23

Боби

преди 9 месеца

До александр морозов Извинявай какви глупости говориш - на теория и аз мога да направя атомна бомба. Разбери проблемът е в рафинирането на Урана и Плутония за да се извлекат и обединят в атомен заряд. Ето САЩ примерно практически внася ядреното гориво за своите 96 комерсиални реактори защото няма технология за рафиниране на Уран - ФАКТ. За миналата година е платил на РФ 460 милиона $ за атомно гориво.

22

александр морозов

преди 9 месеца

До Анонимен 12 и 16. Бг не разполага с ядрено оръжие. Нито преди нито сега. Но Бг. разполага с технологията за направата му, както и Украйна. Украйна разполага и с технологията за производство на балистични ракети, за разлика от Бг. За да стане по-яасно, всеки един ядрен заряд излъчва радиация. При преместването на такъв спътниците (даже и руските) я засичат и се знае, кой какво има, и къде се пренася.

21

Унищожихте България

преди 9 месеца

Какво ще даваме бе продажници мръсни. Дадохме по-скоро подарихме транспортьорите на Украйна и сега плащаме милиарди 500 милиона за същите *** на краварите.

20

Хах

преди 9 месеца

Абе Мирчев, нашата национална сигурност, нашата национална сигурност няма ли нужда от резервни части? Или си въобразяваш, че на украинците са им в първостепенна нужда вашите дефектни ракети и ще се юрнат да разкриват 5-6 работилници за поправка на нашите ? Жалък си национални предателю!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Предполагам, че от време на време изстрелват ракетите за да проверят дали са изправни. Големи експерти се навъдиха.

18

Коквото нареди

преди 9 месеца

Посолството това ще правим! Този е просто българоезичен изпълнител на Американското Правителство!

17

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 4 ЛЕЛЕ ОЩЕ ЕДИН ДИВАНЕН ЕКСПЕРТ - Какво си представяте като ви се каже С-300? Случайно да знаете че това са 11 различни комплекса в поне 3 поколения(като изключвам първо Сирийските модернизации а сега вече и Украинските модернизации които се правят реално само на РФ комплекси). С-300 без индекси има само радио управляеми ракети(1975) Следват С-300П/Т които вече имат ракети с пасивна ГСМ, С-300ПМ/ПМУ/ПМУ2 са модернизирани, С-300В са сухопътни монтирани на танкове С-300Ф е флотски

16

Анонимен

преди 9 месеца

Имаше преди година въпрос към президента Радев. Има ли България ядрено оръжие в момента. Той категорично отрича. Нормално. Това е секретна програма. Журналистите и те не знаят какво да го попитат. те си мислят че ако има ядрено оръжие американците са го донесли. не им иде на акъла че то си наше! Произведено в България по руски модел. Дори урана в него е добит от нашите мини през 60те години. Военните ще отричат до последно! Все пак това единственото нещо което може да спре инвазията от юг.

15

една

преди 9 месеца

стока е дефектна след няколкодневна, седмична или месечна употреба! Тук да не би да се употребявали ракетите, че знаят, че са дефектни? Поредна лъжа. Много им станаха лъжите. Повече от тези на биби!

14

Посланика

преди 9 месеца

Ще давате и хоро ще играете! Всички на фронта до последния българин татари такива

13

хе хе хе

преди 9 месеца

Не е вярно, че нямаме излишни системи за ПРО. Според мен тези, които пазят София са изцяло с "отпаднала необходимост" и е крайно време да ги дарим на храбрите украинци. Те ще ги потрошат скоропостижно, а софиенци най-сетне ще се почувстват като нормални хора, поне малко:)

12

Анонимен

преди 9 месеца

Кажете за ядрените глави! Разполага ли в момента България с тактическо ядрено оръжие или това е секретна информация? Аз мисля че разполагаме. И даже знам къде ги крият. Преди 89г. бяха в южна България на няколко места. После 90те години ги преместиха в един бункер под Стара Планина и от тогава май не са ги местили. България е единствената държава в източна Европа която разполага с тактическо ядрено оръжие. Украинците също имаха но го унищожиха. Нашите го скриха. Оказахме се по хитри.

11

Анонимен

преди 9 месеца

ама защо бе, Свирчев, давай всичко каквото ти наредят, и без това всички виждаме как ти стърчи американския ботуш от дирника

10

Анонимен

преди 9 месеца

Чо бе? Дайте им, кво ми се туткате. АААаа, ние обичаме украинци, те са ни свидни. Да не би посолството да дава заден и ние в такт? Явно света се умори от войната в Украта и нещата се спихват. Иначе ние никакви решения не взимаме сами. Няма вече помощ за укропитеците, особено след като Кулеба нахока публично аналене Бербок.

9

интересно

преди 9 месеца

как може да се разбере, че една ракета е дефекта? Поредна лъжа - ракетата може да се разбере, че е дефектна след употребата й, преди това - НЕ!

8

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Минавка с 300 едва ли имат такива които са изправни и са в нормален срок за експлоатация. иначе искам да го викнат тоя да гледа, като от две неизправни ракети сглобяват една "нова"

7

александр морозов

преди 9 месеца

И без нашите ракети Украйна ще победи русия.

6

Трола

преди 9 месеца

Тоя типаж Мирчев докато беше пълничък му симпатизирах , беше срещу Пеевски пък сега , след диетата с бял прах ми прилуча досущ на него - наркоман дет не знае какви ги говори .

5

след договорки

преди 9 месеца

зелиски поиска незаконен износ на зърно . сега ще внесе . след като иска всичкото ни ц 300 , да ги взима . дарете му и частите за белене . който греши се поправя . с русия поне имахме . сега е важно нищо да нямаме .

4

Анонимен

преди 9 месеца

България няма как да даде ПВО комплекси С-200 или С-300, защото те са изключително важни за сигурността на страната. - Абе давайте им ги ,тия С-300 са толкова неточни :)) Я вижте стрелят ги в Украйна ,пък те падат из съседните страни :))))