТУКА!

286

ХАА

преди 8 месеца

ДЖУДЖЕТО КВО ПОСТИГНА: ТАДЖИКИСТАН, УЗБЕКИСТАН В ОРБИТАТА НА КИТАЙ, ТОЙ СТАНА БЕНЗИНКОЛОНКА НА КИТАЙ, КОЙТО МУ ПЛАЩА МИЗЕРНО ГАЗА, РАЗШИРЯВАНЕ НА НАТО, ДАЖЕ ГРУЗИЯ И МОЛДОВА ВЕЧЕ ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ЗА НАТО, САЩ ИЗПОЛЗВАХА ПОВОДА ДА НАПРАВЯТ НАВСЯКЪДЕ ПО ЧЕРНО МОРЕ БАЗИ, РУСИЯ Е В ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА... ПЪЛЕН ПРОВАЛ!

285

до 289, Абе, каква е

преди 8 месеца

тази 72-ра бригада, която цял ден обясняваш, че я нямало вече? Да не се окаже, че въобще не е съществувала такава, а? :D

284

до 286

преди 8 месеца

Това кога се е случило? А колко села превзехте, докато загубихте 70 000 души?

283

Анонимен

преди 8 месеца

ВЗИМА СИ ДРЪ ЖКИ пУТИН! я ВИЖ ДНЕС НОВИНИТЕ В ИТИНСКИТЕ САЙТОВЕ КЪВ БОЙ ЯДЕТЕ!

282

анонимен

преди 8 месеца

на путин му е през оная работа че у нас имало бази - той си взема украйна щото е руска земя,кучетата да си лаят, а ний тука ще храним натовци за тоз дето духа!

281

Маалатъ

преди 8 месеца

Мъъ, многу "италианци" шъ станат у Ямбул, бе, бате! -))))

280

Анонимен

преди 8 месеца

Товарищ, нали все питаш за контранаступа! тотално ос иране! 72 бригада уничтожена, няколко командири са при св. Петър. Кадиров в кома, изобщо сте пълна трагедия!

279

Анонимен

преди 8 месеца

Алооо атлантиците /измислени/ , стига сте вдигалЕ рейтинга на Копейкин , ПП-ДБ вече са зад ''ВЪЗРАЖДАНЕ'' .

278

психиатър

преди 8 месеца

Мисля ,че се вдига тотална истерия за това нещо. "Обществото " вече е свръхчувствително за всичко и успешно се манипулира чрез страх.

277

Анонимен

преди 8 месеца

Примитивните , наричащи се , Бг-атлантици , постоянно заплашват тук пишещите с разправа , която е присъща за Зеленски и фашистите около него .

276

Анонимен

преди 8 месеца

До Само гледайте..Гледаме , гледаме , от както сме в ЕС и нато , пенсии от 420 лева , заплати от 600-800 лева . Така ще си И останат , всички пари от Бг , отиват за нато и Укрите .После обяснявай на народа за заплатите и пенсиите .

275

нафърфорий

преди 8 месеца

Ся, численоста на една Бригадъ по времету на Соцъ беше около 3,500 чилякъ, Миханизиранатъ бригадъ май беше повече, вече не помня колко. Каква е численоста на бригадатъ по стандартите на НАТО не зная, но горе-доле май пак толкуз. Та съ пита колку шъ е численоста на българите у таз Натовска бригадъ и кви функции шъ изпълнявъ, мене ми съ струва, че пак шъ сме "теляци"!? А, войничките ни ъъъ... е, сещатайте съ сами! -))))))

274

ам бубаджан

преди 8 месеца

трябра да е в плевен, там ги оправят перфектно- командоси, тюлени, моржове или квито са там...

273

Гиб Мелъсне, недей

преди 8 месеца

така, може да дойдат някакви мръхльовци, които не се различават от местните римляни :D