37

Анонимен

преди 8 месеца

ОЩЕ ЕДНА ПОБЕДА ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ- ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ!

36

Анонимен

преди 8 месеца

Жената на Лорер е потресена, тя остана без никакъв пост досега.

35

Фурсула Бордерлайн

преди 8 месеца

Тайните служби на ЕС следят всеки един коментар и си записват кой е от Възраждане. Като ви насъберат в списъци, ще ви вкарат в Белене и в Гулаг. Както се прави в Русия, нали ви харесва, искате да сме като Русия. ... е ми... хората са казали - внимавай какво си пожелаваш...

34

Леля Урса

преди 8 месеца

Ще правим всички от Възраждане джендери и ще ви насилим да ядете скакалци. След това ще ви вземем собствеността. ОхААА! Нямам търпение да се нанеса във старата ви селска къща с външен клoZет! Оххааааааа! И ще ви изядем компотитеее! Охааа! НОМ-НОМ-НОООМММММ!!!!!

33

Христо Христов

преди 8 месеца

"Главната ѝ роля е да определя цели и приоритети за действие, да предлага закони на Парламента и Съвета, да управлява и прилага политиките на ЕС и бюджета, да налага спазването на европейското право (заедно със Съда на ЕС) и да представя ЕС извън Европа. " - някъде да пише нещо за страните?

32

Що бе, кво?

преди 8 месеца

Кво им е на чичо Коко и леля Мара? Според мен се справят задоволително със задачата да ни върнат в евроатлантическото русло, от което путинистите(Радев, Корнела, Мая, Копейкин и АБВ) ни изкараха.

31

Христо Христов

преди 8 месеца

До 23 "Христо,изпратени са там,за да работят в полза на държавите си и на народите си..." - къде го пише това?

30

Урсулю :

преди 8 месеца

Чудесна е за секретарка,ще ми носи еко-кафето с вегански бисквитки с киноа и спанак!

29

к( О )к( о )рчо

преди 8 месеца

Пълен мандат за КОКОРЧО и ДЕНКОВ и техната мажоретка Мара Гаргамел.

28

Деглобализация сега!

преди 8 месеца

Глобализацията в примери: американски лекар получава 20 $ за преглед на ренгенова снимка ,а индийски 1 $ .Фирма праща снимката в реално време в Индия от клиента -от касата се вземат 20$ другите 19$ остават за фирмата.Подобно е и с другите офшоринг дейности.Кода за нов самолет се писа в Индия от програмисти дето вземат 7$ на час вместо 70$ (разликата от 63$ печалба),а самолетите взеха да падат...Глобализацията е схема за пари ,а лозунгите равенство братсво един Свят са прах в очите на балъците...

27

К(о)К(о)РЧО

преди 8 месеца

Бате Коко, с теб сме! Мачкай айдуците на народа. Сменяй им кадрите, режи им бюджета.

26

КОКОРЧО fanbase

преди 8 месеца

Аз лично съм много доволен от Николай Денков и от бате Коко.

25

gogo

преди 8 месеца

Още една гугутка

24

КОКОРЧО fanbase

преди 8 месеца

Колкото и да се опитвате да омаскарите Кокорчо, резултатите са видими. Много по-добре се справя от Влади (Магнитски) Горанов. Всъщност... дайте да си го кажем... Дори мaгаре да вържат да ни управлява, пак ще е по добре от това да ни управлява някой от ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане или БСП. Дайте да си го признаем. Върнете се назад във времето и се сетете колко много откраднаха тия айдyци. Кусмадин е бил в БСП и е крал, крал, крал. Сега си е направил партия, за да краде още повече. Кара Порше Кайен.

23

До 17

преди 8 месеца

Христо,изпратени са там,за да работят в полза на държавите си и на народите си,защото ние им плащаме заплатите.Ако искат да работят за себе си,да отидат в частния сектор и там каквото си изкарат.Нещо неясно?

22

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 8 месеца

е най-Умният и Компетентен Българин! Маслото в България само 2пъти по-скъпо от Франция и Германия!!

21

Анонимен

преди 8 месеца

абе слабоумници - ЦРУ и Сорос и им прави биографии на успешна хора , поема ги от студенти и там специлизация , там диплома , там работа.. Всички са завършили хуманитарни нищологии.. Инженери , математици , програмисти няма , няма и да има защото ЦРУ и Сорос по тези дисциплини дисертации не пише..

20

Анонимен

преди 8 месеца

Да си гербав кадър,празно няма.Лиляна Павлова след като открадна стотици милиони от пътища и магистрали,както и от саниране в полза на вожда,я изпратиха на почивка в ЕС и то като зам.председател на ЕЦБ.Късмет ли е да го опишеш.

19

Христо Христов

преди 8 месеца

До 11 "От ЕС. знаят кой и е гуруто , и капка доверие и нямат..." - и откъде научи това, про'с'так неграмотен? ... ах, да, от едно Пocoлство ти спукнаха опopката, нали?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Калинките ги одобряваме веднага