260

Анонимен

преди 9 месеца

Отговорни сме всички, държавата се държи и се дължи на всеки един от нас, почва от самия човек (от себе си). Ние решаваме съдбата си, никой друг не може да ни реши проблемите нито пък да ни ,,спаси, трябва да приемем истината че ни чака много работа и не можем да съжителствуваме с корумпирани, извършвайки насилие. Всеки знае кой какъв е, няма място за изверги в нашето общество, всеки иска безопасност, сигурност, здраве, щастие. И повече любезност и добро отношение. Възпитание. Усилия.

259

Анонимен

преди 9 месеца

Наглостта на политиците е безгранична. Политици, които са на висши държавна постове от години ни обясняват как всичко се разпада, но виновен е някой друг. Фигуранта е президент от 7-8 години, значи или си е чесал т.пките или тая длъжност е излишна и трябва да се закрие. И в двата случая той не е направил нищо по въпроса. Това се отнася и за БСП, Герб и всички останаи.

258

Следствие

преди 9 месеца

79 год кремълска процедура с любезното съдействие на КГБ и ДС

257

Анонимен

преди 9 месеца

Днес нито една статия за големия християнски празник Кръстовден

256

Анонимен

преди 9 месеца

Бягат от демократите и демокрацията в България.

255

Анонимен

преди 9 месеца

Заради многото комунисти, ако бяхте направили лустрация, нямаше да е тази картинка.

254

...

преди 9 месеца

Аз лично ,нямам нищо против тъй наречените "русофили", да емигрират, но те са пара' зити и предпочитат да пият народна кръв! На Запад емигрират всичко що е умно и способно,и е факт, че успяват да се интегрират в чужбина!

253

Анонимен

преди 9 месеца

Емигрираме защото все повече стават краварофилите.

252

Анонимен

преди 9 месеца

Бягат от кравароробската държава България.

251

Анонимен

преди 9 месеца

Бягат от управлението на мутрите.

250

Истината е

преди 9 месеца

Емигрират на Запад, заради теб и такива ато теб бе, зeлен чopaп

249

Въпрос към Радев

преди 9 месеца

Бягат от България,но само на запад. Защо никой Радев не бяга към любимия ти Путин...или към Крим ... окупирана територия или руска ?

248

Зависим

преди 9 месеца

Разконсперираният вече руски агент Радев,ако има съвест ще престане да се страхува от зависимостта си от руснаците. Но...ако имаше съвест не би станал зависим и национален предател. Колко е жалък..

247

От вас бягаме

преди 9 месеца

Емигрираме защото е пълно с русофили и копейки . 89та мина, но всички в България отказват да живеят в 1990, начело с тоя *** президента. Дори руснаците по света продължиха с живота си и не мечтатя за СССР, само в България съжеляват, че вече не вземат 20 долара на месец и портокали по креда. Всеки народ си заслужава съдбата.

246

ишо

преди 9 месеца

До 3ти Март Май ти се иска да върнат телените огради по границата и да стрелят на месо по напускащите. Всеки човек сам избира кое е най добро за него. Това не разбирате копейките, че хората са свободни и сами избират пътя си. Вие искате партията да ви води и да сте стадо. Кви колонии ви се привиждат, като от години ни управляват руски шпиони. Прецедента, Борисов, Станишев, Доган. Логика на копейките - ЕС е колония на САЩ и някак си ЕС е най доброто място за живеене. Шизофрения

245

Радев обос'ралс

преди 9 месеца

Молил Австрийският Президент да ходатайства в Европа, че да ни дадат пари за ограда? Точно тия, които ни спират за Шенген? Ами що сам не отиде до Брюксел, Бе? Защото всички там те разбраха че си безполезен! Мечтата му е , да го назначат за българският Лукашенко,и да бъде Троянския кон /и кобила/ на Путин в Европа! Всички го разбраха!

244

Анонимен

преди 9 месеца

Ако дойдат на власт пропуските партии които ти подкрепяш и искаш ще се стопи с 850000 за ден и около 2 млн за първите 6 месеца.

243

Анонимен

преди 9 месеца

Гнус ме е от това нищожество!

242

Анонимен

преди 9 месеца

до 234 В САЩ да живееш като бял човек и да гледаш семейство трябват много пари това за семките са булшит приказки.

241

Роза

преди 9 месеца

Най-краткия отговор-ами защото в БГ не виждат никаква перспектива,за какво друго?!Търсят си късмета в по-богати и по-уредени страни,защото живота е само един и не искат да го пропиляват тук!